renk şansıma kaldı bayiye ne gelirse
2side benim hoşuma gitti sorun yapmaz
2side benim hoşuma gitti sorun yapmaz
alper kimsenin üstüne geldiği yok...
ne yazdığını yada ne anlama geldiğini bilmiyorsun herhalde...
senin şimdi bindiğin cbf 150'ye açıkcası bisiklet gözüyle bakıyorum ben, ama hiçbir zaman bunu dile getirmem...
kalkmış burada alaylı bir üslupla zc ilemi gelecen demek karşındaki adamı hor görmektir, benim ve diğer arkadaşlarımın eminimki anladığı budur...
forumdalarda sürekli dolaşırım, senin diğer konularda aldığın tepkileride biliyorum...
ya yazdığına dikkat et, yada bir daha mesajıma alıntı yapma...
renk şansıma kaldı bayiye ne gelirse
2side benim hoşuma gitti sorun yapmaz![]()
debriyaj ve subap ayarlarına baktır bence.
arkadaşlar bilgisi olan bu motorun kayışı ve bujisi nasıl değişir kullanılan takımlar nelerdir varsa rsimli olarak anlatabilirmi bu konuda yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
Bugün noterdeyiz satışı vercez bi baktım 450 tl ceza 287 lira asıl ceza bide faizi var
nerde ne ara yedim ne ara faizlendi bana bildirilmedi bile sonuç olarak elime 550 tl gibi bir para kaldı(hepsi haram olsun bu devlete):farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
serviste usta hiç girme bu işlere :d
arkadaşlar bilgisi olan bu motorun kayışı ve bujisi nasıl değişir kullanılan takımlar nelerdir varsa rsimli olarak anlatabilirmi bu konuda yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
baskı balatası değişti. şimdi eskisi gibi iki kişi rampayı rahat çıkıyoruz![]()
zaten uzun zamandır vitesli kullanmadım umarım zıçmam motora
yaaa burda adam aletsiz değiştiriyor ??
http://www.dailymotion.com/video/xdv6ft_scooter-varyator-kayyyyny-aletsiz-d_auto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
uyudumu herkesssssss
@unnamed: ben ve emreakyol'a yazdıkların için teşekkürler abi, duygular karşılıklı
kayışı değişmen tek başına zor, havalı tabancan yoksa. ben bulaşmam. buji için de kaportayı sökmen gerekiyor. 10 lira servise ver bakımını da yaparlar.
emreakyol da aynısını söylemişti. yardımcı olduysam ne mutlu bana.
hocam ilk işin sslere takılan motosiklet koruma takozlarını takmak olsun. motorun oralara hilti gibi demir parça takıldığını düşün.
aman haa. parasını bilmiyorum ama 1 milyar da olsa ver parasını al tak. grenajdan değerli değil.
teşekkürler dostum sana ve emre ye.işin komik yanı akü bitmişyine hergün sorun çıkarmaya başladı neyse yarın onuda hallederim artık.birkaç ay sonra askerlik sebebi ile satmak durumunda kalacağım o zamana kadar iyi bakayim.
maxi sen gittinmi kardeşim?