Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

recai motor ne alemde.....

Yarın götürücem arkadaş iticek :p 40 liraya yapıcak bi usta pazarlık yaptım zar zor indi fiyatı :p
Cuma günü genel bakıma götürücem.Cumartesi dış modifiye falan filan 200 lira cepten çıkıcak bu motor beni öLdürdü..
RX-Z 135 Le enes öLür hacı yapmayın :queen:

Yarın götürücem arkadaş iticek :p 40 liraya yapıcak bi usta pazarlık yaptım zar zor indi fiyatı :p
Cuma günü genel bakıma götürücem.Cumartesi dış modifiye falan filan 200 lira cepten çıkıcak bu motor beni öLdürdü..
RX-Z 135 Le enes öLür hacı yapmayın :queen:

yaşamak için motor sürün ölmek için değil..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey maaşaallah motosiklet mağazanmı vardı 55 motor xD

hey maaşaallah motosiklet mağazanmı vardı 55 motor xD

kurye iken 6 ayda bir motor değiştirirdim.. alırdım hoşuma gitmezdi 3 ayda değişirdi.... mz ve mopet baya bi çok oldu.. babamında motorcu olması buna en büyük etkendi.. ama evlenince motor alıp satamıyorsun.. evleneli 4 yıl oldu anca 3 motor alıp satabildim.... evlenmeden çocuk doğmadan ne yaparsanız yapın... evlenince yapamazsınız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evlendinmi birde çocuk oldunmu motor kullanamazsına bi bi araba şart anca öyle gezersin ... bende bi şu ybr yi alim yakında askerlik geliyor sonra evleniriz 5-10 sene götürür beni inşaallah bi sorun yaptınmı 0 larız motoru komple xD

bende araba var .. daha 2 ay öncesine kadar yamaha ybr 125 hyosung gt250r ve 2010 model doblom vardı... şimdi hyosung gitti yamaha ve doblo kaldı.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ramazan abi şimdi düzgün sağlam bakımlı bir ybr buldunmu. beni kaç bin km sorunsuz götürür. arada ben zincir yağlarım, civataları falan filan kontrol ederim, yağını değişirim, karbüratör ve hava filtresini ben temizlerim. bayağ yol götürürmü yani...

ramazan abi şimdi düzgün sağlam bakımlı bir ybr buldunmu. beni kaç bin km sorunsuz götürür. arada ben zincir yağlarım, civataları falan filan kontrol ederim, yağını değişirim, karbüratör ve hava filtresini ben temizlerim. bayağ yol götürürmü yani...

düzgün bakımlı bir ybr ile 100 000 km yaparsın... ybr de civata falan sıkmana gerek yok... gevşetmez...

abi ben RX Z ye binersem harbi fena olur:) 6 ileri turbolu gaza yükleniyorsun motorun seni geri itiyor acayip bi makina..valla büyük makinaları baya zorlar:)

Allah a şükür idare ediyoruz işte aynı tas aynı hamam :queen: bugünlerde yeni bir çalışman var mı :p

Allah a şükür idare ediyoruz işte aynı tas aynı hamam :queen: bugünlerde yeni bir çalışman var mı :p

mali sıkıntı içerisindeyim... ama yinede çalışmalar sürüyor..rialliden sinyal siparışi verdim... sedat ın motora farklı sinyal takacağım... birde nikalaj sibob takacağım....

motora 2 tane talip çıktı bu pazar verecek gibiyim motoru...
allahın izniyle haftaya KİNGCÜNEYT ile kastamonuda buluşacaz antepte motor bulamadık:)
otobüse bidirip getirecem antalyaya allah nasip ederse

motora 2 tane talip çıktı bu pazar verecek gibiyim motoru...
allahın izniyle haftaya KİNGCÜNEYT ile kastamonuda buluşacaz antepte motor bulamadık:)
otobüse bidirip getirecem antalyaya allah nasip ederse

hayırlısı olsun hakkında....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

Ramço abi bizim mesajları gördüğün yok :)

okan ne mesajı yaw... valla kör oldum galiba...:p:p:p:):p:p:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar