- Konu Yazar
s.a abilerim kardeşlerim uzun aradan sonra büyük gün geldi çattı kısmetse önümüzdeki haftaya kredi onayım onaylanıyor daha demın kağıthanedeki tvs servisi ve honda sevisiyla konustum ve haziran 10 unda teslim edebilirz dediler tvs servisi telefonda çok övdü motoru tavsiye ederz felan diye de hondada böle bi durum söz konusu deil usulunce sordum cevabımı aldım hayırlı işler diyerek kapadık telefonu 2sinin fiyatıda aynı 3.900 tl anahtar teslim
Aslında kafamda büyük bi motor almak vardı ama TR deki benzin fiyatları ortada şuandada imkanım el vermıo 4 silindir bi motor almaya daha doğrusu alırsam eve yardım edemıcem o yüzden uygun bi motor almaya karar verdim hiç yoktan satmam durumum duzelince yanına bi tane 4 silindir motor çekerim zevk için ona binerim bunuda git gelde kullanırım ilerde
ben burger kingde paket servisinde çalışıyorum ama kışa doğru firmalara yönelicem haftanın 6 günü işteyim arada bı istediğimde 2 gün yapıorum yazda geldi malum niyetim 2 günlüğüne bile olsa uzakalra gıtmek tekirdağ bursa izmir gibi yakın mesafelerde ki yakınlarıma gitmek
benım aradıgım özellikler kısaca yazmak gerekirse
rahat
konforlu
gösterişli
yani redlineda gezmeden 120 ile seyahat edebilecegim
benzinde cimri
aklıma gelen şimdilik bu kadar
servis yolunu unutturacak ( gerçi çevremde tanıdık tamirciden daha fazla insan yok
)
sabırla okuduğunuz ve ilginiz için şimdiden teşekür ederim herkeze
sizce hangisi yada önerebileceğiniz başka bi motor var mı ( benzinde cimri olması önemli ) nakite alıcam
Aslında kafamda büyük bi motor almak vardı ama TR deki benzin fiyatları ortada şuandada imkanım el vermıo 4 silindir bi motor almaya daha doğrusu alırsam eve yardım edemıcem o yüzden uygun bi motor almaya karar verdim hiç yoktan satmam durumum duzelince yanına bi tane 4 silindir motor çekerim zevk için ona binerim bunuda git gelde kullanırım ilerde
ben burger kingde paket servisinde çalışıyorum ama kışa doğru firmalara yönelicem haftanın 6 günü işteyim arada bı istediğimde 2 gün yapıorum yazda geldi malum niyetim 2 günlüğüne bile olsa uzakalra gıtmek tekirdağ bursa izmir gibi yakın mesafelerde ki yakınlarıma gitmek
benım aradıgım özellikler kısaca yazmak gerekirse
rahat
konforlu
gösterişli
yani redlineda gezmeden 120 ile seyahat edebilecegim
benzinde cimri
aklıma gelen şimdilik bu kadar
servis yolunu unutturacak ( gerçi çevremde tanıdık tamirciden daha fazla insan yok
sabırla okuduğunuz ve ilginiz için şimdiden teşekür ederim herkeze
sizce hangisi yada önerebileceğiniz başka bi motor var mı ( benzinde cimri olması önemli ) nakite alıcam