Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satınca para etmiyor ki... 4000deyken 1300 veriyordu malatya bayisi. üzerindeki michelin lastiğe rağmen. beşiktaştaki nexus 500 için takasa girdiğimde 800-900 gibi bir fiyat verdiler...

satacağıma işyerine koyup orada gezerim daha iyi.

Arkadaşlar 1000-1300 arası ikinci el bu motor alınır mı? Alınmaz diyenler kısaca niye alınmaz kısmını açıklayıp bu fiyata önerecekleri farklı marka model söylerlerse çok sevinirim. 290 küsür sayfayı tek tek okumak ölüm geliyor şu anda 20 küsür sayfa okudum ve sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor :)

Sadece işe gidip gelmek (5km civarı) ve haftada bir kere de karşıya geçmek için kullanmayı planlıyorum. Kardeşimde AN125 var o japondan şaşma diyor ama fiyatı iki katı ve üstelik tipi bence 5 para etmez.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar 1000-1300 arası ikinci el bu motor alınır mı? Alınmaz diyenler kısaca niye alınmaz kısmını açıklayıp bu fiyata önerecekleri farklı marka model söylerlerse çok sevinirim. 290 küsür sayfayı tek tek okumak ölüm geliyor şu anda 20 küsür sayfa okudum ve sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor :)

Sadece işe gidip gelmek (5km civarı) ve haftada bir kere de karşıya geçmek için kullanmayı planlıyorum. Kardeşimde AN125 var o japondan şaşma diyor ama fiyatı iki katı ve üstelik tipi bence 5 para etmez.

kardeş japon tavsiye ederim motor aksamının dışında parçalarıda sağlam yani en basit örnek çinlilerin km saati sararıyo japonlarda bu olmaz misal yani...ama yedek parçalarıda çinlilerin iki katıdır onuda söyliyeyim... o yönden çok olumsuz bir durum işte parça pahalı tabi işin ayrı kısmı yedek parçaya ihtiyaç duymuyorsun...
şimdiye kadar 2 çin malı motora bindim birisi zealsun vitesli vibrasyon çoktu birde kalipso125 oda çok sarsıntılı ve titreşimli geldi belkide motor gücü fazla diyede olabilir sonuçta 50 cc ye biniyorum....kısacası karar senin :) benim görüşüm bu

kardeşim motor güzel bir motor...
o kadar sayfayı okusaydın motor aksamından sorun çıkmadığını farkederdin...
kimler 30000'ler devirdi....
kronik bir kaç sıkıntısı var onlarda çözülüyor zaten..
başlıca kronik hastalığı ekzoz, parana kıyarsın güzel bir ekzoz taktıktan sonra oda çözüme kkavuşuyor zaten...
motor konfor açısından güzel bir motor, birde şeklende çok güzel..
bunu sende farketmişsindir...
ben tavsiye ederim...:wiinkk::wiinkk:
76889-albums789-picture2412.jpg

dün gece saat 03.00'te ,ışıklarda durdum ve tam tamına 31.000 km'yi gösterdi bana..

Ne hatıralarım var o 31.000 km'nin içinde..

Şimdi öyle 7000 bin olmuş resmi falan gördümde..

Bir garip oldum...

Son düzenleme:

km reye göre deyişir ama bana sorarsan 1000tl den fazla verme 5-6binde al fazlasınıda alma

dün gece saat 03.00'te ,ışıklarda durdum ve tam tamına 31.000 km'yi gösterdi bana..

Ne hatıralarım var o 31.000 km'nin içinde..

Şimdi öyle 7000 bin olmuş resmi falan gördümde..

Bir garip oldum...

dağılın beyler 31bin km:queen::queen: kazasız belasız nice kmlere.. :cat:

benimde 21.560km oldu ve temizlik sonrası resimler...:cherry:

dsc00221xk.jpg

dsc00222kz.jpg

dsc00223ib.jpg

dsc00219rs.jpg

dsc00218eu.jpg

emre bütün fazlalıkları söküyorsun hayırdır:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

km reye göre deyişir ama bana sorarsan 1000tl den fazla verme 5-6binde al fazlasınıda alma

Alper satmış olsaydım benim motora 1350 lira veriyorlardı..
neyani şimdi bu fazla bir paramı...
motor hakkediyorsa 1400 lira bile verilebilir...
kafa bulandırmaya gerek yok...:cat::cat:

emre bütün fazlalıkları söküyorsun hayırdır:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

Alper satmış olsaydım benim motora 1350 lira veriyorlardı..
neyani şimdi bu fazla bir paramı...
motor hakkediyorsa 1400 lira bile verilebilir...
kafa bulandırmaya gerek yok...:cat::cat:

neyine hakedicek 1400 usta yapma gözünü seviyim 1750tl plaka ruhsat dahil 0 ı varken :D neyine yani o parayı veren aklını bozmuştur bunu derim benim motorda bieşycikler yoktu 1200tl 6 ay bekledim arıyanlar 1000tl diyim durdu verdim bıktımda sahibinden.com girin bakın sizin dediğiniz rakamda ilanlar var ama var duruyolar alan yok onları bulandırma :Dsen yine jantları boyamışın yeni egzos takmışın xenon far takmışın bunlardır 1350 tl sebeb full orjinale verilmez veren hiç para kazanmamıştır hayatında Gerçi bu hesapla emreninde 2bin tl ye satması lazım ama neyse :D

Son düzenleme:

neyine hakedicek 1400 usta yapma gözünü seviyim 1750tl plaka ruhsat dahil 0 ı varken :D neyine yani o parayı veren aklını bozmuştur bunu derim benim motorda bieşycikler yoktu 1200tl 6 ay bekledim arıyanlar 1000tl diyim durdu verdim bıktımda sahibinden.com girin bakın sizin dediğiniz rakamda ilanlar var ama var duruyolar alan yok onları bulandırma :Dsen yine jantları boyamışın yeni egzos takmışın xenon far takmışın bunlardır 1350 tl sebeb full orjinale verilmez veren hiç para kazanmamıştır hayatında Gerçi bu hesapla emreninde 2bin tl ye satması lazım ama neyse :D

2binmi nerde hemen satıyorum:queen::queen: ama km fazla işte:p

slm arkadaslar bende 150 zc kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan mutluluk duydum.:)forumu sürekli takip ettim okudum okudum hala bitmedi dahada okuyorum.150 zc yide burdaki bilgileri okuyarak aldim güzel bir makinem var sorunsuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar