Oto lastik tercihi...

Arkadaşlar oto lastikleri hakkında bilgisi ve tanıdık bayii olan arkadaşlar bana yardımcı
olursa sevinirim.Benim Seat Ibizaya lastik almak istiyorum 4 adet 185-60-14 ölçülerinde
Hangi marka ve model alsam rahat ederim tercihen 4 mevsim olması şartı ile yorumlarınızı bekliyorum.

michelin energy saver; kullanıyorum gayet memnunum çevremde arabamı kullanma fırsatı bulan yada yolcu iken fren mesafesi ve yol tutuşuna şahit olanlar da olumlu yorumlar yapıyor
bunun dışında toyo proxes yada goodyear vector 5 önerebilirim güvenilir lastiklerdir

michelin energy saver yuvarlanma direnci diğer lastiklere göre düşük buda yakıttan tasarruf sağlıyor ayrıca michelin in hamuru yumuşaktır buda konforu arttırır :cat:

Michelin Enerji Saver iyi lakin hamuru yumuşak bildiğim kadarı ile uzun ömürlü olmadığı söyleniyor.
Çabuk yıpranmasının sebebi ise otoyol asfaltı dışındaki kötü asfalt ve stabil yollar olmasıymış.

Son düzenleme:
bu topicle ilgili söylenmesi gerekenler söylenmiş gerekli yerlere değinilmiş , bize söyleyenecek tek bişey kalmış michelin energy saver :cat:

Brigstone ER 300 modeline baktım bugün 130 tl. dediler bir kaç yere de sordum
bu lastiği kime sorsam bayiler bana Lassa Atracta al aynı şey aynı fabrikada üretiliyor
diyorlar lassanın fiyatı ise 100 tl ne dersiniz bu işe :silent::silent::silent:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Michelin al.
Bos ver baska lastigi.:)

Şiddetle bridgestone er300 turanza öneririm. 1 yıldır kullanıyorum. Yıllardır nerdeyse her marka lastik kullandım. Bu lastiği aldığında ve kullandığında bana dua edersin. Son derece konforlu, ıslak ve kuru zeminde son derece iyi frenleme mesafesine sahip. (yurt dışındaki sitelerden de karşılaştırmalara bakabilirsin) Aldığımdan beri abs nin devreye girdiği sayılıdır. Frene bastığında arkadan birisi tutuyormuş hissi veriyor.
Bu lastiği almazsan lassa da aynı fabrikada üretiliyor tercih edebilirsin en azından paran ülkemizde kalmış olur.
avcılardan küçükçekmece istikametine giderken sağda yanyolda e-5 lastikçisi var fiyatlarıda baya uygun.

Michelin al.
Bos ver baska lastigi.:)

Ok Cop senin engin tecrübene dayanarak diğer arkadaşların da tavsiyesi üzerine noktayı koyalım o zaman.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------

Şiddetle bridgestone er300 turanza öneririm. 1 yıldır kullanıyorum. Yıllardır nerdeyse her marka lastik kullandım. Bu lastiği aldığında ve kullandığında bana dua edersin. Son derece konforlu, ıslak ve kuru zeminde son derece iyi frenleme mesafesine sahip. (yurt dışındaki sitelerden de karşılaştırmalara bakabilirsin) Aldığımdan beri abs nin devreye girdiği sayılıdır. Frene bastığında arkadan birisi tutuyormuş hissi veriyor.
Bu lastiği almazsan lassa da aynı fabrikada üretiliyor tercih edebilirsin en azından paran ülkemizde kalmış olur.
avcılardan küçükçekmece istikametine giderken sağda yanyolda e-5 lastikçisi var fiyatlarıda baya uygun.

Makin tşk zaten ER300 ile Michelin Enerji son iki seçeneğimdi ikisinden birisi olacak artık.

Michelin çok güzel lastik ama şu gerçek var bizim ülkemizin çoğu yolları malesef köstebek yuvası gibi nerden ne çıkacağı belli olmuyor ve yumuşak hamurlu lastiğin yarılması çok kolay oluyor.
ama bridgestone da güzel bir lastik ülkemiz yollarına baya uygun senelerdir çogu lastiği kullanmışımdır araçlarımda en hoşuma gideni bridgestone ve goodyear
lassa'yı kesinlikle tavsiye etmem hamuru çok sert malesef.

oto lastik

geçen sene aracıma lastik aldım,netten baktım petlas 215 tl idi ,sonra aynı fab da üretiliyormuş aynı desen lastik starmax marka 120 tl ye aldım çok yumuşak değil ama tutuculuk güzel

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Su ayni fabrikada üretiliyor muhabbeti ne yahu?:)
Ayni fabrikada uretilince ayni mi oluyor?
Her markanin ayni otomobil veya motosiklet için urettigi 2-3 ve hatta daha fazla model olabiliyor ve ayni degiller.
Kim sasirtiyor sizi bu kadar anlamiyorum ha.:silent:
Ayni fabrikada uretilen lokumlarin bile tadi ayni degil.
Kimi kaymakli,kimi cevizli.:)
Hamuruna bakacaksin,reçetesine bakacaksin,oyle ayni fabrika diye bisey yok.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar