[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar cep numaram değişti 0532 764 08 97 oldu istediğiniz zaman istediğiniz saatde ulaşabilirsiniz :rendeer:

ayrı yetten msn adersim [email protected] yeni katılan arkadşların abilerimi eklemesini istiyorum

Son düzenleme:

eyz

Pratik yapmaya devam ise gidip gelmeye basladım.motoru alınca çalısırız arkafslarla beraber. 600f kullanıcısı varmı acaba

HAYDİ ÇOCUKALAR 19-22 MAYIS ISPARTA EĞİRDİR MOTOSİKLET ŞENLİĞİNE..... İLANEN DUYRULUR. GELMEK İSTEYENLER PARMAK KALDIRSIN. :flower::flower::flower:

Denizli İl Temsilcisi
HAYDİ ÇOCUKALAR 19-22 MAYIS ISPARTA EĞİRDİR MOTOSİKLET ŞENLİĞİNE..... İLANEN DUYRULUR. GELMEK İSTEYENLER PARMAK KALDIRSIN. :flower::flower::flower:

organizasyon zaten gündemimizdedir gokan kardeşimizin konumu dolayısıyla plana alınmıştı zaten :rendeer::rendeer::rendeer: siz gelmek istiyorsanız denizli mt toplantılarından birine katılıp belilri bir süre aramızda kalıp gurup gezilerine ancak o şekilde katılabilirsiniz bunu yanış anlamayın gurubun almış olduğu bi kuraldır

her zaman beklerım bı gun onceden gelın burdura burda kalırız burdan gecerız ama gelmeden önce bırısı benım kaskımı alıp gelmelı malum kaskta tek eşliliğe inanırım...ve artcı olarım bırınıze olmadı chopper varsa gelceklerde alabılırım ıspartaya kadar :D

Denizli İl Temsilcisi
her zaman beklerım bı gun onceden gelın burdura burda kalırız burdan gecerız ama gelmeden önce bırısı benım kaskımı alıp gelmelı malum kaskta tek eşliliğe inanırım...ve artcı olarım bırınıze olmadı chopper varsa gelceklerde alabılırım ıspartaya kadar :D

ayıp ediyon alırım ben senin kaskı :=)

s.a denizli mt bende burdayım nasılsınız??? hareketlenmiş burası :) dostlar ybr arıyorum 2007 model ve üstü arkadaşla ortak alacağız..

taman len sana chopper gelecen keeway süperligt150
olurmu kardes

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

evet arkadaslar gezilere cıkmadan önce tanısmak en iyisi olur bence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------

bu hafta cınar motorcular geziyordu ama hepsi baska illerin plakası biz kendi denizlimizde böyle gezemiyoruz seytan bunun neresinde

Meraba arkadaşlar...Bende Çivrildeyim hayırlısıyla bir kaç aya kadar bir motor alıcam şimdiye kadar tereddütlerim vardı ancak 2011 CBR 125 imdadıma yetişti...Denizlide bu motoru satan bir yer varmı acaba gidip incelemek istiyorum...birde motor eğitimi alabileceğimiz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Denizli İl Temsilcisi
Meraba arkadaşlar...Bende Çivrildeyim hayırlısıyla bir kaç aya kadar bir motor alıcam şimdiye kadar tereddütlerim vardı ancak 2011 CBR 125 imdadıma yetişti...Denizlide bu motoru satan bir yer varmı acaba gidip incelemek istiyorum...birde motor eğitimi alabileceğimiz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim.

bana sorcak olursan ben sana ybr 125 al derim çünkü alcağın cbr 125 ybr ye göre daha yıpranmış olucaktır ybr 125 in titreşimi , yakıt tüketimi , arzalanma oranı cbr 125 göre çok çok daha az

eyz

2011 cbr ler daha gelmedi mayıs ortası gibi diyorlar

Denizli İl Temsilcisi
beyler hafta sonu hava güzel olursa güneş çıkcak olrsa oplanalım mı ?

eee millet hafta sonu yokmu bi şeyler, hem tanışmış kaynaşmış oluruz, malum aranıza yeni katıldım :)

ya arkadaslar yapalım diyorsnuz ama gelcen diyenler sonra işi cıkıyor ama yapalım bir toplantı tanısalım bakalım denizli mt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar