evet benimkide bu renk pearl white olarak geçiyo ama resim ekleyemiyorum nerden ekleniyo bi yardımcı olunnn:salut:
Resimleriniz bilgisayardaysa tinypic.com'dan upload edip sitenin size verdiği linkleri buraya kopyalayarak linkin başına
evet benimkide bu renk pearl white olarak geçiyo ama resim ekleyemiyorum nerden ekleniyo bi yardımcı olunnn:salut:
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için evet daytonadan aldım kawasaki mi yanlız bugün servisi arayıp kaç km de getirmemi söylediğimde servis bana 3000 de gelmem gerektiğini söyledi.Eğer sizinde dediğiniz gibi 5000 km de gitmem gerekiyorsa neden böyle bişey denildi kafam karıştı.Bu arada servis kuruçeşme daytona motorun servisi söyledi sanırım yetkili servis?
yakışırrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------
Honda CBr gördüm kawasaki kadar kaslı durmuyor biraz daha cüsseli yapabilirlermiş.
![]()
işte bu da benim baby ninja![]()
@Raikkonen666: Hayırlı olsun. Ninja'yı İstanbul motor'dan satın almayarak doğru olanı yapmışsın. Zaten kawasaki'nin satış sonrasıyla ilgili kötü bir imajı var bu adamlarda üzerine tuz biber ekmişler. şikayet ederek farklı bir bayii ile anlaşarak doğru olanı yapmışsın.
Sabah saatlerinde işe giderken bağdat caddesindeki trafik durumuna göre bazen ara sokaklara giriyorum. genelde saat 8:40 - 08:50 gibi oralardan geçtiğim oluyor.

Merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum ve uzun süredir ninja 250r araştırması içindeyim ve durmadan konuyu takip ediyorum aklımda takılan bazı sorular var.Uzun süredir ybr 125 kullanıcısıyım bir ara güvenli sürüşle ilgili eğitimde aldım.Artık ninjaya geçme vaktinin geldiğini düşünüyorum.1 aya kadar parayı denk getirmeyi planlıyorum.Fakat renk konusunda kararsızım beyaz ve yeşil arasında.Bir de şu special edition versiyonu varmış ve türkiyeye gelmediğini duydum doğrumu acaba?Onun için onu eledim ne yazık kiYeşil renk zaten 2010 modellerde mevcuttu.2011 modelinde de aynı renk mevcut sanırım.Onun için beyaz melek daha ağır basıyor.Birde bu 2011 modellerde hararet göstergesi yerine benzin göstergesi olucak diye duymuştum.Benzin göstergesinin olmaması sorun yaratabilir diye düşünüyorum.Son sorum ise ninja 250de benzin musluğu mevcut mu biraz saçma oldu son soru
İyi bakın ninjacıklara
![]()
Benim kullandığım ninja 2008 model.
Hararet göstergesi ve benzin uyarı lambası var.
Bildiğim kadarıyla 2010'dan sonra üretilen modellere benzin göstergesi, hararet uyarı lambası konuldu.
Benzin göstergesi olmaması pek sorun yaratmıyor zaten lamba yandıktan sonra en az 80km yol gidebiliyorsun.
Benzin musluğundan kastın yedek depo ise, ninja'da yedek depo yok ama 17.5lt'lik depo ile benzin uyarı ışığı yanana dek ben şehir içinde en az 280km yol yapabiliyorum. uzun yolda ise bu mesafe 400km'lere kadar çıkabilir.
Bulutcum, şilideki üyemiz Salih Bey'i bilir misin bilmiyorum onun motorunda bizim hararet göstergesi yerine benzin göstergesi konmuş. Ama bizim ülkemize hararet göstergeli geliyor. 2011 modellerde öyle, sadece beyaz renkte göstergeleri beyaz yaptılar.
Şimdiden birçok ninja satılmış. Alan bütün arkadaşlara hayırlı olması ve kazasız belasız sürmesi dileğimle...
Ayrıca bu ara beyaza çok takılmış durumdayızSöz kawasakiyse yeşil farzdır^^
Ninjalarına katılan tüm arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Facebook taki Kawasaki Ninja 250 R grubumuza bekliyoruz. Yarın grup olarak Çatalcaya gideceğiz. Rodajlarını tamamlamak yol yapmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Grup sayfamızın linki :http://www.facebook.com/group.php?gid=199474079468
Etkinlik sayfamız linki: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=150501668350507&index=1
Draco senin içinde şu iki resmi ekliyorum umarım yardımcı olur
![]()