Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardes bende beyoglu noterinden satisi aldim üzerime ve gittim tam bir hafta sonra beyoglu trafikten aldim ruhsatimi..eve gönderiolarmi eve göndermelerini beklemedim.keske sende elden alsaydin

beklicek zamanım yok ya :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

1160 a vercem aslında vize vergi fln
vizesi nekadar bunun ki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

napim arkadaslar fikir bekliyorum sizden

yokmu bana yardım arkadaşlar

kardes bende beyoglu noterinden satisi aldim üzerime ve gittim tam bir hafta sonra beyoglu trafikten aldim ruhsatimi..eve gönderiolarmi eve göndermelerini beklemedim.keske sende elden alsaydin

ya sormayın arkadaşlar ben bekleyeyim dedim uğraşmayayım diye şimdi daha büyük uğraş cıktı :D al başına iş yani of ulen of

benim makinem belli...
nexus 500 bıktım viteslilerden..
benim gideceğim yollar nexus la olur ancak bundan sonra....

alper sana inat k9 la gelecem...
onun hangi makine olduğunu bilmiyorsan dur göstereyim..
bende ufak bir ceylan daha var...
istersen bunla geleyim, plakamı okumaya fırsatın kalmaz....
cbf 150 ile...
gerçi senin cbf 150 geçer bunu dimi:D
151.jpg

bu forumda yaklaşık bir senedir varım...
lütfen diğer arkadaşlarım beni yanlış anlamasın..
ben buraya zc ile geldim...
zc sayesinde emre ve maxi97 gibi güzel dostlar edindim...
yüksek cc ye binip bir tarafını havalandıranlardan değilim...
böyle bir motorum olduğunu çoğu kimsede bilmez, ama alper ne yazdığını bilmemesinden dolayı böyle bir yorum yazmak zorunda kaldım...
diğre okuyan arkadaşlarımdan özür dilerim...

tartışma başlatma gayesi niye nie bu üstüme gelmeler ama zc ile gel yakın takılırız hem masrafsız daha az yakıt senin için sölüyorum :D
::xcrying:::xcrying:::xcrying:

Son düzenleme:
hayırlı olsun. seneye sen 600lüğe geçerken senin makinaya talibim. rodajını lütfen güzel yap :)

nerde o günler seneye ev alcam çoluk çocuk doluşçaz benim motor işlerine para kalmaz diye şimdiden hallediverdim

bu arada rodajda arkaya 50 kg cık olan sevgilimi alsam sorun yaparmı :D:silent::cherry:

nerde o günler seneye ev alcam çoluk çocuk doluşçaz benim motor işlerine para kalmaz diye şimdiden hallediverdim

bu arada rodajda arkaya 50 kg cık olan sevgilimi alsam sorun yaparmı :D:silent::cherry:

50kg:D benim yarımdan 1.5 kilo az:queen: problem olmaz rahat ol iş sende bitiyor zaten:cat:

çok güzel alet alıyosun volkan vala billa bayır haricinde 50kilo artçının sorun olucağını sanmıyorum rodajda siyahmı düşünüyosun renk olarak

alper kimsenin üstüne geldiği yok...
ne yazdığını yada ne anlama geldiğini bilmiyorsun herhalde...
senin şimdi bindiğin cbf 150'ye açıkcası bisiklet gözüyle bakıyorum ben, ama hiçbir zaman bunu dile getirmem...
kalkmış burada alaylı bir üslupla zc ilemi gelecen demek karşındaki adamı hor görmektir, benim ve diğer arkadaşlarımın eminimki anladığı budur...
forumdalarda sürekli dolaşırım, senin diğer konularda aldığın tepkileride biliyorum...
ya yazdığına dikkat et, yada bir daha mesajıma alıntı yapma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar