[İZMİR MT] (29 Nisan Cuma) KLASİK TERAS BULUŞMASI

mekan mekan olalı böyle toplantı görmedi diyeceğim ama TERAS neler gördü :queen: fakat battaniye ilk olacak :mrgreen:

Arkadaşlar semaver buluşmasının yapılacağı mekanı ve saatini , birde Teras kafede saat kaçta buluşulacağını yazarsanız çok memnun olurum:cat:

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  başkalarına hakaret içerikli ve tartışma çıkartacak sataşmalı mesajlar silinmiştir tekrarı halinde gerekli işlem yapılacaktır (gereksiz mesajlar silinmiştir)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Son düzenleme:
Arkadaşlar semaver buluşmasının yapılacağı mekanı ve saatini , birde Teras kafede saat kaçta buluşulacağını yazarsanız çok memnun olurum:cat:

Akşam saatlerine doğru toplanmaya başlayacaklardır abi ama saatini ben de bilmiyorum semaver in inciraltındaki turkuazın oralarda yaptıklarını söyledi APV41 ama daha net şekilde buraya yazarsa kendi adıma sevinirim :)

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,dün geceki sohbetler hiç hoş değil.
Birisi uygunsuz birşey yazdıysa orada kötü mesajı moderatöre bildir butonu diye birşey var,oradan bildirir ve konuyu uzatmazsanız seviye bu kadar yerlere düşmemiş olur.
Bu konuya dikkat ederseniz iyi olur,etmezseniz de forum kuralları gereği konuyu uzatan,gereksiz mesaj atan veya tehdit vari yazışma yapan üyeler hakkında yaptırım uygulanır olur biter.
İzmir MT nin önceliği gezi,çay,langırttan önce seviyedir,yeni gelen arkadaşların ve eskilerin bu konuya özen göstermeleri gerekiyor,herşeyin bir yeri var.
Benzer durumlar vasıl olduğunda mesaja cevap verip konuyu uzatmak yerine ben ya da diğer yönetici arkadaşlarla iletişime geçin ki konu kısır döngüye değil çözüme ulaşsın.

Yarın görüşmek üzere.

izmirli arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. motorumu mayıs sonu gibi teslim alıcagım.o tarihten sonraki gezilerinize gelip her birinizle tanışacagım size keyifli eglenceler diliyorum.

Moderatör (forrap)
Merhaba,aramıza hoşgeldiniz:cat: Mayıs tan önceki buluşmalarımıza da dilerseniz gelebilirsiniz,toplantılarda motosikletle pek işimiz olmuyor,motosikleti olmadığı için dolmuş ve otobüsle ya da arabayla gelenler de oluyor.

izmirli arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. motorumu mayıs sonu gibi teslim alıcagım.o tarihten sonraki gezilerinize gelip her birinizle tanışacagım size keyifli eglenceler diliyorum.

Aramıza hoş geldiniz.Yeni motorunuz şimdiden hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesin.

Güzelim İzmire bak ya dört milyonluk şehirde sadece dört motosikletçimi var :silent:
Oraların asfaltınıda ağlatırdık birzamanlar :queen: ne günlerdi ama... katılımcılara teşekkürler, İzmire sevgiler :rendeer:

O dört motosikletçi milyonlara bedel:bounce: İzmir MT'yi bilenler bilir..illaki tümünün yazması gerekmez ama yazarsa da hiç bir şehirde olmadığı kadar yazar...bilenler bilir İzmir MT'nin aktivitelerini,şeniklerini,birliğini ve beraberliğini, lastiklerimizin altına halı olan asfaltı ağlatmayız biz :rendeer: Yurt dışından misafirlerimiz var..kaçabilirsek illaki geleceğiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,dün geceki sohbetler hiç hoş değil.
Birisi uygunsuz birşey yazdıysa orada kötü mesajı moderatöre bildir butonu diye birşey var,oradan bildirir ve konuyu uzatmazsanız seviye bu kadar yerlere düşmemiş olur.
Bu konuya dikkat ederseniz iyi olur,etmezseniz de forum kuralları gereği konuyu uzatan,gereksiz mesaj atan veya tehdit vari yazışma yapan üyeler hakkında yaptırım uygulanır olur biter.
İzmir MT nin önceliği gezi,çay,langırttan önce seviyedir,yeni gelen arkadaşların ve eskilerin bu konuya özen göstermeleri gerekiyor,herşeyin bir yeri var.
Benzer durumlar vasıl olduğunda mesaja cevap verip konuyu uzatmak yerine ben ya da diğer yönetici arkadaşlarla iletişime geçin ki konu kısır döngüye değil çözüme ulaşsın.

Yarın görüşmek üzere.

mesaj alınmış, anlaşılmış,onaylanmış,kabul edilmiştir. ilk toplantıda bunu yüzyüze görüşelim !!!!!!! ( görüşüldü,sonuca varıldı,katli vaciptir. ASALIM ) :p

Moderatör (forrap)
Akşam için bir işim çıktı,önce onu halledeceğim.Eğer vakit kalırsa yetişebilirsem yarım saatliğine bile olsa uğrayacağım teras a mutlaka..Gelebilirsem akşam görüşmek üzere :cat:

ÇOK EĞLENCELİ FAYDALI KALABALIK HEYECANLI canlı eğitici ateşleyici tanıştırıcı kaynaştırıcı bir toplantı oldu. katılan herkeze TEŞEKKÜRLER :rendeer:

RESİMLER navier kardeşimiz tarafından hafta sonu geziye gelmez ise basılacaktır :cat:

Güzel bir buluşmaydı. Şuan işteyim eve döndüğüm zaman fotoları yükleyeceğim. Hafta sonu gezisine büyük bi ihtimal katılamayacağım. Ama bi ara çöpleri dökmeye çıkıcam diyip uğrayabilirim yanınıza :p

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı,geç katılıp fazla kalamasamda sizleri görmek yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi..
Katılan,katılmak isteyip katılamayan herkese teşekkürler :cat:

Evet, MT İzmir kadrolu fotografçısı geldi. Coq ağbimizi tekrar kızdırmamak için elimden geldiğince açıklamalarda bulunacağım.

Mekana geldiğimde Motokurt ağbimiz orada bizi bekliyordu. Kendisi bildiğiniz üzere 2011 CBR 250R sahibidir. Maaşallah diyelim motor yakıyor ortalığı. Kızılkurt gelmediği için bari motorun fotolarını görsün.

Bu da benim er-5

Soldan itibaren saymak gerekirse ;
En solda yürüyen adamı tanımıyorum, Motokurt, Alp_Tunay, APV41

APV41 ağbimizin SV 650'si ve Alp_Tunay ağbimizim AN125'i. Kendisi ayrıca bir adet Fazer'a da sahipdir. ( Para meselesi)

Bu da sanırım washburn kardeşimizin GT250R'ı

Soldan APV41 , Amca35 ve wasburn

Olcan138 modaratörümüz için bu sefer kendimi de çektirdim. Ortadaki şahıs ben oluyorum.

Emre mekana giriyor.

Ekip yavaş yavaş tamalanıyor.

sol koldan arkaya doğru sayacak olursak;Kabataşlı, APV41,Deka(çok görünmüyor), Dekanın eşi, Motokurt
sağ arkadan öne doğru geliyorum; Amca35, Emre,Zealous,coolsoul ve Alp_ Tunay

Daha çok foto var ama küçük kızımın uykusu geldi. Onu uyutup hemen devam edicem.

sol koldan arkaya doğru sayacak olursak;Kabataşlı, APV41,Deka(çok görünmüyor), Dekanın eşi, Motokurt

İnsan ufak tefek olunca çok görünmüyor resimlerde.:pr::pr:

İnsan ufak tefek olunca çok görünmüyor resimlerde.:pr::pr:

Valla Deka ağbicim seni kadraja sığdırabilmek için geniş açı objektif lazım.Aslında benim objektif 17 mm ama sanırım balık gözü objekrif almam gerekecek:queen:

Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Birazda motorlara göz atalım isterseniz.
En sağdan itibaren Coolsoul-takashi, Alp_Tunay- AN125, APV41- SV650, Zealous- GV250

Emre-Skygo (Sanırım), Kabataşlı- Mondial

Deka-Pegaso

Aha, Deka ağbicim sırma saçlarını yakalamışım burda

Muhabbet gittikçe koyulaşıyor.

Eveet, tarihi karşılaşma başlıyor, Maç öncesi bildiğiniz üzere çok iddialı konuşmalar vardı. Bu foto ile kadraja bir türlü denk getiremediğim Deka ağbimizin 1/3'lük bölümünü görmektesiniz.

Maçın sonucunu merak ediyorsanız eğer " MAC" yazın 2323'e gönderin.:)

Coolsoul ayrılma üzere

Zealous , Motokurt'un CBR250R'ını deniyor.

Motokurt ağbimize de yakışmış motor.

Benim adım Hıdır elimden gelen budur. Coq üstadımızın uyarılarını dikkate alarak işitme engelliler haber bülteni gibi sunum yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Yeni buluşmalarda görüşmek üzere. Esen kalın:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler ve anlatım çok güzel olmuş....Eline sağlık.....

Güzel geceydi....Katılan herkese teşekkürler:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar