Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fren kaliperleri kırmızıya boyarsan 10 numara bir görüntü oluşur ufak bir öneri 
Emir yıka artık şu motoru, hiç benim gibi kıl bir adam değilsin vallahi, motordan her inip bindiğinde elinde bez, uğraşmak fln..![]()
fren kaliperleri kırmızıya boyarsan 10 numara bir görüntü oluşur ufak bir öneri![]()
camı yurtdıiından almak istemedim. bi türlü fümenin tonundan emin olamadım çünkü.
jantların sprey boya ile amatör olarak boyanabileceğini sanmıyorum. yani boyanır tabi ama sonuç hiç yapmamış olmayı diletir.
Arkadaşlar bu arada ben bu fotoğraf işini beceremiyorum. fotolardan ne jant rengi ne de sele döşemesi kendisini belli ediyor, üstüne üstük motor da leş gibi. İnşallah egzosu da ayarlayınca işi bilen arkadaşlardan rica edeceğim motorun doğru dürüst bi fotoğrafını çeksinler diye
sele konusunda dün ben de tereddütlüydüm ama bugün jantlar takıldıktan sonra gözüme hoş ve orjinal gelmeye başladı. sanırım bi müddet bu sele ile devam edeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
emin ol çok para isterim![]()
sana başka motor bulalım. hatta bugün endoda gördüm bi tane kırmızı-siyah 2006 600f. bilmem sen baktın mı ona ???
selenin üzerinde sanki annelerimizin annanelerimizin dantelleri varçeyizleri çıkardım desene
:d
kaliperler çok ısındığı için boyanın zamanla kabarması söz konusu olabiliyor bildiğim kadarıyla.
Dostum ilgiyle takip ettiğim bir topi oldu bu, Her gün acaba bugün ne yenilik yapmış diye merakla açıyorum. Zevkler herkeze göre değişkenlik içerir ve istediğini yaptığın için gönlüne sinerek kullanmanı temenni ederim. Bende oldukça beğendim bu arada sele ve jantlardaki seçimlerini özellikle. İki husus var aklımda buradan paylaşayım.
Birincisi aynalarıda Carbon kaplama Yapabilirsin çok ta şık durur gibime geliyor hazır yeniyken ve üzeri deforme olmamışken bir denemeni tavsiye ederim.
Diğer konuda vidaların görüntüsü hoş ve güzel ama yüksek süratte ıslık çalabilir gibime geliyor, tam emin değilim ama deneme fırsatın olursa bir dinle bakalım
Sürüşün keyifli olsun
ustaniz cengiz coskun mu , cok benzettim de .
sımdı ınceledım abı sıtesındede motorun resımlerı falan hıc bısey yokben sanırım mtoor alamıcam
paramız var motor alamıyoruz yahu
![]()
:queen: Fulya iyi ki hatırlattı, aslında motora yaptığım ilk ekleme tank-pad idi onu unuttum. şimdi Fulya ve bazı arkadaşlar tarafından hedef haline getirilen tank-pad budur ::queen:
![]()
sizce nasıl ? ben gayet estetik bulduğum için çok beğenerek almıştım :mrgreen:
![]()
[/SIZE][/FONT][/B]
ben de aynı fikirdeyim :cat:çok vamp bi motor olmuş :queen:::whip:: seleyi falan hiç bozma dolduruşa gelme![]()
Yunus demek beğendiğin nadir parçalardan öyle mi :mrgreen: ilk buluşmada çıkarıcam bunun acısınıBence çok ciks olmuş hatta motorda beğendiğim nadir parçalardan bu tank pad
Heleki seleyle uyumluluğu ayrı bir tasarım harikası :queen:
teşekkürler :rendeer:Ellerine sağlık kardeşim .....:cat:
aynaların şeklini ben beğendim ama maalesef kaliteli değiller, izolasyon bantıyla sarıp ancak geçici olarak sabitleyebildim dün :silent:kazasız belasız kullanın ama gömme ön sinyaller nedense yakışmamış aynalar olmamış tabiki bu zevk meselesi kendi fikrimi söyledim onun dışında güzel:cat:
grenaj boyamaya kıyamıyorum açıkçası. motor düz siyah olsa çok daha iyi olurdu evet ama artık olduğu kadarMotorun grenajlarını beyaza boyasan o altın sarısı jantlarla çok güzel olacaktır veya siyaha gri çok sönük kalmış ama sen bilirsin...
ben de tam tersine olabildiğince fabrikasyon görüntüden uzaklaşmak istiyorum. 600f çok yaygın bi motor bu bence bi handikap. bu değişikliklerle kimsede olmayan bi motosiklete sahipmiş gibi hissettiriyor.Ben eski bir 600F kullanıcısı olarak bu motorların sadeliğinden yanayım, ufak tefek şeritmiş, stikermiş neysede ama orjinalın dışına çıktığında göze pek hoş görünmüyor.
motorun son halini şöyle uzaktan genel bir şekilde çekerseniz daha iyi bir izlenim elde edebilirz:cherry: