recai banlanmadan normal foruma dönelim...
aynen abi..Editliyorum ben fotoları
recai banlanmadan normal foruma dönelim...
Bıraktım artık bende Okadar çok içtim ki tiksindiriyor artık Bayada kilo verdim![]()
ee fat280 Daha neler vardı nelerr 18 yaşında bitiriyoduk az kalsın kendimizi be![]()
Allah a şükür bende hiç birşey yok sadece motor hevesim var oda bana yeter başkasına gerek yok sizde en kısa zamanda kurtulmanızı temenni ederim

ybr ile nasıl gezdnz abi yol bitermi ya 100-110![]()
Turşu ybrci enes..Aga yarın çaput edicem seni tıpda..Benim motor 120 aga..![]()
Lale Recai ben senin gibi sıfırmı aldm ln adam 35 yaşında ağır binmiş öyle olmuş ilk aldığımda 90ı geçmeyn motor şimdi 110-115 arası gidiyor
çaput recai motoru açmayıda bliyoz kompresyona bindirirek bol devir yaparak yine açarım o motoru ama oda abana 2 sene sonra biyerlerimi açar:queen::queen:
O motoru 1 hafta sonra gör120 net dicek elimde..Açmasını bilecen agaaa
Senin motoru alalım gidicem reklamcıya turşu ybr yazdırıcam Gizlice yapıştırcam motora çocuk deliye dönsün :queen:
benim bilidğim turşu.motoru mafolmuş sağı solu dökük motorlara deniliyor benm motorda öyle bi sorun yok.ne anahtar deydi nede en ukak kırık çatlak değişen yok![]()
tamam len satcan diye bukdr alıngan olmaşakalaşıyoruz şurada.. TURŞU
satmazsam sana turşucu dükkanı açacambu kadar çok turşu sevdiğini bilmiyodum.satılmazsada olur aga bn motorumda memnum gelen geçen satma diyor
turşun sana kalsın turşucu recai![]()
Yarın Enes Mi Recai Mi ? Kim Kimi turşu edicek..Coming SooN :queen:
tamam recaicim senin motorun manyak gidiyor kimse tutamaz seni.bnm motorum 110 görüyor giitmiyor turşu ötesi şase ortadan 2 ye ayrılık alt motor 5 sefer açıldı depoda 10 cm çökük var elektrk düzeni yok.jantlar kırık.egzos oratadan 2ye ayrılık her yeri FAUL bnm motorun:queen::queen::queen:
::alkiis::::alkiis::::alkiis::Bravo tebrik ediyorum enes sonunda itiraf etti::alkiis::::alkiis::::alkiis::
Sen bana bakma ben rüzgar gibiyim:thumleft: