güzelll olmuş canavar suzuki logosunu ebaydan mı aldın kaça geldi?

2004 kasa kullanan var mı))devir saatim çalışmıyordu.teli yok diye önemsemiyordum. kabloyu aldım. bloğa bakıyorum yuva yeri yok kapalı
))
şaşırdım. devir saatinin altında da yer bulamadım bağlantı için. sizden ricam 2004 modele binen veya yakınında olan varsa devir saatinin altından devir teli bağlı olup olmadığını kontrol edebilir mi)) alışmışız japon versiyona ilk fireyi verdik:salut:
güzelll olmuş canavar suzuki logosunu ebaydan mı aldın kaça geldi?
İnanç ilahi sende yaaŞaştım kaldım bu lafına
2003 ve üstünde telsiz.Elektronik devir saati var.Cdi ünitesinden alıyor bilgiyi.Soketini takınca çalışması lazım direkman.Arızalı ise ebay.co.uk da bolca gördüm geçenlerde.Bir bak derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------
Wemoto kargo dahil 23.64 ya geliyor.Yanında manetler filtreler a dan z ye siparişlerimi verdim.
Bu arada silindir üst kapak contamında siparişini vermiştim geçen hafta geldi hafta sonu söktüm değiştirdim.Yağ sorunum kalmadı.
Bunun dışında içinden çıkamadığım konu motosiklet 160Kmye geldiğinde benzin yetersiz geliyor gibi kesinti yapıyor.Gitmiyor.Gazı bırakıyorum 3-5 saniye kompresörde gidince benzin şamandıra haznesini dolduruyor gazlayınca gidiyorum.Ancak 160 a gelirken yine bitiyor
Ayarım kaçtı çözemiyorum.Sofuoğluna gittim aman abi dediBizi aşar.Bi ustamız var ona götürürüz dedi.Peki dedik.Para vermek işime gelmiyor açıkçası :S
Bendede aynı sıkıntı vardı.Benzin musluğuna akuple vakumla çalışan bir sistem var,motor stop ettiğinde benzini kesen.İçindeki membran sertleşmiş yada kaçırıyor ,vakum hortumunda çatlak vs olabilir.Söküp bir elden geçirirsen sorun hallolur.
teşekkür ederim dostumkabloları bir kontrol ederim geniş zamanda. benim sana tavsiyem karbüratör ayarını ve senkron ayarını suzuki servisine yaptırman.çift karbüratör olduğundan deneme yanılma yöntemi ile sorunu çözmen uzun sürebilir.aslında kurcalamışken şu jetkit iğne takımını da sipariş et tak öyle ayara götür. tam olsun.
bu hafta kn filtreyi temizlemek için söktüm. filtre üstünde yokken mecburi sebeplerden 5 dakka kullanmak zorunda kaldım.altımdaki motorun benim motorum olduğuna inanamadım))farkedilir güç artışı oluyor. hava filtresi box iptali ve karbüratörden direk açık hava filtresi takmak lazım
)) normal kn filtre 2 hp veriyorsa, bu durumda 5 hp güç alınabilir..
60 krş mu??? Ne diyorsun yahu? Benim 919 33krş.yakıyor.Bir anormallik var taş çatlasın25 krş.yakması lazım.Bir yerlerden hava alıyor olmasın karbüratörler?
Uzaktan bir şey diyemeyeceğim ama var bir sıkıntı.vakummetre ile manifolddaki vakumu ölçüyorsun yanıltabilir.Gene karbüratör,filitre tarafında birşeyler var gibi.Servis manualin varmı ?
Karbüratörlere bir daha göz at bence.Servis manualdeki değerlerle karşılaştır iğneleri v.s yi.Aklıma gelen bu kadar maalesef.Olay yerinde bakmak lazım.
bu kadar temiz nadide bi parçanın can sıkıcı besleme sorunu olması büyük şanssızlık
ama öte yandan eminim sorun çözülünce ve de jet kit ile açık filtre uygulanınca performans harika olacaktır.
karbüratörden nefret ediyorum desem yeridir sırf bu ayar sorunları, sertleşen contaları,senkron meselesi ıvırı zıvırı yüzünden