Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yarın oradayım umarım kaçırmam 1 de karşıyakadn çıkçam yola
tam olarak adres verirseniz sevinirim 330 geçiyormu oradan bir bilginiz varmı
peşim 2500 tl aylıkta 500tl taksit yaparlarsa hayırlısıyla bende bir cbr 250 im olacak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

ödeme koşulları hakkındada bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------

yanlız düşünmediğim bir problem daha benim kredi kartının limit yetmiyor :silent:

limiti görüşüp mümkünse 2-3bin tl daha fazla yükselte bilirsin wolky fakat taksitli alırsan sana bi en az 400-500tl faiz kitlerler fazladan bil bunu

benim iş yatabilir ozaman

330 oradan geçmiyor, en akıllıcası metroya binip Bölge istasyonunda inmek orada kime sorarsan sana yükseliş hondayı gösterir. Taksit konusuna gelince birebir onlarla gidip konusmak lazım, birde peşinat ne kadar çok verirsen o kadar avantajlı olursun.

Motokurt abi almanızı heyecanla bekliyoruz, Öte yandan Şu Acunu artık dikkate almayalım, kendine kendine konussun dursun garibim, Arkadaş git artık başka yerde yap yorumlarını, yada kendine sakla...:farao:
Şimdi izmire yeni geldim Allah nasip ederse yarın sabah motoru teslim alacağım yarın mesai çıkışı gaziemirde buluşuruz:cat:

Şimdi izmire yeni geldim Allah nasip ederse yarın sabah motoru teslim alacağım yarın mesai çıkışı gaziemirde buluşuruz:cat:

Tamam Abi haberleşir buluşuruz, Yeni resimleride ekleyelim artık siteye :) Herkes merak ediyor, Eski resimleri bende tekrar yükledim :cherry:

motokurt abi motorunu teslim aldımı,resimleri ve yorumları bekliyoruz:)

felon, motoru yarın teslim alacağım resimleri koyarım gerçi yanılmıyorsam otuzbeşinci sayfada mağazada çektimim resimler var 35 /40 arası sayfalara bakınca görürsün hoşçakal
:cat:

Bende yarın gidip şu taksit işini bir konuşacağım 2500 peşim geri kalanıda 2 kredi kartına taksit yaparlar belki :cherry:
umarım motorunuzu görebilirim Motokurt abim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

330 oradan geçmiyor, en akıllıcası metroya binip Bölge istasyonunda inmek orada kime sorarsan sana yükseliş hondayı gösterir. Taksit konusuna gelince birebir onlarla gidip konusmak lazım, birde peşinat ne kadar çok verirsen o kadar avantajlı olursun.

benim aklım başka yere kaymış şimdi düştü bende teşkkürler :)

Bende yarın gidip şu taksit işini bir konuşacağım 2500 peşim geri kalanıda 2 kredi kartına taksit yaparlar belki :cherry:
umarım motorunuzu görebilirim Motokurt abim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

benim aklım başka yere kaymış şimdi düştü bende teşkkürler :)

arkadas ben yukseliş hondayla konusmutsum bana 5800 lira peşin kalan 3000 lirayı 5 taksit yapioruz dediler wade farkida yok dediler

bu motor çok güzel ya alır almaz vfr stikerlarını yaptırcam :) 2 .3 sene sonra artık kısmetse

arkadas ben yukseliş hondayla konusmutsum bana 5800 lira peşin kalan 3000 lirayı 5 taksit yapioruz dediler wade farkida yok dediler

ben kredi çekmeyi düşünüyorum 6000 tl elimdeki motoru satarım azcıkta birikmiş paraz var 2 tlem daha olur geri kalanıda taksit olur artık bakılır çaresine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

motorumu satabilsem birde :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

motorun yeni resimlerini isteriz :)

Motokurt Abinin Honda CBR 250'si

Merhaba arkadaşlar Motokurt Abi bugün Hondasını aldı, Akşam üstü kendisiyle buluşup resimlerini çektik. Onları zaman kaybetmeden sizinle paylaşmayı istedik :salut:

MERAKLA BEKLENEN RESİMLER

2s0mu5k.jpg

2hy9ac0.jpg

2v193q9.jpg

6fuvig.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

14m769u.jpg

2wgyih3.jpg

ilk izlenimler

Arkadaşlar bugün akşam üzeri motokurt abiyle buluşup motosikletin resimlerini çektik, kendi izlenimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum, motor 250 cc kategorisine göre son derece performanslı, görüntü olarakta son derece göz dolduruyor, Tabi bir Hyo Gt250R kadar büyük değil, Arka teker sandığımdan daha kalın ve bir okadarda motora yakışmıstı, farları son derece karizmatik, gaz yemesi ve hızlanması son derece tatmin edici, rodajda olduğundan pek zorlamadık, frenlerine alışmak biraz zaman alabilir, Motorda fazla hissedilmesede titreşim var, eksoz'dan fazla ses çıkmıyor biraz çevreci bir motor :) şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım. :rendeer:

arkadaşlar mayıs partisi geldimi acaba mayıs ayında gelecek olanlar yada ne zaman gelir

@motokurt abi perşembe ve cuma buluşmalar varmış gelecek misin perşembe klasik semaver cuma cafe teras

acun bi öptür ol git yaaa...çok komik elemansın vesselam :queen:

Arkadaşın salaktı demek sana delil olacak yağ yakma sorunları istatistiği verecekti. Ama korktu Hondanın satışlarını altüst edeceğinden de ondan vermedi yani?

Yani sen safsın onu anladık zaten de herkesi kendin gibi falan mı sanıyorsun hakikaten? :cherry:
sen nedemek istiyorsun yazılarına dikkat et. adamın asabını bozma internetten degil karşımdaymış gibi konuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor güzel ama 12,000tlolucakmış fiyatı bayi bize öyle söyledi. zaten şimdi ellerinde yokmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar