mt ailesi değil ! benim ailem :)

Kocaeli İl Temsilcisi
nekadar güzel bütün aile motorcu annen hariç iki kız kardeşim kullanabiliyor eşim bisiklet kullanmasını bilmediğinden motorda kullanamıyor ve öğrenemedi de seni yakından tanımayı isterdim inşallah bu yaz oraları gezmeye giderim

sevgilki arkadaşım öncelikle yorumundan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum , elbette günün birinde kocaeli ye yolunuz düşerse sen ve tüm mt dostlarıma açık kapım her zaman vardır başım üzerine her zaman beklerim , bu arada sevgili anneciğimde motor tekniğinden anlamaz ancak yaşı ve kilosu itibari ilede asla motosiklete soğuk bakmaz :)
bakmayın öyle duruşuna hadi dedimmiydi hooppp artçı oluverir hemen ,motorun yakışıklısını da bilir hani, çok kilometresi vardır artçı olarak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 ----------

Abi Allah saadetinizi bozmasın,çok güzel bir görüntü:)Aile denince akan sular durur:wiinkk:Bu arada ailece motor gezileri yapıyor musunuz:mrgreen::)

teşekkür edrim yorum için öyle hususi olarak toplanamıyoruz ancak bulunduğumuz muhitten yaklaşık 60 km kadar bir çok kez yolculuğumuz olmuştur :)

o yüzden önüme bakarken gözümün biride her daim aynada diğer aile ferdini gözetmek oluyor bu hepimiz için aynı tabiki :)

anne ördek ve yavrularını düşünün :cherry:

Fevkalade yahu :)
Ne güzel maşallah.
Kazasız belasız inşallah. Kardeşlerimin gözlerinden, abimle ablamın ellerinden öpüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Şanslısın Ben Babama Motor Aldırana Kadar Canım Çıktı Senin Küçük Yaştan İtibaren Motorun Vardı Galiba .d

Vay kardeşim,desene motorculuk genlerde var...:) Bu pazar Karamürsel'den geçtik,Başdeğirmen'e kahvaltıya gittik...:)

Kocaeli İl Temsilcisi
Çok Şanslısın Ben Babama Motor Aldırana Kadar Canım Çıktı Senin Küçük Yaştan İtibaren Motorun Vardı Galiba .d

babam sıfır aldığı mobiletini sırf kilometre yapsın ,açılsın ,diye bana veriyordu yanlış hatırlamıyorsam yaşım 12 filandı :) tabi her zaman alamıyordum ancak kontrollü binebiliyordum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------

Vay kardeşim,desene motorculuk genlerde var...:) Bu pazar Karamürsel'den geçtik,Başdeğirmen'e kahvaltıya gittik...:)

aşkolsun metin abi valla alacağın olsun insan karamürselden geçerde uğramazmı yavvv:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
allah cümlemize nasip etsin inşallah.:mrgreen:

aminnnnn :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

Valla Karamürsel'de olduğunu bilseydim,seni de davet ederdim kardeşim...:)

haklısın metin abicim benim profilimde iletişim bilgilerim mevcut bu sefer affettim fakat birdahaki sefere afettmem bak ona göre :):p:cherry:

güzel bir güzargah biliyorum gerçiii sizde yabancı değilsinizdir belki fakat güzel bir doğa gezisinin ardından, yeni yeşeren doğa taze çimen kokusu, eşliğinde, katışıksız ,saf ve organik ,köfte ziyafeti verbilirim :cherry:
şimdilik benden bu kadar valla ben olsam kaçırmazdım bak söyleyeyim :):cat:

babam 14 yıl motosiklet kullanmış birisi olarak 2 tekere şiddetle karşı. Ne de olsa onca yıl sepetli motor kullanmış adam :mrgreen:
size 41 kere maşallah.Allah bize de nasip eder inşallah.

aminnnnn :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

haklısın metin abicim benim profilimde iletişim bilgilerim mevcut bu sefer affettim fakat birdahaki sefere afettmem bak ona göre :):p:cherry:

güzel bir güzargah biliyorum gerçiii sizde yabancı değilsinizdir belki fakat güzel bir doğa gezisinin ardından, yeni yeşeren doğa taze çimen kokusu, eşliğinde, katışıksız ,saf ve organik ,köfte ziyafeti verbilirim :cherry:
şimdilik benden bu kadar valla ben olsam kaçırmazdım bak söyleyeyim :):cat:

Söz alınmıştır...:)

Kocaeli İl Temsilcisi
rahmetli babamda motorcu olmasına rağmen bir kere bile artçı olmadı bana.....:pr:

annemi ise sadece 1 kez artçım olmaya ikna ettim...2 sene önce chopper motorda mecburen razı oldu....:cherry:

şimdi ise benim oğlanın elinden motor kurtarma derdindeyim....:queen::queen::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
rahmetli babamda motorcu olmasına rağmen bir kere bile artçı olmadı bana.....:pr:

annemi ise sadece 1 kez artçım olmaya ikna ettim...2 sene önce chopper motorda mecburen razı oldu....:cherry:

şimdi ise benim oğlanın elinden motor kurtarma derdindeyim....:queen::queen::queen:

eeeee bu işler böle yürüyor dostum dur hele biraz daha palazlansın sen o zaman gör anyayı gonyayı:cherry:

acaba nereye gitti bişey olmasa bari? aman oğlum yavaş sür diyeceğini şimdiden duyar gibiyim...:)

Allah bozmasın bu gurur tablosunu.:cat:

Çok güzel, ailenin tamamı motosiklet kullanıcısı.:)

Süper aile.:cat:Ben bu aileye şapka çıkartırım.:bounce:
Allah kaza bela vermesin. Bu mutlu tablonuz daima var olsun.:rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
Süper aile.:cat:Ben bu aileye şapka çıkartırım.:bounce:
Allah kaza bela vermesin. Bu mutlu tablonuz daima var olsun.:rendeer:

teşekkür ederim sevgili osman abicim amin .... :):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------

Benzinin fiyatının malum olduğu günlerde dizel bir araba daha ekonomik olurdu bence.

evet sevgili abim haklısın ......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar