haylaz ım gayet çekici oldu.....

ybr ye yan çanta deyince pek güzel şeyler akla gelmiyor :)
ama gerçekten çok güzel durmuş üzerinde o renk ile
motorla aynı renk olsa bu kadar yakışmazdı sanırım :)

F54

insanın elinden bişeylerin gelmesi çok güzel... birkaç çatlağı vardı onlarıda tamir edip boyayınca kullanışlı bir çanta ortaya çıktı....

bence insanda biraz yaratıcılık biraz merak biraz da kabiliyet varsa yapamayacağı hiçbir şey yok eski yeni fark etmez birşeylerden başka birşeyler yapabilmek gerçekten güzell.. bende arka lastiği tubeless yaptırdım sibob siyah tı hoşuma gitmedi gözüme battı ben biraz kıl bi adam olduğum için neler denedim olmadı ama en son bi çeşme buldum plastik nikelaj kaplı onun ağzını kestim taktım çok değişik oldu görenler güzel fikir dedi sende yaratıcı bi arkadaşsın imkanda var ee daha ne olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine sağlık ramazan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine sağlık abicim gayet güzel olmuş ....

Ramço ellerine sağlık.
Yeğenimin MCT yan çantalarına el koyma planlarım vardı.Uzun yolculuklarda arka çanta yeterli olmuyor, ayrıca yan çantalara da ihtiyaç duyuyorum.
Yeğenim o yan çantaları motoru aldığı gün çıkartıp bir kenara koymuştu.Bende merak eder dururdum benim motorda nasıl durur diye.Ybr 125 de sırıtmadığına göre benim motorda da sırıtmaz sanırım.Yalnız bağlantı aparatlarını nasıl monte ettin kendinmi yaptın yoksa hazırmı aldın,ayrıca çantalar sürüş esnasında ses yapıyormu.

Orjinal gibi olmuş valla,ama arka çantanın gri olan üst kapağını onuda siyaha boyarsan tam set gibi olur,çok sırıtıyor tavsiye ederim.:cat:

Bende beğendim.:) Eğer kullanırken artçı için sorun yoksa mükemmel.:) Kazasız belasız.Topcase siyah olursa eminim daha tatlı duracaktır.

çok güzel olmuş yok beğenmedim. hoşuma gitt..i kelebek misali olmuş çok yakışmış..bula bula bunumu buldun.. harika olmuş...:mrgreen:

valla ne yalan sööliyiymchopper çantasını sevmem ama bana göre sanki ufaltmışsın gibi geldi..çok beğendim çok güzel durmuş kabaya kaçmamaış yani..

Boya çok kaliteli duruyor.. Gerçekten güzel'de olmuş,
Markası neydi boyanın ?

Bence de çok şık olmuş... Oldukça da kullanışlı görünüyor. Fakat mondialin bu çantaları yolda çok ses yapıyor diye biliyorum... Umarım montajda gözden kaçırmamışsındır bu durumu... Emeğine sağlık...

ses olayını çözdüm..hatta teste çıktım geldim... sorun yok..ses yok... mondialin mühendisleri yapamamış ben yaptım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------

Çantalar mondial için yapılmış olmasına rağmen mondialden bile güzel durmuş bence. Eline sağlık. Boyanın üzerine mat vernik atmanı tavsiye ederim. Daha dayanıklı olur.

vernik almadım... aslında işin özü vernik atarken hep akıtıyorum....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

helal olsun Ramço elinden her iş geliyor.

çok güzel olmuş. doğrusunu istersen kırmızıda olurdu siyahta. ama siyah olması daha iyi çünki kırmızıda doğru tonu bulmak zor olabilirdi.

Çantaların dış kısmındaki siyah çıkıntıların oraya kırmızı reflektif jant şeridi çekersen daha şık bir görüntü olabilir

bulut bu fikir yattı kafama... en kısa zamanda uygulayacağım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

çok hoş olmuş gerçekten...
keşke bende yapabilsem ..merakım var ama ne yapmışlığım becermişliğim yok hiç böyle işleri keşke bayrampaşaya biraz yakın olsaydın banada yaparmısın der yanına gelirdim...

bazı şeyleri yapabilmek için biryerlerden başlamak lazım.. yarin bayrampaşaya geleceğim bu arada....

ramazan çantaları ters vaziyette taksaydın...ardçı daha rahat otururmuydu diye bir teori atsam ortaya:silent:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eline sağlık gerçeken hoş durmuşlar. Artçı için sıkıntı olursa çantaları bir miktar geriye monte etmen durumu düzeltir diye düşünmekteyim.

olmuş:cat: ama artçı alırsan ayaklarını nasıl koyacak???

keşke oğuzun dediği gibi (sağı sola,solu da sağa ) yapsaydın..daha rahat oturabilirdi....

samet abi kapakları varya o yüzden olmuyor.... bu arada zayıf bir arkadaşım bindi sorun olmuyor ama kiloluya hayır...:):p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

bu çanta mct'ye böyle yakışmıyor aga :cat:

eyvallah sağol ağa..... :):):):):)zaten mondial mühendisinin başaramadığını ben yaptım.... ses olayını kestim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Eline sağlık gerçeken hoş durmuşlar. Artçı için sıkıntı olursa çantaları bir miktar geriye monte etmen durumu düzeltir diye düşünmekteyim.

abi çok kilolu olmayan bir arkadaşımla test ettik..çok sıkıntı yaratmadı.. ama biraz kilolu olan birisini rahatsız edecektir... çözüm belli ... 5, 10 cm arkaya almak... gerekirse ayak yapıp kırılmasını önlemek.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

ybr ye yan çanta deyince pek güzel şeyler akla gelmiyor :)
ama gerçekten çok güzel durmuş üzerinde o renk ile
motorla aynı renk olsa bu kadar yakışmazdı sanırım :)

mat siyah bana mantıklı geldi... boyacımız var...istediğimiz kodda boya bapıyor ama mat bence daha güzel durdu....:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

bence insanda biraz yaratıcılık biraz merak biraz da kabiliyet varsa yapamayacağı hiçbir şey yok eski yeni fark etmez birşeylerden başka birşeyler yapabilmek gerçekten güzell.. bende arka lastiği tubeless yaptırdım sibob siyah tı hoşuma gitmedi gözüme battı ben biraz kıl bi adam olduğum için neler denedim olmadı ama en son bi çeşme buldum plastik nikelaj kaplı onun ağzını kestim taktım çok değişik oldu görenler güzel fikir dedi sende yaratıcı bi arkadaşsın imkanda var ee daha ne olsun

evet birşeyler başara bilmek çok güzel.... zaman harcamak kendi emeğinin olması daha güzel....

Ramço ellerine sağlık.
Yeğenimin MCT yan çantalarına el koyma planlarım vardı.Uzun yolculuklarda arka çanta yeterli olmuyor, ayrıca yan çantalara da ihtiyaç duyuyorum.
Yeğenim o yan çantaları motoru aldığı gün çıkartıp bir kenara koymuştu.Bende merak eder dururdum benim motorda nasıl durur diye.Ybr 125 de sırıtmadığına göre benim motorda da sırıtmaz sanırım.Yalnız bağlantı aparatlarını nasıl monte ettin kendinmi yaptın yoksa hazırmı aldın,ayrıca çantalar sürüş esnasında ses yapıyormu.

abi yan çanta aparatlarını alalı yaklaşık 2 sene oldu... ybr 125 in çanta demiri çok adi onu aldığımda yan çanta demirinide aldım... yan çanta demirinin katlanan kısmını sökük sabit kısma metrik 6 civatalar ile montaladım.... 2 yerden de plastik kelepçe attım... ses olayı şuan yok.. çünkü kenarlarına fitil döşedim... bir kaç gün içindede içine winleks kaplayacağım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Orjinal gibi olmuş valla,ama arka çantanın gri olan üst kapağını onuda siyaha boyarsan tam set gibi olur,çok sırıtıyor tavsiye ederim.:cat:

aynı kafadayız... ama şuan boya işini rafa kaldırdım... forum üyelerinden mahonnyy den 35 litrelik kappa çanatasını aldım .... şuan onu takacağım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

çok güzel olmuş yok beğenmedim. hoşuma gitt..i kelebek misali olmuş çok yakışmış..bula bula bunumu buldun.. harika olmuş...:mrgreen:

:p:p:p:p:pbende hiç beyenmedim.... zaten işin içinde emekte yok....:p:p:p:):):queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

valla ne yalan sööliyiymchopper çantasını sevmem ama bana göre sanki ufaltmışsın gibi geldi..çok beğendim çok güzel durmuş kabaya kaçmamaış yani..

motor arkadan bakınca başka, önden bakınca başka....

babam tam sopalıksın diyor...:queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

Boya çok kaliteli duruyor.. Gerçekten güzel'de olmuş,
Markası neydi boyanın ?

markasını bilmiyorum.... oto boyası bu...istediğimiz renkte istediğimiz miktarda sprey yaptırıyoruz... yıllardan belli tanıyorum... pendik oto sanayisinde güncan boya....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

ramazan çantaları ters vaziyette taksaydın...ardçı daha rahat otururmuydu diye bir teori atsam ortaya:silent:

çoşkun abi sinyaller ve kapaklar var... o yüzden yapmadım.. yoksa düşündüm....:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

ellerine sağlık abicim gayet güzel olmuş ....

eyvallah ..... uğraşıyoruz azcık.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

Güzel olmuş abi eline sağlık.Ybr konusuna bir bakabilir misin ?

foruma baktım... cevap yazdım...

yorum yazan herkese teşekkür ederim... gözden kaçırdıklarım affetsin.. herkesin sorusuna cevap vermeye çalıştım...

Güzel olmuş, bende hard çanta düşünüyorum ama bunun 2 katı daha büyük ve geniş olanı var mıdır hazır olarak satılan :)

İlk fotoğraftan sonra olmaz diye bir önyargı oluşmuştu ama sonucu görünce şaşırmadım desem yalan olur ...

Çok orjinal olmuş , yakışması bir yana böyle el emeği söz konusu olunca gerisi zaten yalan olur , saygı duymaktan başka bişey yapılmaz...

Eline sağlık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar