perşembe doyarsınbırakta cumaya mekanlar kazansın :cherry:
Mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz semaver yeri ile ilgili bi sorum vardı :mrgreen:
perşembe doyarsınbırakta cumaya mekanlar kazansın :cherry:
Teras Cafe de pinpon masasıda varmıydı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Nasipse bir aksilik olmazsa perşembe akşamına bir minder bir bandaniye getirmekte fayda var![]()
Hayırdır?..Cafenin önüne çadırmı kurucan?....:queen::queen::queen::queen:
Yok be Alp abicim geçen perşembe akşamı biraz fazla üşümüşümde :cherry: Hani semaver akşamı battaniye minder hiç fena olmaz :queen:
1 - 2 ay diye gelipte yerleşmeyesin İZMİR'e. Tutku yaratır dikkat et.:rendeer:
Bende yarattı,ben İstanbul Floryada büyüdüm gençliğim Bakırköyde geçti,kabataş Erkek lisesi mezunuyum,Üniversiteyi istanbulda bitirdim,İzmire iş için geldim burada evlendim derken bir daha istanbula dönemedim.Bumdan sonra da dönmek istemem,çünkü insanla o güzelim şehir enfekte oldu
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, speedy2, APV41+, DeKa, kabataşlı, BerkC, emreduman1
O kadar bakıyon..Bide bişey yaz be adam......r
r:
![]()
eee İzmir'in bayanları Hanımköylü yapar adamı.Ama iyiki gelmişsin, sizin gibi düzgün insanların gelmesi kalitemize kalite katar, ama bide ipini koparanlar var
İstanbul'da onlar uzak dursun yeter.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
BANSTAR Klasiği diyon yani :queen::queen:
Teşekkür ederim,bir de ipini koparanlar var gerçekten,ama o ayrımı hepimiz yapabilecek düzeydeyiz çok şükür.Görüşmek üzere.
Mümkün olursa önce perşembe semavere sonra cuma teras cafe toplantısına gelicem ama cuma daha kesin gibi. Orada görüşmek üzere adım Şahin şimdiden belirtmek istedim :mrgreen:
Özellikle motokurt abimizi yeni cbr250r ıyla görmek isterim :rendeer:
cumaya az kaldı İZMİR MT hazırmı ? :queen:
bende baltayı bıçağı biledimkafa derileri için çadırda yer açtım :queen: