[İzmir - MT]

Canım abim şapka için benide sıraya yaz 3.cü de benim kafada saç kalmadı bari MT nin şapkasıyla kamufle edelim hem nasıl olsa bedava reklamda yapmış oluruz :)

Bu arada hala mesayim devam ediyor işler çok yığıldı bu nedenle bugünkü semaver gecemize gelemiyorum.Güzel olurdu hem bu gece hıdrellez ateş yakıp atlamak lazım :)

Güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler:cat:

Hayırlı cumalar.

Hayırlı Cumalar sağol kardeşim.Semavere gelemediğim için üzgünüm işimiz akşam 20.30 da bitti yorgunluktan eve zor attım kendimi.Bu arada sanıyorum önümüzdeki hafta Cuma günü TERAS buluşması olacak etkinlik duyurusunu Kıdemli abilerimiz başlatacaklar mı?

Dün akşam semaver'e ilk kez katıldım ve çok memnun kaldım. izmir' de olduğum sürece persembe aksamları adres belli :). Herkese teşekkürler.

arkadaşlargeceniz güzel olsun...ev alıyorum.motorumu acil satmam gerek.sizlerden birisi alırsa fiyatta daha çok indirim yaparım(motorla bigün tur atmak şartıyla). sahibindendeki ilan numarası:47253665

8/MAYIS/2011 PAZAR saat 12 01 de ( öğlen 12 01 :p ) çevre yolu üzerindeki SELWAY benzinliğinde buluşup otoyol piste çalışmaya gidiyoruz :cat: çalışma sonrasında çeşme altında ÇARDAK BÜFEDE çaylarımızı içip deniz havası aldıktan sonra 17 30 sonrası inciraltı KIRKAHVESİNDE sohbete devam edeceğiz :rendeer:

not; mesajı saat 11 00 kadar okuyan arkadaşlar buraya yazarlar bizi bilgilendirirlerse ulaşamadıklarımıza telefonla mesaj atacağımızdan kolaylık olur :cat:

biriside AMCAYA ulaşsın, gözümüz arkada kalmasın ( ne zaman arkadan üstümüze çıkacak diye :p )

Bu planladığınız güzel gezinize maalesef anneler günü nedeni ile katılamadım.Aslında mesajınızı köyde bilgisayar olmadığından şimdi eve geldiğimde bilgisayarı açınca gördüm.Cumartesi akşam köye gittim orada kaldım.Cumartesi işe motorla gittim ancak öyleden sonra yola çıkacağım için motoru eve kapatmaya giderken debriyaj teli aşşadan yerinden çıktı ve acayip tırsdım sandım aha debriyaj teli koptu diye ama öyle olmamış tel yuvasından çıkmış öyle böyle bir şekilde yerine takmayı başardım ama bu seferde debriyaj dipte kavrarken şimdi ise yukarda kavramaya başladı müsayit olan en kısa zamanda debriyajı güzelce ayarlatmam gerekecek.

KBC

Arkadaşlar Yaz geliyor ve sıcaklar günler başlıyacak , öncelikle bunu yazmaktaki amacım reklam yada kar amaçlı olmadığını ve tamamen yardımcı olmak adına yazdığımı bildirmek isterim :rendeer:

mesleğim soğutma ve iklimlendirme , ana bıranşım " klima " izmir' li MT üyesi arkadaşlarıma klimaları konusunda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım işimden kalan zamanlarımda.

Adım Yusuf..

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftalar :cat:
Dün ki olaya önceden haberim olmaması ve cumartesi akşamı ya da pazar sabahı siteye girmediğim için görmememden ötürü katılamadım.

Yusuf aklımızda olsun,reklamlık bir kısmı yok,elbette ki aramızda birbirimize yardımcı olacağız.Teşekkür ettik şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar