Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tek silindir için öyle bi fiyat koyamazlar, bence de o bayi kendi saçma düşüncesini söylemiş..

BU arada motokurt abimize ve teslim alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kazadan beladan korusun hepimizi.. Heyecanımız daha da artıyo böyle gördükce :mrgreen: e 15 mayısa da ne kaldıki :queen:

Ankara yollarında 06 plakalı Mavi Beyaz Cbr250 gördüm. Depo rengi mavi idi o yüzden 125lik olmadığından eminim.

Ötv indiriminde şu anda motor yazın sonuna doğru 12.000 tl olacağı doğrudur
bornova yükseliş hondaya mayıs 15 inde yeni cbr 250 ler gelecekmiş..

Şimdi ben gidiyorum kredi başvurusuna :)

Bu motor 12000 TL olamaz arkadaşlar. ÖTV indirimi geçici bir indirim değil. Böyle şeyleri sürekli buralarda yazarsanız onlar da zammı basarlar. 12000 TL yine olmaz ama 10000 TL olur. Neye dayanarak yazıyorsunuz bunları anlamıyorum. Bunların hepsini motorlarını satabilmek için bayiler uyduruyor. 12000 TL olsa yılda bir tane satamazlar, VTR 250 bundan çok daha iyi bir motor olmasına rağmen 12800 TL'ye 5 tane bile satamadı.

Bunları yazarken aklıma geldi de, rekabet kurulu geçen hafta içerisinde geçen yılki ÖTV indiriminde fiyatlarını düşürmedikleri gerekçesiyle otomobil firmalarına adam başı 50 - 60 milyon TL cezaları nasıl bastıysa, umarım aynısını fiyatını ÖTV oranında düşürmeyen başta Mondial olmak üzere bütün motosiklet ithalatçılarına da yapar. Bir 20 milyon TL Mondial'in aklını başına getirir :)

bnim ön başvurum tamamdır Allah nasip ederse kredimde tmmdır
birde şimdiki motoru sattımmı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------

Abilerim yarın kapora vermeye gidiyorum
altın bozcam 2 tanecik motoru satıncada koyarım yerine 7bin tl kredim var
motokurt abimin motoru plaka dahil tam 9000 tl yemi geliyor?

bnim ön başvurum tamamdır Allah nasip ederse kredimde tmmdır
birde şimdiki motoru sattımmı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------

Abilerim yarın kapora vermeye gidiyorum
altın bozcam 2 tanecik motoru satıncada koyarım yerine 7bin tl kredim var
motokurt abimin motoru plaka dahil tam 9000 tl yemi geliyor?

hemencik verdilermi krediyi :D

beyler honda cbr 125r 2011 var bende arkadasta cbr 250 beyaz var cok fark var paranız varsa kesın alın fark cok buyuk

Ben de motoruma kavuştum arkadaşlar. Siyah istemiştim ama tricolor geldi kısmet. bunu da sevdim. 100 km yaptım bugün keyifliydi. rodaj konusunda ilk 500 km ani hızlanma ve frenleme yapmayın diyor o kadar. ben 6000 devirde vites değiştirdim hep. 6000 deviri de geçmedim. hiz olarak max 80 yaptım.

Doğru mu rodaj için sizce? acil cevap yazarsanız sevinirim.

Bir de motorun farı hep yanıyor. kapatamıyor muyuz bilen var mı?

Ben de motoruma kavuştum arkadaşlar. Siyah istemiştim ama tricolor geldi kısmet. bunu da sevdim. 100 km yaptım bugün keyifliydi. rodaj konusunda ilk 500 km ani hızlanma ve frenleme yapmayın diyor o kadar. ben 6000 devirde vites değiştirdim hep. 6000 deviri de geçmedim. hiz olarak max 80 yaptım.

Doğru mu rodaj için sizce? acil cevap yazarsanız sevinirim.

Bir de motorun farı hep yanıyor. kapatamıyor muyuz bilen var mı?

Rodajda ilk 1000 km 3000 devirin geçilmemesi daha doğru aslında,sonraki 1000 kmde 5000-6000 devire çıkılmalı.. Ben de siyah istedim ama tricolor gelirse alıcam daha fazla bekleyemem :)

Bu arada merak ettiğim 6000 devirde max 80 mi yapıyor?

benim maaştan anında çekçekleri için taksidi sorun olmadı
yarında maaşımın fortise yattına dair belge götürcem kefilsiz vercekler :)
yanlız motoru 15 inde teslim alsam ehliyet yetişmiyor nası götürcem karşıyakaya :pr:

Ben götürürüm :queen::queen: şakası bi yana müsait olursam yardımcı olmak isterim :cat:

Rodajda ilk 1000 km 3000 devirin geçilmemesi daha doğru aslında,sonraki 1000 kmde 5000-6000 devire çıkılmalı.. Ben de siyah istedim ama tricolor gelirse alıcam daha fazla bekleyemem :)

Bu arada merak ettiğim 6000 devirde max 80 mi yapıyor?

3 bin devir çok az torkta zorlanır motor 4 bin-6 bin devir arası şuan ideal görünüyor km si doldukça biraz daha oynamalar yapabilirsin

Son düzenleme:
@motokurt abi perşembe ve cuma buluşmalar varmış gelecek misin perşembe klasik semaver cuma cafe teras
kızılkurt
buluşmalara memnuniyetle gelirim günü saati adresi açık olarak yazarsan çok memnun olurum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

Tek silindir için öyle bi fiyat koyamazlar, bence de o bayi kendi saçma düşüncesini söylemiş..

BU arada motokurt abimize ve teslim alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, Allah kazadan beladan korusun hepimizi.. Heyecanımız daha da artıyo böyle gördükce :mrgreen: e 15 mayısa da ne kaldıki :queen:

sevgili kuzen im iy dileklerin için teşekkür ederim:cat:

amortisörün sertlik ayarı var,alt kısmında kalıyor,resimde gözükmemiş :cat:

kızılkurt
buluşmalara memnuniyetle gelirim günü saati adresi açık olarak yazarsan çok memnun olurum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

sevgili kuzen im iy dileklerin için teşekkür ederim:cat:

Ben sana link vereyim abi cuma günkü buluşma bu :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...mt]-29-nisan-cuma-klasik-teras-bulusmasi.html

Semaver toplantısı her perşembe oluyormuş ama yerini tam bilmiyorum üstteki konuda sorabiliriz tam yerini

Ben götürürüm :queen::queen: şakası bi yana müsait olursam yardımcı olmak isterim :cat:

3 bin devir çok az torkta zorlanır motor 4 bin-6 bin devir arası şuan ideal görünüyor km si doldukça biraz daha oynamalar yapabilirsin

teşekkürler abicim doblo var bizde koltukları söktük arkasına atıp götürüvercez hayılısıyla alınınca :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

umarım siyah rengide gelir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi bakalım honda sonunda yağ eksiltmeyen , sorun çıkarmayan bir motor yapabilmiş mi görücez :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar