videolu.. motkrosta son nokta. belkide türkiyede 1 ilk.

yeni ithal ettiğimiz kar aparatını test amacıyla dağlara çıktık fakat adana civarındaki dağlarda uygun kar bulamayınca rotayı erciyese çevirdik 400 km gidiş.

baktık bizim bölgede kar yok 1de çamura saplandık artık çare erciyes.

küçük 1çay molası.

nihayet geldik bundan sonrasını fotolar anlatsın.

kayseriye gelip sucuk yememek olmaz.

http://img717
.imageshack.us/img717/525/p1070168h.jpg

vidoları izlemeyi unutmayın arkadaşlar.
http://www.vidivodo.com/555547/motokrosta-son-nokta

http://www.vidivodo.com/555556/adanada-motokros-heyecani

http://www.vidivodo.com/555628/motokrosta-telefon-molasi

Kocaeli İl Temsilcisi
alet süper fakat ülkemizin sınırlı aylarında ve yerlerinde genelde kış uzun sürmüyor , ve o aleti kullanmak için kar arayışına girmek işin moral bozan yanı olsa gerek, emek ve paylaşım için teşekkürler 10 üzerinden 10 veriyorum :)

şikayet edicem...mahkemelere gidicem...

bu aleti aslında ben buldum:queen: (patladı gitti:cherry:..)

biz burda kar nedir unutmuşken siz kalkın böyle bişey yapın...sorucam hesabınııııııııııııııı:cat::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

ellerinize ,kollarınıza,beyninize ,yüreğinize sağlık...:cat:

alet süper fakat ülkemizin sınırlı aylarında ve yerlerinde genelde kış uzun sürmüyor , ve o aleti kullanmak için kar arayışına girmek işin moral bozan yanı olsa gerek, emek ve paylaşım için teşekkürler 10 üzerinden 10 veriyorum :)

gardaş mevsimler konusunda çok haklısın ama. motokrosu seven eziyetine katlanır.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

çok keyifli birşeye benziyor...

keyif anlatılır gibi deyil tek kelimeyle süper.

yaw abi fena işte... benim aklıma kötü kötü fikirler düşürüyorsunuz... şimdi işin yoksa gez hurdacıları dur.. palet yapmaya uğraş.. öne kızak yapmaya uğraş.. bu fikir daha önce benim aklıma gelmişti...:p:p:p:):):p:p

şikayet edicem...mahkemelere gidicem...

bu aleti aslında ben buldum:queen: (patladı gitti:cherry:..)

biz burda kar nedir unutmuşken siz kalkın böyle bişey yapın...sorucam hesabınııııııııııııııı:cat::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

ellerinize ,kollarınıza,beyninize ,yüreğinize sağlık...:cat:

canın sağolsun gardaş şikayetini bana yapabilşirsin. yada en kısa zamanda 1endro veya kros makina alabilirsin palet olmasada karda gitmenin zevkini yaşarsın.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

yaw abi fena işte... benim aklıma kötü kötü fikirler düşürüyorsunuz... şimdi işin yoksa gez hurdacıları dur.. palet yapmaya uğraş.. öne kızak yapmaya uğraş.. bu fikir daha önce benim aklıma gelmişti...:p:p:p:):):p:p

olmayacak şey insanın aklına gelmezmiş yaparsın inşallah.:)

canın sağolsun gardaş şikayetini bana yapabilşirsin. yada en kısa zamanda 1endro veya kros makina alabilirsin palet olmasada karda gitmenin zevkini yaşarsın.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

olmayacak şey insanın aklına gelmezmiş yaparsın inşallah.:)

yok ben kros sevmiyorum..kar bulsam ss ile 300 ü görecem de......yok işte.....:queen:

yok be abi şuan ona ayıracak vaktim yok... ben işin şakasındayım... o baya emek ve zahmet birde en önemlisi zaman ister.... güle güle kullanın...

çok hoş güle güle kullanın.

sağol yamyamahacı gardaş.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

yok ben kros sevmiyorum..kar bulsam ss ile 300 ü görecem de......yok işte.....:queen:

endro ve krosun tadını 1alsan 1daha başka motora binmezsin.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Ellerinize sağlık makina başarılı olmuş... :)

gerçekten çok başarılı oldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

cümlemize maşallah.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

yok be abi şuan ona ayıracak vaktim yok... ben işin şakasındayım... o baya emek ve zahmet birde en önemlisi zaman ister.... güle güle kullanın...

haklısın resmen resmen ikinci 1motor takıyorsun o kadar teferruatlı çok ciddi zaman lağzım.:rendeer:

Kadir ustam ne diyeceğimi bilmiyorum derdimiz birdi simdi iki oldu palet bul tak sonra kar bul bak görüyonmu derdimiz ikiyide geçti bu videoları derhal sil zira yüreğimin yağı eridi:salut: ellerinize sağlık sahibinede hayırlı olsun:cat:

Kadir ustam ne diyeceğimi bilmiyorum derdimiz birdi simdi iki oldu palet bul tak sonra kar bul bak görüyonmu derdimiz ikiyide geçti bu videoları derhal sil zira yüreğimin yağı eridi:salut: ellerinize sağlık sahibinede hayırlı olsun:cat:

abi üzüldüğün şeye bak canını sıkma biz paletsizde gideriz karda çamurda.:)

..KADİR kardeşim alışılmadık bir paylaşım yapmışsın bu sefer.Ama merak ettiğim bişi var,bu paletli normal motor gibi zevklimidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar