al gitsin...
......................................................................................................
al gitsin sadece bir kaç şeye dikkat et....
1- akü takılı mı .... ben alırken ada akünün poşetini açtı..suyunu doldurdu..öyle verdi yani aküsü hiç kullanılmamıştı...
2- motosiklet dışarıda sergi edilen motosiklet mi... üzerine 50 tane adam binmiş... vitesi kurcalamış, yağmurdan dolayı ufak tefek paslanmalar olmuşmu vs vs
3- benzin deposunda yakıt varmı... bu bazen depoda paslanma yapabiliyor
..
Eğer bunlarınla ilgili sorun yoksa al gitsin 2011 kasa ile 2009 kasa da çok bariz fark yok.. motor bloğu zaten aynı... sıfır motora binmenin zevkine paha biçilemez...
arkadaşlar hepinize bişey sorucam fikrinizi almak istiyorum, buradan gelicek yorumlara göre yarın motorumu alıcam.
S&T Kanuni 2009 üretim. 0 km. Mağazadan satış. Fiyat 7500TL. + Maximum Kredi Kartına da 12 ay peşin fiyatı üzerinden taksitlendirme yapılıyor. (625-625TL. ödeme ile) Malumunuz 2009 üretim olduğu için eski kasa tipi.
Alsam mı almasam mı? 2009 üretim olması biraz düşündürüyor. 2 yıldır yatıyor motor. Ancak sıfır kilometre Enjeksiyonlu model için 7500TL .çok iyi fiyat, bilmiyorum..
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...
......................................................................................................
al gitsin sadece bir kaç şeye dikkat et....
1- akü takılı mı .... ben alırken ada akünün poşetini açtı..suyunu doldurdu..öyle verdi yani aküsü hiç kullanılmamıştı...
2- motosiklet dışarıda sergi edilen motosiklet mi... üzerine 50 tane adam binmiş... vitesi kurcalamış, yağmurdan dolayı ufak tefek paslanmalar olmuşmu vs vs
3- benzin deposunda yakıt varmı... bu bazen depoda paslanma yapabiliyor
..
Eğer bunlarınla ilgili sorun yoksa al gitsin 2011 kasa ile 2009 kasa da çok bariz fark yok.. motor bloğu zaten aynı... sıfır motora binmenin zevkine paha biçilemez...