tüm motor tutkunlarına merhaba,
bir süredir bu siteyi alacağım motor adına araştırma yaparken inceleme şansı buldum. gerçekten yaşanılmış tecrübeler ve bilgiler oldukça güzel paylaşılıyor. sizlerin deneyimleri sayesinde bende hyosung gv250 de başlangıç cruiserı olarak karar kıldım. en fazla bir ay sonra sıfır bir tane satın alacağım. yalnız yaşadığım bir problem var ve bu konuda yardımınızı rica ediyorum. antalya merkezde ikamet ediyorum ve onca araştırmama rağmen herhangi bir s&t kanuni gv250 (veya hyosung gv250) bayisi bulamadım. internet üzeri alışverişten hoşlanmıyorum, alacağım şeyi kendim gidip bizzat görmezsem içim rahat etmiyor. söz konusu motor olunca da paranoyalarım artıyor haliyle. her ne kadar hyosung ve s&t kanuni'nin sitesine baktıysam da bayilerin yazdığı sayfalar şansıma açılmıyor.
elinizde antalya bayi numarası varsa ya da bulup paylaşırsanız sevinirim.
keyifli sürüşler.
hoşgeldin... gv250 başlangıç için çok güzel bi cruiser dır. Derdi tasası pek olmaz, arada "ee noldu şimdi?" dedirtir ama sonra çalışır yine
sana tavsiyem ki genelde yeni başlayacak olanlara bunu diyorum, 0 alma. Neden diceksin. Düşersin falan motor değer kaybeder orasını geçtim, inşallah olmaz allah korusun diyorum. Ama sen illa ki motor büyütmek isteyeceksin. Motoru zevk için kullanan ve 250cc de başlayıp orada duran çok az kişi var bu grubun içinde olman zor bi olasılık

sen o motoru büyütmek isteyeceksin. O yüzden 2. el ile başla, belki de aradığın/düşündüğün klansman o değildir. Ben mesela gv250 de başladım ama 600f e geçtim. Olası bi durum. Ya da intruder lara volusia lara dikeceksin gözünü. 0 alıp para kaybetmenin manası yok eğer param çok kafam rahat kullanmak istiyorum demiyosan. 0 alanlara da saygı duyarım, lafım yok. Sadece biraz bütçe meselesi aslında. İlla ki düşünmüşsündür bütçeni ama 0 motoru 2. el olarak satarken büyük oranda para kaybediyosun bunu da aklında bulundur.
Aynı zamanda 0 alacağın st kanuni yedek parçaları hyosung a göre daha pahalıdır ve bazen de uyuşmazlar (örnek: arka manifold mesela).Bilinçiz kullanım sonucu oluşabilecek sorunlar sana daha pahalıya mal olacaktır.
PS: bu aralar ST kanuni'nin satışlarına baya balta vuruyomuşum gibi hissediyorum, kullanıcılarına şimdiden özürler