abi iyide adamlar 336 tl diyor anlamadım ben bu olayı sen nereden bakıyorsun 111 tl yi nerde gördün ?
abi iyide adamlar 336 tl diyor anlamadım ben bu olayı sen nereden bakıyorsun 111 tl yi nerde gördün ?
merhaba arkadaşlar..
motorunu satan varsa özelden mesajlarınızı beklerim..
He tamamdır şimdi anlaşıldıEyvallah.
Bu arada bu gün yolda kalan 2 bayan motorcuya yardım için durdum ve şans eseri olsada motorlarını çalıştırdım çok mutlu oldum :queen:
bak ogreniyorsun cirakligin faydalarini gordun
egsantirk zincirini nin linkini vermisin ama arkadas uyarmis seni
koreye siparis vermeden telefonlasalim ben sana daha uygun ve cabuk bulabilirim
He tamamdır şimdi anlaşıldıEyvallah.
Bu arada bu gün yolda kalan 2 bayan motorcuya yardım için durdum ve şans eseri olsada motorlarını çalıştırdım çok mutlu oldum :queen:
Hadi gözün aydın Semir. Canan'ın sattığını ve yeni intruder aldığını öğrenmiştim burdan. İnşallah sende gönlüne göre bir intruder bulursun :cat: Bizim güzelim GV hiç bize yamuk yapmadı senin sattığın arkadaşta neden böyle sorunlar çıktı anlamadım bende inan. Kesinlikle arkadaş bir yerde hata yapıyor bence ama gidip bakmak lazım dediğin gibi.
Sabah ilk çalıştırmada hava soğuksa ben biraz jikleyi çekerdim sonra yarım gaz yapıp bırakır ondan sonra marşa bastım mı tık diye çalışırdı motor. Arkadaş bir yerde hata yapıyor ama nerede. Hele yokuşlarda çekiş düşmesi bende sende yaşamadın acaba jikleyi açıkmı gidiyor arkadaş :silent:
Tayfunbora arkadaşım verdiğin ilanlara baktım ben olsam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7494341/detay/ bu motora bakardım. Tabi biraz pazarlıkla çünkü fiyatını biraz yüksek yazmışlar bana göre. Neden bunu tercih ederdim çünkü bir türlü şu tek egzosu sevemedim ben. Zevk meselesi tabiki ama bence çift egzos daha hoş görünüyor. Bu ilandaki motorda bence aksesuar olarak bir tek ön cam ve yan çanta takarsan full aksesuar olmuş olur.
Eğer tek egzoslu modelleri seviyorsan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-gv-250-2009-sonu-gv-250/detay/
ilandaki motorda çok hoş ve aksesuar olarakda dolu bir motor. Git sahibiyle görüş tanış nasıl birisi olduğuna bak. Belki enteresan gelecek ama ben 2.el alırken sahibinin nasıl biri olduğuyla çok ilgilenirdim, karşımdakinin verdiği güvene çok daha önem veririm.
Yukarıdaki düşüncelerim tamamen fotolardan gördüğüm kadarıyla ve motorlar hakkında bilgim olmadan yapılmıştır. Hangi motoru alırsan al için rahat etsin bir ustaya götür göster motoru.
Son olarak gidip Regal alacağına 4-5 yaşında GV al seni daha çok memnun edecektir. Hiç Regal kullanmadım ama çok samimi arkadaşım Regalden inip GV'ye binince şahinden inip mercedes'e binmiş gibi oldum demişti. Regalde titreşimden dolayı keyif alamadığını söylerdi hep.
sercan neden bana sormuyorsun sana uygun zicir bulalim garaj ne gunler icin![]()

katılıyorum kardeşim
evet kaldığımız yerden devam
Geçenlerde 3 tane normal cam tek kargoyla getirildi. Sadece bunu alıyorsan gümrükte sorun olmaz.
Arkadaşlar merhaba.
Uzun süredir araştırmama rağmen kafamda halen netleştiremedim.
Servislere düşmeden,sürüşünden zevk alacağım bir motor arıyorum.
Sorum şu 2009 model gv 250 28000 km de.
Servisten illa bilgi alacağım ama bu km bu motor için fazla mıdır?
Ben 2 sene sorunsuz binmeyi düşünüyorum.Sonra kısmetse Honda Shadow almak istiyorum.
Tecrübelerinizden faydalanmam için cevaplarınızı beklemekteyim:rendeer:
Hocam merhabalar
motorsiklet konusunda fazla hatta hiç tecrübem yok 1 ay önce benimde kafamda bi kaç tane model vardı karar veremiyodum ancak 2 hafta önce 2010 model gv250 aldım daha 100 km de. gayet memnunum henüz fazla kullanamama rağmen kalite ve görünüş olarak beni çok tatmin etti tüm form sitelerini taradım eğer regal mi hyosung mu dersen araştırmalarıma göre kesinlikle hyosungu tercih etmelisin
senin baktığın 28000deki motora gelince eğer iyi kullanılmışsa ve iyi bakılmışsa sanırım sana sorun çıkarmaz gibi geliyor
şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız
Evet bende araştırmalar sonucu kafamdaki bir çok soru işaretini giderdim.Şimdi sıra temiz gv 250 bulmaya geldi.En son soru işaretim ise km olayı.Onuda aşar isem serviste olumsuz birşey demez ise alıcam motoru..motor temize benziyor ama daha gözümle görmedim.Fikrin için teşekkürler.Bu arada ne kadar aldın motoru?
Bu linkteki parçayı spariş etmiş ve burada da paylaşmıştım daha önce.
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=982
Parça 2 günde koreden istanbula geldi. tam 7 günde istanbuldan çorluya gelemedi. Bugun PTT ye tlf açtım. Muhatap bulmak için tam 42 dk beklettiler. En sonunda oğrendim ki ürün gümrüğe takılmış. Beni, çorludan istanbul çağırıyorlar. Pul parası vs odenecekmiş ki bunlar yaklaşık 80-100 tl tutuyor. Bir de işten izin alıp taa istanbula gitmek cabası. Sonunda işi şirket gümrükçümüze havale ettim. halledeceklerini soyledi. bakalım ne olacak.