Krom sinyal kaşları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motorumu hafif hafif giydirmeye karar verdim,piyasadaki sinyal kaşlarını inceledim sert plastikten krom kaplama yapılmış ufak bir degmede kırılacak yada rüzgarda uçacak gibilerdi,fiyatları ise kalitelerinin düşüklüğüne göre zaten uçmuştu dedim ben bunu daha güzel ve kaplamasız direk krom malzemeden yaptırırım önce sinyalin birini söküp ölçülerini aldım ve oturdum pc de çizdim verdim lazere 1,2 mm kalınlığında krom sacdan kestirdim deldirdim büktürdüm,alttan kelepçeli olduğundan uçmaz düşmez birşey ve üniversal ölçülerde oldu sanırım dragstarlara kavasakilerede olacaktır,biraz boşzamansızlıktan uğraştım ama sonuçta aşağıda fotolardaki güzellik ortaya çıktı tanesi 35 liraya maloldu ama güzel oldu begenen isteyen arkadaşlar olursa yaptırabiliriz.sırada far ve sisler var yavaş yavaş onlarıda yaptıracağım.

harika bir tasarım ve güzel işçilikle neler yapılabildiğini bizlere kanıtladıgın için sizi çok çok tebrik ederim.işte her motosiklet sevdalısının isteği olan ''motosikletlerimizi kişiselleştirmek'' için verilen emeğin göstergesi bu topik :) emeğe saygı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel çalışmanız için kutlarım.Kaç santim çapındaki sinyallere takılabilir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel çalışmanız için kutlarım.Kaç santim çapındaki sinyallere takılabilir?

Teşekkür ederim
görünen shadow sinyali yarıçap 76 mm vida delik bükümü bu şekilde iken 70-85 arasında olur,büküm değişirse ölçüde değişir.

:bounce:Valla hiç sonradan yapılmış gibi durmuyor,emeğinize sağlık...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolun hepinize teşekkür ederim

F54

gerçekten marka ne olursa olsun mühendislik hataları fazlaca var o yüzden iş burada biz kullanıcılara düşüyor.. elinize sağlık orjinalinden daha sağlam ve güzel olmuş bence honda fabrikasına yolla o ar ge cilere bedava maaş vermeyin de :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten marka ne olursa olsun mühendislik hataları fazlaca var o yüzden iş burada biz kullanıcılara düşüyor.. elinize sağlık orjinalinden daha sağlam ve güzel olmuş bence honda fabrikasına yolla o ar ge cilere bedava maaş vermeyin de :cat:

Boşverin zaten tusunami vurmuş,birde biz vurmayalım:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel olmuş ama üstüne kabartma şekil yapılsa daha mükemmel olur.

dostum kabartma yapmak için kalıp gereklidir minumum 2000 lira) krom malzemenin normal saca göre sertliğide 4,5 katıdır öyle çekiçle falan 1,2 kalınlıktaki kromu desenleyemessin:bounce:

Fes başına fes başına püskülü ben olayım
Başım ağrıyo başım ağrıyo başına kurban olayım
Sabah pazara varayım başına bir fes alayım
Fes başına fes başına püskülü ben olayım
Kaşım ağrıyo kaşım ağrıyo kaşına kurban olayım
Sabah pazara varayım kaşına hıdat alayım
Hıdat kaşına hıdat kaşına fes başına püskülü ben olayım
Gözüm ağrıyo gözüm ağrıyo gözüne kurban olayım
Sabah pazara varayım gözüne sürme alayım
Sürme gözüne sürme gözüne
Hıdat kaşına fes başına püskülü ben olayım
Burnum ağrıyo burnum ağrıyo burnuna kurban olayım

Tebrik ederim bence çok başarılı olmuş ve taktir ettim.Sizden bir ricam olacak bende motorumun ön farının çevresine bir far kaşı istiyorum sis farlarında var ön farda yok onada lazım takım tamam olsun.Nerde yaptırdıysanız bende yaptırmak istiyorum,nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tebrik ederim bence çok başarılı olmuş ve taktir ettim.Sizden bir ricam olacak bende motorumun ön farının çevresine bir far kaşı istiyorum sis farlarında var ön farda yok onada lazım takım tamam olsun.Nerde yaptırdıysanız bende yaptırmak istiyorum,nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?

lazerle kesim yapan heryer isterse kesebilir,isterse diyorum çünki tek birtane için mırın kırın edecektir,birde kesim için CAD çizimini sizin yapıp lazere vermeniz gerekir

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlk fotolardaki matlık sizi aldatmasın arkadaşlar Polisajdan sonraki durumları budur

Motosikleti
750x
Gürol abi.

Osman abinin shadow'unda ekstra ışıklandırmalar var sanırım.
Hazır elin değmişken sende öyle bişey düşünsen fena olmaz aslında.
Bu motora böyle aksesuarlar çok yakışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar