kardes bende beyoglu noterinden satisi aldim üzerime ve gittim tam bir hafta sonra beyoglu trafikten aldim ruhsatimi..eve gönderiolarmi eve göndermelerini beklemedim.keske sende elden alsaydin
beklicek zamanım yok ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------
1160 a vercem aslında vize vergi fln
vizesi nekadar bunun ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
napim arkadaslar fikir bekliyorum sizden
kardes bende beyoglu noterinden satisi aldim üzerime ve gittim tam bir hafta sonra beyoglu trafikten aldim ruhsatimi..eve gönderiolarmi eve göndermelerini beklemedim.keske sende elden alsaydin
yırın satışı veriyorum arkadaşlar ve cbr ımı bekliyorum artık![]()
benim makinem belli...
nexus 500 bıktım viteslilerden..
benim gideceğim yollar nexus la olur ancak bundan sonra....
zc ilemi gidiceksin yuvacık gezisine 29 unda![]()
uzun yolda önemli olan makine değil süren aramın yüreğidir. 50ccle dünyayı türlayan var bırak bisikletle giden var. zcnin neyi eksik..
sen sonuna gülücük koydum diye ibşeymi sandın ben soru sordum zaten her yazımın sonunda bi gülücük var![]()
orasını bilmiyorum artık sonunamı ortasınamı ne koyuyosan bilmiyorum ama yazdıkların yanlış anlaşıldığı kesin..
hayırlı olsun. seneye sen 600lüğe geçerken senin makinaya talibim. rodajını lütfen güzel yap![]()
nerde o günler seneye ev alcam çoluk çocuk doluşçaz benim motor işlerine para kalmaz diye şimdiden hallediverdim
bu arada rodajda arkaya 50 kg cık olan sevgilimi alsam sorun yaparmı:silent::cherry:
nerde o günler seneye ev alcam çoluk çocuk doluşçaz benim motor işlerine para kalmaz diye şimdiden hallediverdim
bu arada rodajda arkaya 50 kg cık olan sevgilimi alsam sorun yaparmı:silent::cherry: