Cezo Ayder'de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçe'ye, de'lere, ki'lere biraz daha dikkat...:p Hazır adım çıkmışken ceza puanı mı versem aslında...?:mrgreen:

Hatayı sen yapıyorsun, fırçayı ben yiyorum.:pale:

Enazından ben yanlış yaptıgımda mesajları silip olayı örtbas etmiyorum:mrgreen:

Bu arada imla hatasını sana karşı koz olarak kullananlar hakkında gerekli psikolojik yaptırım uygulanacak merak etme::secreet:

dscf6961.jpg

Gökhan sende bi seri katil görüyorum
(ortak çalışabiliriz):)

Kardeş senin bu eldiven muhabbetin şu televizyonda çıkan boya püskürtme makinesi reklamı gibi olmuş
(bak elimde hiç yeşil boya yok)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karadeniz harika,dostluklar mükemmel
tek problem zamansızlık ve iş, işten güçten gidememeceler, gidildiğinde pazartesi sabahı işe yetişme derdinden gidilen yerin keyfini çıkartamamacalar,gidilen yerde zamansızlıktan kalmamacalar
peeehhhh varın derdinize yanın
seneye EMEKLİYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM.

10 üzerinde yıldız 10 ::thanks:

Birbirinden güzel fotoğraf kareleri. :cat:

Elint'in üşeme sebebi; yazlık kot pantolandan olabilirmi :silent:

dscf6961.jpg

Gökhan sende bi seri katil görüyorum
(ortak çalışabiliriz):)

Puahahahahaaa....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

Malesef otopsici yalnız çalışıyorum.:)

Zuahahahaaa....

:bestmt:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------

10 üzerinde yıldız 10 ::thanks:

Birbirinden güzel fotoğraf kareleri. :cat:

Elint'in üşeme sebebi; yazlık kot pantolandan olabilirmi :silent:

Üst-alt termal içlik vardı bende. Ondan rahat rahat gittim ben. Yazlık pantolon mu? Yoo... Onda da içlik vardı da... "Light" mı ne?! Ahahhaha... ( Duymasın :mrgreen: ::151::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

Enazından ben yanlış yaptıgımda mesajları silip olayı örtbas etmiyorum:mrgreen:

Bu arada imla hatasını sana karşı koz olarak kullananlar hakkında gerekli psikolojik yaptırım uygulanacak merak etme::secreet:

Yıh, keh... ::pizza::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

Karadeniz harika,dostluklar mükemmel
tek problem zamansızlık ve iş, işten güçten gidememeceler, gidildiğinde pazartesi sabahı işe yetişme derdinden gidilen yerin keyfini çıkartamamacalar,gidilen yerde zamansızlıktan kalmamacalar
peeehhhh varın derdinize yanın
seneye EMEKLİYİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM.

"Mamacalar" bahane...

Bana, hakkında uzlaşılamaz bir tek şey söyleyin?!

Saygilar.

Üst-alt termal içlik vardı bende. Ondan rahat rahat gittim ben. Yazlık pantolon mu? Yoo... Onda da içlik vardı da... "Light" mı ne?! Ahahhaha... ( Duymasın :mrgreen: ::151::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

Gittiğiniz bölge rakımı yüksek bir yerdir. Temmuz ve ağustos aylarında ;

güneş battıktan sonraki saatlerde, havanın ani soğuması nedeniyle,

üzerinize kalın bir giysi almadan rahat etmeniz zorlaşmakta, hatta bazen

imkansızlaşmaktadır..

Elint, o bölgenin insanıdır ve işini bilir.. Üzerinde kot pantolon olduğunu

görünce, üşümesi '' acaba yazlık kot pantolondan mıdır? '' dedim..

Kışlık korumalı pantolon olsaydı şayet; kuvvetle muhtemel, durum daha

farklı ve lehine olabilirdi diye düşündüm..:wiinkk:

Çünkü, bu mevsimlerde motosiklet kullanıcıları çok dikkatli olmalıdır.

Aksi halde, ilerleyen yıllarda; diz , bel ve eklem ağrıları dayanılmaz

çileleri beraberinde getirmekte,yaşam kalitesini de olumsuz etkilemektedir..

Sağlıklı ve keyifli günler dilerim..

İyi dilekleriniz için sagolun arkadaşlar.
Şeyh Şamil aslında konu içinde de demiştim. Üşüyen tek nokta eller. Evet dışardan sadece kot pantalon görünüyor fakat onun altında 3-4 kat daha elbise var:). Üstüde aynı şekilde korumalı içlikli deri mont+ polar+ kazak+ vs. + vs.. Bunların hepsini giymek 10-15 dk sürmüştü öyle anlatıyım artık.

Dedigim gibi soguktan etkilenen ellerdi.Aslında onlarada teorik olarak çözüm bulmuştum. İçlikli tekstil eldiven aldım fakat deri eldivenin içine biraz zor oldu. O şekilde sürüşün tehlikeli olması nedeniyle çıkarttım(fren maneti ve gaz yolu saglıklı bir şekilde kavranmıyordu!)

Puahahahahaaa....

İçlik olmayan tek yer ellerdi. Oda sağolsun eksikliğini hissettirdi. :)

Son düzenleme:
Hayırdır 77 plaka ile parkın alakası ne? Yalovalılar motoru böyle mi park ediyor:p

P

hehe...:p ulen düz mantık kurduğum için esprim gümbürtüye gitti...Rize plakası 53 müş...ezbere Karadenizli makarası yapayım didim ama 77 Yalovaymış...tongaya yan bastım...:cherry:

Bizim cakoyla aranız bozuk mu yoksa düzeldi mi...aga cezo için adamı ektin ama kankeitan acısını çıkarır sonra...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------

::xblink::

Ekipçe hareket etmek lazım:)

::151::

Hacı son eklediğin fotolar çok harikaymış yahu...:cat: hele ki rampa aşağı olan foto o manzara çok cezbedici...biz gitsek bizle de böyle ilgilenen olurmu acaba...:cherry:

hehe...:p ulen düz mantık kurduğum için esprim gümbürtüye gitti...Rize plakası 53 müş...ezbere Karadenizli makarası yapayım didim ama 77 Yalovaymış...tongaya yan bastım...:cherry:

Bizim cakoyla aranız bozuk mu yoksa düzeldi mi...aga cezo için adamı ektin ama kankeitan acısını çıkarır sonra...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------

Hacı son eklediğin fotolar çok harikaymış yahu...:cat: hele ki rampa aşağı olan foto o manzara çok cezbedici...biz gitsek bizle de böyle ilgilenen olurmu acaba...:cherry:

ganga en sonunda adamları birbirine düşürecen... işimi yok senin.. yürü git....:p:p:p:p:p

ganga en sonunda adamları birbirine düşürecen... işimi yok senin.. yürü git....:p:p:p:p:p

ben bu Cezoyu az çok tanırım...dünya tatlısı bir şebektir...özü öz sözü sözdür...e Elıntle Cakoda kankeita...Cezo gelmiş ağırlanması gerek kılavuzluk yapılması gerek...cakoya çaktırmamış Elınt burda bi hinlik yapmış...:p arkidişini bir nevi satmış...:queen: e bu işin birde sonrası var...ben bunu merak ediyorum...cako hassas çocuktur bu keleği unutmaz...:cherry: şimdi kesin araları limoni...:mrgreen:

Bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , güzel bir gezi yapmışsınn . Yüreğine sağlık:)

ben bu Cezoyu az çok tanırım...dünya tatlısı bir şebektir...özü öz sözü sözdür...e Elıntle Cakoda kankeita...Cezo gelmiş ağırlanması gerek kılavuzluk yapılması gerek...cakoya çaktırmamış Elınt burda bi hinlik yapmış...:p arkidişini bir nevi satmış...:queen: e bu işin birde sonrası var...ben bunu merak ediyorum...cako hassas çocuktur bu keleği unutmaz...:cherry: şimdi kesin araları limoni...:mrgreen:

Herşeyden önce cezerye sadece gezip tozmak için gelmedi.Buraya gelmek için geçerli nedenleri vardı cakalaz'a anlattıktan sonra oda hak verdi.Kaldıki cakalaz'la görüşecek zamanda yoktu. Dikkat ettiysen fotoğrağraflar sabah ve ögle arası çekilmiş. Sabah 30 dk öglende 30-40 dk'lik bir zamanı vardı onun haricinde boş 1 dk.'si dahi yoktu. Bence konuları bilmeden kendine göre bir senaryo yazma be mete.

Cakalaz ile olan muhabbete gelince sen sıkıntı yapma bizim aramız forumda bilip bilmeden kafasına göre senaryo yazanların mesajlarıyla sallantıya girecek türden degil.:)

vayyy Ayder :) Ve Doga Güzelligi Yazın Gelicem Tekrar Rize/Pazar Abiler Ugrarım Yanınada.

Metehan Beyler?! Yorumunuz nedir? Merakla ve dehşetle bekliyorum:)))))

Herşeyden önce cezerye sadece gezip tozmak için gelmedi.Buraya gelmek için geçerli nedenleri vardı cakalaz'a anlattıktan sonra oda hak verdi.Kaldıki cakalaz'la görüşecek zamanda yoktu. Dikkat ettiysen fotoğrağraflar sabah ve ögle arası çekilmiş. Sabah 30 dk öglende 30-40 dk'lik bir zamanı vardı onun haricinde boş 1 dk.'si dahi yoktu. Bence konuları bilmeden kendine göre bir senaryo yazma be mete.

Cakalaz ile olan muhabbete gelince sen sıkıntı yapma bizim aramız forumda bilip bilmeden kafasına göre senaryo yazanların mesajlarıyla sallantıya girecek türden degil.:)

dolumudur boşmudur ne amaçla gelmiştir oralara bilmem ama Anadoluda yaşayacaksın bir misafir gelecek ve arkadaşına ses etmeyeceksin ...e noldu şimdi cezo yok kaldın kankeitanla başbaşa...:phacı yapma kelek attın işte evsahibi olarak tek olmak istedin kahraman olmak istedin cako gelmesin istedin arızadır dedin ssle buralarda gürültü yapar çığ düşer falan diye hayıflandın ve günün kahramanı olmak istedin...:queen:

yılın senaryosunu yazdım valla...:p ama inan hiçbirşey cakoyla eskisi gibi olmayacak...ulen de ki kıskanıyom cakoyu bende eyvallah diyeyim...:queen:

Metehan Beyler?! Yorumunuz nedir? Merakla ve dehşetle bekliyorum:)))))

sende var ya ortalığı karıştırmışın ablam...:p nifak tohumlarını ekmiş iki dostu birbirine düşürmüş rekabet ve kıskanclığa neden olup gezip tozmuş tüymüşsün...:queen:

dolumudur boşmudur ne amaçla gelmiştir oralara bilmem ama Anadoluda yaşayacaksın bir misafir gelecek ve arkadaşına ses etmeyeceksin ...e noldu şimdi cezo yok kaldın kankeitanla başbaşa...:phacı yapma kelek attın işte evsahibi olarak tek olmak istedin kahraman olmak istedin cako gelmesin istedin arızadır dedin ssle buralarda gürültü yapar çığ düşer falan diye hayıflandın ve günün kahramanı olmak istedin...:queen:

yılın senaryosunu yazdım valla...:p ama inan hiçbirşey cakoyla eskisi gibi olmayacak...ulen de ki kıskanıyom cakoyu bende eyvallah diyeyim...:queen:

sende var ya ortalığı karıştırmışın ablam...:p nifak tohumlarını ekmiş iki dostu birbirine düşürmüş rekabet ve kıskanclığa neden olup gezip tozmuş tüymüşsün...:queen:

Üslubun da yaklaşımın da hoş değil Mete. Gezi yazımız çirkin oldu :(

makaradayız yav...maksat kakara kikiri işte niye öyle dedin...:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar