Arkadaşlar 6 LİTRE ile (5.87lt) 108 km yaptım.Hep artçı ile gezdim tek hiç binmedim. Motor 1400km de sizce biraz fazla yakmıyor mu?
bu yakıt tüketimi öldürecek scooter lardaki...
1,4 arabam benim zc den daha az yakıyor....
önceden söylemiştim abi, senin araba motorundan daha az yakıyor diye. 150 zc eski egzozla 4 lt benzin ile 135 km sabitti. motorun bakımsız kalmıştır. aynı motor çünkü.
kardeşim o motorda bakımsızsa ben daha birşey demem...:rendeer:
var birşeylerde artık sıkıldım iyicene uğraşmayacam onunla....:cat:
yo abi sana demedim, 150 hs sahibine "motorun bakımsız kalmıştır" diye söyledim. sen benden kat kat iyi bakıyorsun motoruna.
150 zc 1 km' de 0,032 lt harcıyorum şu an (hava filremde leş gibi :S)scooterlar otomatik vites arabaya benzer deponun altında delik varmış gibi emer gider özellikle mondiallerde var bu
100 kmde 4 - 4.5 LİTREDEN aşagıya neresiyle oynarsanız oynayın düşüremezsiniz yakıt tüketimini...
bak bunu görmemiştim =)bu yakıt tüketimi öldürecek scooter lardaki...
1,4 arabam benim zc den daha az yakıyor....
o zaman seninki anormal bi durumben 150 zc ye sahibim ve 1 km'de 0,032 lt yakıyor buda 5,8 lt ile 180 km anlamına geliyor
benim takıldığım scooterlara vermiş olduğunuz oran bugün fiyatıyla 0,174 tl eder sizin oran
kullanmasam asla idda etmem hatta ve hatta benzin fişlerini bile saklıyorum alıdığım kmler bile bi kağıtta yazılı 3018-3145-3290-3427-3552-3693-şu an depomda full (takıntılıyım biraz)