[İZMİR MT] (29 Nisan Cuma) KLASİK TERAS BULUŞMASI

Teras Cafe de pinpon masasıda varmıydı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

Nasipse bir aksilik olmazsa perşembe akşamına bir minder bir bandaniye getirmekte fayda var :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teras Cafe de pinpon masasıda varmıydı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

Nasipse bir aksilik olmazsa perşembe akşamına bir minder bir bandaniye getirmekte fayda var :)

Hayırdır?..Cafenin önüne çadırmı kurucan?....:queen::queen::queen::queen:

Ben olayı çözdüm,bunlar Ediyle Büdü muhteşem ikili yapışık ikizler.Bizlerle paylaştığınız eski resimlere şöyle bir baktımda Alp_Tunay abimizin saçları arkadan toplanmışda kuyruk yapılmış :)

1 - 2 ay diye gelipte yerleşmeyesin İZMİR'e. Tutku yaratır dikkat et.:rendeer:

Bende yarattı,ben İstanbul Floryada büyüdüm gençliğim Bakırköyde geçti,kabataş Erkek lisesi mezunuyum,Üniversiteyi istanbulda bitirdim,İzmire iş için geldim burada evlendim derken bir daha istanbula dönemedim.Bumdan sonra da dönmek istemem,çünkü insanla o güzelim şehir enfekte oldu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, speedy2, APV41+, DeKa, kabataşlı, BerkC,
emreduman1

O kadar bakıyon..Bide bişey yaz be adam...... :pr:pr::p

Bende yarattı,ben İstanbul Floryada büyüdüm gençliğim Bakırköyde geçti,kabataş Erkek lisesi mezunuyum,Üniversiteyi istanbulda bitirdim,İzmire iş için geldim burada evlendim derken bir daha istanbula dönemedim.Bumdan sonra da dönmek istemem,çünkü insanla o güzelim şehir enfekte oldu

eee İzmir'in bayanları Hanımköylü yapar adamı.Ama iyiki gelmişsin, sizin gibi düzgün insanların gelmesi kalitemize kalite katar, ama bide ipini koparanlar var
İstanbul'da onlar uzak dursun yeter.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, speedy2, APV41+, DeKa, kabataşlı, BerkC,
emreduman1

O kadar bakıyon..Bide bişey yaz be adam...... :pr:pr::p

BANSTAR Klasiği diyon yani :queen::queen:

eee İzmir'in bayanları Hanımköylü yapar adamı.Ama iyiki gelmişsin, sizin gibi düzgün insanların gelmesi kalitemize kalite katar, ama bide ipini koparanlar var
İstanbul'da onlar uzak dursun yeter.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

BANSTAR Klasiği diyon yani :queen::queen:

Teşekkür ederim,bir de ipini koparanlar var gerçekten,ama o ayrımı hepimiz yapabilecek düzeydeyiz çok şükür.Görüşmek üzere.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teşekkür ederim,bir de ipini koparanlar var gerçekten,ama o ayrımı hepimiz yapabilecek düzeydeyiz çok şükür.Görüşmek üzere.

İşte ..Naaparsın...Arada onlara da giydirerek mutlu mesut bahtiyar yaşıyoruz.... Olmasalar olmuyor işte... :p:p:p

reklamın iyisi kötüsü olmaz :mrgreen: topik yukarılarda kalıyor, yazsın garibim kimse takmıyor nasıl olsa :wiinkk:

Mümkün olursa önce perşembe semavere sonra cuma teras cafe toplantısına gelicem ama cuma daha kesin gibi. Orada görüşmek üzere adım Şahin şimdiden belirtmek istedim :mrgreen:

Özellikle motokurt abimizi yeni cbr250r ıyla görmek isterim :rendeer:

kızılkurt görüşmek üzere:cat:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. başlangıç için kendime ybr 125 2011 aldım. sizin buluşmalarınıza ve gezilere bende katılmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.

bende baltayı bıçağı biledim :p kafa derileri için çadırda yer açtım :queen:

mekan mekan olalı böyle toplantı görmedi diyeceğim ama TERAS neler gördü :queen: fakat battaniye ilk olacak :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar