yeni motorum apache

Allah kaza bela vermeden tekerine taş değdirmeden kullanmak nasip etsin güzel günlerde güzel şeyler yaşayarak kullanırsın inşallah :)
tekerin düz bassın :cherry:

amin kardeşim sağol Allah razı olsun, hepimize kazasız sürüşler inş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

satarken 160 cc dersin :mrgreen:

valla cok gezdim benim yaramazla hiç üzmedi

doğru diyosun :mrgreen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
evet konuşmuştuk cbf ile arasında kalmıştım Bora abiyle konuştum o da pişman olmayacağımı söyledi bende almaya karar verdim ve sonunda aldım.
saol kardeşim teşekkürler:)

tekrar hayırlı olsun kardeş.:cat:

izlenimlerini bizlere iletirsen hepimiz memnun olucaz alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına (ben mesela :))

kardeş müsaaden olursa ben cevaplayayım.bu forumda,tvs apache başlığına bekleriz.

makina 150 likmi 160 mı?

ok güzel fabrikasyon 160 değilmi 160mı yazıyor orda gözüm tam seçmedi :)

hayır 150 cc.arkadaşlar.ama tvs ustasının(yetkili servis) söylediğine göre silindir üst kapak farklıymış.şimdilik içinde de herhangi bir iyileştirme varmıdır bilemiyoruz,bakalım zamanla öğreneceğiz.

Son düzenleme:
sanırım türkiyedeki apacheler apache150 motoruna rtr160ın parçalarıyla (gidon kafa arkatutacak vs.) şekillendirilerek toplanmış. sakalıda taksalar iyi olurdu..

soracağım 2 soru titreşim o da yokmuş..ve top speed ve kmde kaç kuruş?

titreşim yok değil azda olsa var ilk bakımda gidecek dedi servis elemanı.
top speed 50 km:) rodajdayız daha dur bakalım kitapçıkta 1000km ye kadar 50km hız yazıyor.
yakıt henüz bitmedi 30 tl lik yakıt aldık bakalım kaç km gidecek.
ama aldatıcı olabilir düşük hız-devir kullanıldığından.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

bu deveboynunun altına takılan parça varya kardeş altgrenaj gibi bişey yani

silindirin altında var plastik onu mu diyosun acaba

hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

top speed 50 km:) rodajdayız daha dur bakalım kitapçıkta 1000km ye kadar 50km hız yazıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

evet sendede var şimdi dikkat ettim ama tam sakal o kadar küçük değil tvsin orjinal sitesindeki rtr180 lere bak belki oyle bişey yaptırabilirsinde:cat:

hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

amin kardeşim sağol Allah razı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

evet sendede var şimdi dikkat ettim ama tam sakal o kadar küçük değil tvsin orjinal sitesindeki rtr180 lere bak belki oyle bişey yaptırabilirsinde:cat:

ne kadar cahilim sakal ne bilmiyorum :mrgreen:
180 lik modelide aynı gibi

Uploaded with ImageShack.us

şuan motorun rodajda 50km geçmiyosun bu hızda titreşimmi veriyor:silent: 100-110 yaptığında peki nolcak du bakalım bi rodajı geçsinde inşallah titreşimide geçer :wiinkk:

şuan motorun rodajda 50km geçmiyosun bu hızda titreşimmi veriyor:silent: 100-110 yaptığında peki nolcak du bakalım bi rodajı geçsinde inşallah titreşimide geçer :wiinkk:

aşırı değilsede hissediliyor tabiki, ilk bakımda çoğu yeri elden geçecek ozaman değişiklik olur tabiki. inş geçer kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar