[İZMİR MT] (29 Nisan Cuma) KLASİK TERAS BULUŞMASI

Katılan,katılamayıp gönlü bizimle olan ve beni aralarına kabül eden bu harika ekibe vede topluluğa sonsuz teşekkürler.Yaşamım boyunca hayatımda ender sayılabilecek bir buluşmaydı çaylar lezzetliydi sohbet koyudu neşe bol enerji full du.Bundan daha güzel ne olabilirdi ki.Bugün benim Ramzey'in saat 15.00 dan 17.00 a kadar 300 km bakımları yapıldı;yağ değişti,bujiler değişti,tüm civatalar elden geçirildi,bağlantısı yapılmamış kablolar bağlandı lambalar çalışır hale getirildi,debriyaj teli özel şırıngayla hidrolik yağla yağlandı ve pamuk gibi oldu,zincir çok aşırı gergindi ve ayarlandı,özel sprey zincir yağı ile yağlandı,lastik havaları kontrol edildi,orjinalde motorda yoktu usta ayrıca benzin hortumuna benzin filitresi taktı,bir dahaki servise 1000 km de gidilecek.Şimdi vitesler yumuşak geçiyor motorun çekişi değişti,motor fireninde şimdi çok daha iyi kompresöre biniyor,debriyaj pamuk gibi oldu.Sadece fabrikadan yeni jikle takımı istedik ve ilave olarak yeni debriyaj teli gelecek birde sağ çantanın kilidi yoktu çanta kilit takımı gelecek garanti kapsamında.Yarında hava iyi olursa nasipse sabah yola çıkarım.Hayırlısıyla inşallah.

Son düzenleme:
Ellerine sağlık abi resimler çok iyi olmuş uzun zamandan sonra tekrar o gurupla beraber olmak güzeldi, herkese çok teşekkür ederim saygılar...

Evet, MT İzmir kadrolu fotografçısı geldi. Coq ağbimizi tekrar kızdırmamak için elimden geldiğince açıklamalarda bulunacağım.

Mekana geldiğimde Motokurt ağbimiz orada bizi bekliyordu. Kendisi bildiğiniz üzere 2011 CBR 250R sahibidir. Maaşallah diyelim motor yakıyor ortalığı. Kızılkurt gelmediği için bari motorun fotolarını görsün.

Daha doğrusu gelemedim motoru servise bırakmak zorunda kaldım jantında sorun vardı garantiden değişmeye yolladılar haliyle vasıta sorunum olduğu için gelemedim (evim ile bornova arası uzak da kentkartımı da almayı unutmuşum) :salut: motokurt abimin affına sığınıyorum söz en yakın buluşmaya gelicem bu sefer :queen:

fotolar süper havalar daha da ısındıkça sayının artacağını düşünüyorum :cat:

:cat:
Valla Deka ağbicim seni kadraja sığdırabilmek için geniş açı objektif lazım.Aslında benim objektif 17 mm ama sanırım balık gözü objekrif almam gerekecek:queen:

Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Birazda motorlara göz atalım isterseniz.
En sağdan itibaren Coolsoul-takashi, Alp_Tunay- AN125, APV41- SV650, Zealous- GV250

Emre-Skygo (Sanırım), Kabataşlı- Mondial

Deka-Pegaso

Aha, Deka ağbicim sırma saçlarını yakalamışım burda

Muhabbet gittikçe koyulaşıyor.

Eveet, tarihi karşılaşma başlıyor, Maç öncesi bildiğiniz üzere çok iddialı konuşmalar vardı. Bu foto ile kadraja bir türlü denk getiremediğim Deka ağbimizin 1/3'lük bölümünü görmektesiniz.

Maçın sonucunu merak ediyorsanız eğer " MAC" yazın 2323'e gönderin.:)

Coolsoul ayrılma üzere

Zealous , Motokurt'un CBR250R'ını deniyor.

Motokurt ağbimize de yakışmış motor.

Benim adım Hıdır elimden gelen budur. Coq üstadımızın uyarılarını dikkate alarak işitme engelliler haber bülteni gibi sunum yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Yeni buluşmalarda görüşmek üzere. Esen kalın:rendeer:

sevgili navier öncelikle çektiğin ve yayımladığın fotoğraflar için çok teşekkür ederim. ayrıca Bu buluşmayı organize eden ve bu toplantıya katılan arkadaşlara teşekkür eder bir dahahaki buluşmalarda görüşmek üzere hoşçakalın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

Googl a , İçeridenAnadolu/iç daire-Anatolia inner circle yazıp üç kafadarın CBF 150 lerle çıktıkları türkiye turunu fotoğraflarıyla ve hikayeleriyle izlemenizi tavsiye ediyorum HARİKA BİR GÜN

İzmir'i bize emanet edip millet mangala gitti. Bendeki de ne görev aşkıymış arkadaş ya. Bu güzel günde bekçilik yapıyorum :pr:

Bende gidemedim Cengiz abiye telden mesaj çektim.Pazar sabahı akrabalar bize kahvaltıya baskın yaptılar kuzenimin düğün hazırlıkları var hal böyle olunca oraya buraya koşuşturmak bana kaldı bu sebeple bende ada gezisine üzülerek katılamadım.

RESİMLER için eline emeğine sağlık ilk toplantıda içeceğin ilk çay gruptan sonraki çaylar senden :queen: emin ol daha kalabalık olacaktır :cat: hafta sonu bizim için çalıştığından TEŞEKKÜRLER :rendeer:

Moderatör (forrap)
navier fotoğraflar için teşekkürler:cat: Kadrajına sağlık .. :)

Rica ederim arkadaşlar ne demek. Yalnız, aramızda para toplayıp balık gözü objektif alalım, Deka ağbimizi kadraja sığdıramıyorum bi türlü :cherry:

YARANAMADIK yine :pr: size SPOR yaptırıyorum :queen: motorlu sporları spordan saymıyorsanız bile mangal yellemek, alışverişe gitmek, mangaldakileri bitmesin diye takip etmek,toplantı mekanındaki çöpleri toplamak,yerlerde yuvarlanmak ciddi bir sportif aktivitedir :queen::queen::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evet en mantıklısı.Nasıl olsa Cengiz abi sayesinde zayıflama şansımız yok.:pr::pr::pr:

Zayıflayıp kaça düşecen... 110 a mı düşmeyi hesaplıyon... :queen::queen::queen::queen:

Acilen rejime girmessen sana değil fazer, zx19 bile az gelicek.... :queen::queen::queen::queen:

ZX 19 TEKNİK ÖZELLİKLER :p

MAKİNE TİPİ…………………………….4-zamanlı,üflemeli soğutmalı,karışık - 4 silindir
SİLİNDİR HACMİ………………………..1998 cc
SİLİNDİR, ÇAP x STROK…………………76.0 x 55.0 mm
SIKIŞTIRMA ORANI……………………..79/432 SOCH-MOCH-YACH-SACH-DOHC,19 Sübap
MAKSİMUM GÜÇ………………………..384 PS/11.700 rpm
MAKSİMUM TORK……………………….115 N.m (11.7 Kgf.m)/9.500 rpm
KARBURATÖR ………………………….Tek emmeli, Çok bastırmalı
ATEŞLEME………………………………Yandan çakmalı
ŞASİ TİPİ……………………………….Çift Boru Ferforje Omurgalı Alüminyum doğramalı
KASTER / TRAIL………………………..24.5/102 mm
SÜSPANSİYON ÖN……………………….43 mm oğuz çatal
SÜSPANSİYON ARKA…………………….LPG tanklı
LASTİK ÖN / ARKA………………………Michelin X-Trial
FREN ÖN………………………………..altı Disk 300 mm,4 gümüş piston kaliper
FREN ARKA……………………………..Dokuz Disk 220 mm, Çift altın piston kaliper
TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA……….120 / 125 mm
BOYUTLAR UxGxY………………………2065×705x1130mm
AKS AÇIKLIĞI…………………………..1390 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ……………………….825 mm
YAKIT KAPASİTESİ………………………45 Lt
KURU AĞIRLIK…………………………..475 Kg
YAŞ AĞIRLIK ....................... 644 Kg

abiler kardeşler işim gereği haftasonu aktivitelerinize katılma imkanım yok ancak haftaiçi toplantılarınıza en yakın zamanda katılıp sizlerle tanışmak istiorum...herkese kazasız belasız sürüşler....

eeee nerde yeni teras cafe toplantısı başlığı 13 mayısı alalım :queen:

nedir bu aceleniz :queen: cumadan bir hafta sonraya toplantı açmıyoruz :mrgreen: hafta sonu olsun gezmek isteyenler gezsin :cat: şimdiden bir toplantı başlığı açarsak hafta sonu kimse gezmez, nasıl olsa cumaya buluşacağız özlemeyiz birbirimizi diye düşünür. başlıklar pazartesiden sonra açılır hafta sonu iple çekilir haftalık işler insanı yormaz, hedef belli olur :rendeer: gezi başlıkları yol uzun olacaksa bir hafta önceden açılır hatta 15 gün önceden açılan başlıklarımız vardır. gezi öncesi toplantı yapılır, gerekli düzenlemeler yapılır,fikirler alınır güvenli ve sağlıklı geziler yapılır :cat::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar