Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
evet sevgili arkadaşlar ,şimdi diyeceksinizki yavv irfan ammada çok konu açıyorun ,evet arkadaşlar öyle düşünebilirsiniz fakat allah rızası için şu videoyu izleyin,
insan sıfatında , akıl şuur sahibi olan bizler o hayvanlara göre asla hata yapmamalıyız doğrumudur, çünkü insanız onlardan farkımız var,
hayvanlar ise hiç bir akıl ve şuura sahip değiller,
konuyla alakalı örnek vererek ne demeye çalıştığımı anlatmaya çalışacağım,
sizlere soruyorum, geçmiş zamanlarda cami önlerine bırakılan çocuk haberlerini duydunuzmu ? illaki duymuşsunuzdur,
ben çok duydum,poşete sarılarak dereye atılan daha bir kaç günlük bebelere ne demeli ?
çöp konteynırından hiç mi bebek çıkmadı ?
soğukta ayazda çantanın içinden çıkan çocuk donmak üzereyken hiçmi bulunmadı, bu böyle düşünürsek uzar gider..
demiştik ya biz insanız diye , bunlar nasıl insandır ??? nasıl bir anadır ki ?
kendi çocuğunu çöpe atabilecek kadar hayvanlaşıyor..
buyrun kardeşim izleyin allahın (hamsteri) faresi ve 8 yavrusu ....
bence bundan alınacak bir ders var paylaşmak istedim.. mt dostlarına selamlar...
http://www.izlesene.com/video/yavru-hamster/3362337
insan sıfatında , akıl şuur sahibi olan bizler o hayvanlara göre asla hata yapmamalıyız doğrumudur, çünkü insanız onlardan farkımız var,
hayvanlar ise hiç bir akıl ve şuura sahip değiller,
konuyla alakalı örnek vererek ne demeye çalıştığımı anlatmaya çalışacağım,
sizlere soruyorum, geçmiş zamanlarda cami önlerine bırakılan çocuk haberlerini duydunuzmu ? illaki duymuşsunuzdur,
ben çok duydum,poşete sarılarak dereye atılan daha bir kaç günlük bebelere ne demeli ?
çöp konteynırından hiç mi bebek çıkmadı ?
soğukta ayazda çantanın içinden çıkan çocuk donmak üzereyken hiçmi bulunmadı, bu böyle düşünürsek uzar gider..
demiştik ya biz insanız diye , bunlar nasıl insandır ??? nasıl bir anadır ki ?
kendi çocuğunu çöpe atabilecek kadar hayvanlaşıyor..
buyrun kardeşim izleyin allahın (hamsteri) faresi ve 8 yavrusu ....
bence bundan alınacak bir ders var paylaşmak istedim.. mt dostlarına selamlar...
http://www.izlesene.com/video/yavru-hamster/3362337
Son düzenleme: