Emir'im sen de bizim afro-amerikalımızsın! İçinde bu ruhu hep seziyordum zaten, sonunda daha fazla saklayamayıp çıkardın ortaya işte.:queen:
Olm ne o yılan öyle, yolda giderken fln Allah muhafaza, kaçmasın..

Şaka bir yana, sahiden sele olmamış bence de. İçindeki "chopperrider", sahip olmak istediği custom chopper için düşünmüş olmasın bunu sakın?
Bak aklıma sele için ne geldi,
Bulabilirsen karbon desenli kaplama olmaz mı?
Bir diğer seçenek, artçı kısmı gri, senin kısmın siyah olacak şekilde yarı yarıya farklı kaplama olsa; mono kapak havasında?
3. olarak, selenin kenarları ve aşağıya uzantılarını gri ve ortası siyah olacak şekilde de düşünülebilir? Hem bu şekilde selenin senin oturduğun kısmının üçgen şekli ortaya çıkacak ve racing görünümü daha bir oturacaktır.
Devir saatini çok beğendim, beyazı var mıydı merak ettim?
Egsoz zaten en çok beğendiğim modellerden.:cat:
Ledler güzel olmuş bence, peki farın sadece üstlerine kaş gibi veya sadece yanlara yapsan nasıl olur acaba? Bana sanki daha sade ve şık olur gibi geliyor, bir dene istersen.
Bu arada jantlar için bir örnek: :cat:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...b-750-9500-km-de-sahibinden-temiz-600f/detay/
Karbon kaplamalar zaten çok güzel bir uygulama olacak eminim ama, karbon kaplama hugger alsaydın ebay'den, daha da hoş olabilirdi bence.
Bir de camı ne yapacaksın, siyah mı? Bence Puig iyi gider. Ama eğer iddialı birşey istiyorsan da, aynalı iridium renginde düşünebilirsin bence.
Plakaya gelince.. Ne bileyim yahu,bana açılır kapanır plakalık ve kendinden sinyalli led stop hep daha sıcak gelmiştir. Ne kadar kesip biçsek de 600F'in kütük gibi plakalığına ısınamadım gitti. Biliyorsun ben en sonunda toptan söktüm attım zaten.:cherry:
Ama yine de senin yaptığın şekliyle orjinalinden güzel olmuş tabiki.:wiinkk:
Bu kadar modifiyeye kesik kuyruk da ister ama Emir yani, söylemeden de edemeyeceğim.:queen:
Baksana şuna, fena durmuyor mu :
Şimdiden ellerine sağlık kardeşim, böyle oynuyorsun makinalarla, çok da güzel yapıyorsun. Aldığın keyfi tahmin edebiliyorum

600F aşığı ve fanatiği olaraktan en başta takip edenlerden olduğumu biliyorsundur bu başlığı zaten.:cherry: Fazla bekletme bizi.