Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

k-k

Birde bunlarda en çok tutulan renk hangisi oluyor acaba daha sonra satarken çok sorun çıkarsın istemiyorum. 0 düşünüyorum.

Ben GRi Siyh ve Turuncu Siyah renklerini cok beğeniyorum :)
Benim motorum da Turuncu Siyah idi...
Bu arada kawasaki nin tarzı tam racing değil. nasıl tercih ediyorsun? seçim yapmanda bunun da etkisi olacaktır. kawasakiler naked oturusa sahip; sehir içi kullanımı daha kolaydır :)

@ src-tuning hocam acaba farın içini siyah görünüm nasıl yaptırdınız yada yaptınız ? gerçekten bu motorlara çok yakışıyor ve daha sert bi görüntü veriyor farın içinin karartılmış oluşu, bende yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız..

: )

@ src-tuning hocam acaba farın içini siyah görünüm nasıl yaptırdınız yada yaptınız ? gerçekten bu motorlara çok yakışıyor ve daha sert bi görüntü veriyor farın içinin karartılmış oluşu, bende yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız..

aynen ben onu soracaktım şu an motorum komple indirdim...piston sekman silindir vs komple elden geçecek kafa grenajı komple grenajı söktük motoruda indirdik bakalım ne olucak...iş bittiğin de 2006 model sıfır motosikletim olucak bu arada motoru hazır indirmişken yani motor yatıyorken kemalettin anlar kardeşimle(eskinin hyosungcusu yeninin hayabusacısı) bari hyoya 600 rr aynasıda alalım daha yakışıklı olur dedik ve ebaydan geçen hafta sipariş ettik 4 gözle bekliyorum..orjinal aynayı garaja koyarken vs katlaması zor oluyordu katlayıncada açarken illa alyan anahtarla sıkmam gerekti bu yüzden 600 rr aynası en iyisi gibi,gerçi herkes 600ff aynası takıyor ama ben değişik olsun istdim bu arada teşekkürler kemalettin...unutmadan tüm parçaları kuralkanda ucuz veren yok adam cıkma arka diske 150 tl istiyor kuralkanda sıfırı 130 tl

Dediğiniz aparatı gönderdiler ilk başta, ben de uyduramadım onu motoruma :queen: Daha sonra mail attım, çok ilgilendiler ve yeni aparatlar gönderdiler ücretsiz olarak,(şuan yaklaşık 20 tl'ye satıyolar o aparatları), L tipi aparat diye geçiyo.. Şuan kullandıklarım, aşağıdaki resimde olanların aynısı...

Motosiklet-padok-sehpasi-ON-VE-ARKA-TAKIM-UL__38255546_0.jpg

bu sehpalardan L tipi aparatlı olarak bizimde ihtiyacımız var ve dediğiniz fiyat çok uygun. Bu fiyatlara nerden temin edebiliriz?

Sadece tutma parçalarını 20 tl.ye satıyolar. Ben ön arka çift sehpayı 75 tl.ye aldım ama şuan biraz fiyatı arttırmışlar.100 lira civarı yapmışlar heralde.

http://urun.gittigidiyor.com/Motosiklet-padok-sehpasi-ON-VE-ARKA-TAKIM_W0QQidZZ38834945

bu firmadan almıştım ben

evet 75 tl oldugunu okudum önceki mesajda, bende onu kastettim.tekini 75-80 liraya sormuştum ben oyüzden uygun geldi. link için tşkler. :wiinkk:
bir ulaşayım bakalım :wiinkk:

evet 75 tl oldugunu okudum önceki mesajda, bende onu kastettim.tekini 75-80 liraya sormuştum ben oyüzden uygun geldi. link için tşkler. :wiinkk:
bir ulaşayım bakalım :wiinkk:

Rica ederim. Evet tekini öyle satıyolar başka yerlerde ben de uygun gelince satın aldım. :)

Rica ederim. Evet tekini öyle satıyolar başka yerlerde ben de uygun gelince satın aldım. :)

bende muhabbetin iyiyse adamlarla MT üyeleri için bir konuş =) 75 tl den aparatlarıyla verirelrse burdan alan baya çıkar sanırım yada 40 tl ye arka sehpa olursa.. mesela arka sehpayı 40 a versinler hemen alırım =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 ----------

Selamlar arkadaşlar bi sorum olacak;
motorun yan sehpası çok dik sanırım, 2 kere devirdim motoru, birinde benim dikkatsizliğim
diğeri ise rüzgar ve branda işbirliği şeklinde oldu...
bu yan sehpa ile oynanırmı, çok dik duruyo, biraz daha sola doğru yatırmak mümkünmüdür?
önceden yapan eden varmı acaba?
yardımcı olursanız çok sevinirim :) ...

dostum branda balon olursa o rüzgara cruiser bile devrilir. senin brandanın altında motoru alt taraftan (iki teker arası) cırt cırt lar yok mu? alttan giren havayı kesmezsen eğer o motor daha çok düşer. ustalarda da sabit laftır ''olmaz'' adamlar uğraşmamak için savarlar başından.iyi para almayacakları iş için kolunu oynatmazlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------

aynen ben onu soracaktım şu an motorum komple indirdim...piston sekman silindir vs komple elden geçecek kafa grenajı komple grenajı söktük motoruda indirdik bakalım ne olucak...iş bittiğin de 2006 model sıfır motosikletim olucak bu arada motoru hazır indirmişken yani motor yatıyorken kemalettin anlar kardeşimle(eskinin hyosungcusu yeninin hayabusacısı) bari hyoya 600 rr aynasıda alalım daha yakışıklı olur dedik ve ebaydan geçen hafta sipariş ettik 4 gözle bekliyorum..orjinal aynayı garaja koyarken vs katlaması zor oluyordu katlayıncada açarken illa alyan anahtarla sıkmam gerekti bu yüzden 600 rr aynası en iyisi gibi,gerçi herkes 600ff aynası takıyor ama ben değişik olsun istdim bu arada teşekkürler kemalettin...unutmadan tüm parçaları kuralkanda ucuz veren yok adam cıkma arka diske 150 tl istiyor kuralkanda sıfırı 130 tl

hayırdır dostum sen neden indirdin motoru? sıfır silindir piston mu alacaksın yoksa rektefe mi yaptıracaksın? eğer çözemediğin bi durum olursa bana ulaş ben arka pistonu sıfırladım daha önce az çok bilgim var konu hakkında..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:45 ----------

Ben GRi Siyh ve Turuncu Siyah renklerini cok beğeniyorum :)
Benim motorum da Turuncu Siyah idi...
Bu arada kawasaki nin tarzı tam racing değil. nasıl tercih ediyorsun? seçim yapmanda bunun da etkisi olacaktır. kawasakiler naked oturusa sahip; sehir içi kullanımı daha kolaydır :)

turuncu siyah senin eski hyo gri siyahta benim yeni hyo :queen:

kanki yeni resimler çekildim face de sen görmüşsündür yakında burayada eklicem bu kurbalı resim yükleme sitesiyle ugraşacak vaktim oldugunda =)

bende muhabbetin iyiyse adamlarla MT üyeleri için bir konuş =) 75 tl den aparatlarıyla verirelrse burdan alan baya çıkar sanırım yada 40 tl ye arka sehpa olursa.. mesela arka sehpayı 40 a versinler hemen alırım =)

Kendilerine mesaj attım bekleyelim bakalım..

sanırım foto ekleme zamanı geldi =) geçen gün çekildiğim resimleri ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------

vay arkadaş bu resmi ekledim ama çıkmıyor tekrar ekliyim bari

sanırım foto ekleme zamanı geldi =) geçen gün çekildiğim resimleri ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------

vay arkadaş bu resmi ekledim ama çıkmıyor tekrar ekliyim bari

serkan kardeş Maşallah motor çok diri duruyor. Allah kazadan beladan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar