Ramço ellerine sağlık.
Yeğenimin MCT yan çantalarına el koyma planlarım vardı.Uzun yolculuklarda arka çanta yeterli olmuyor, ayrıca yan çantalara da ihtiyaç duyuyorum.
Yeğenim o yan çantaları motoru aldığı gün çıkartıp bir kenara koymuştu.Bende merak eder dururdum benim motorda nasıl durur diye.Ybr 125 de sırıtmadığına göre benim motorda da sırıtmaz sanırım.Yalnız bağlantı aparatlarını nasıl monte ettin kendinmi yaptın yoksa hazırmı aldın,ayrıca çantalar sürüş esnasında ses yapıyormu.
abi yan çanta aparatlarını alalı yaklaşık 2 sene oldu... ybr 125 in çanta demiri çok adi onu aldığımda yan çanta demirinide aldım... yan çanta demirinin katlanan kısmını sökük sabit kısma metrik 6 civatalar ile montaladım.... 2 yerden de plastik kelepçe attım... ses olayı şuan yok.. çünkü kenarlarına fitil döşedim... bir kaç gün içindede içine winleks kaplayacağım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
Orjinal gibi olmuş valla,ama arka çantanın gri olan üst kapağını onuda siyaha boyarsan tam set gibi olur,çok sırıtıyor tavsiye ederim.:cat:
aynı kafadayız... ama şuan boya işini rafa kaldırdım... forum üyelerinden mahonnyy den 35 litrelik kappa çanatasını aldım .... şuan onu takacağım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
çok güzel olmuş yok beğenmedim. hoşuma gitt..i kelebek misali olmuş çok yakışmış..bula bula bunumu buldun.. harika olmuş...:mrgreen:

bende hiç beyenmedim.... zaten işin içinde emekte yok....

:queen::queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
valla ne yalan sööliyiymchopper çantasını sevmem ama bana göre sanki ufaltmışsın gibi geldi..çok beğendim çok güzel durmuş kabaya kaçmamaış yani..
motor arkadan bakınca başka, önden bakınca başka....
babam tam sopalıksın diyor...:queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Boya çok kaliteli duruyor.. Gerçekten güzel'de olmuş,
Markası neydi boyanın ?
markasını bilmiyorum.... oto boyası bu...istediğimiz renkte istediğimiz miktarda sprey yaptırıyoruz... yıllardan belli tanıyorum... pendik oto sanayisinde güncan boya....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
ramazan çantaları ters vaziyette taksaydın...ardçı daha rahat otururmuydu diye bir teori atsam ortaya:silent:
çoşkun abi sinyaller ve kapaklar var... o yüzden yapmadım.. yoksa düşündüm....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------
ellerine sağlık abicim gayet güzel olmuş ....
eyvallah ..... uğraşıyoruz azcık.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------
Güzel olmuş abi eline sağlık.Ybr konusuna bir bakabilir misin ?
foruma baktım... cevap yazdım...
yorum yazan herkese teşekkür ederim... gözden kaçırdıklarım affetsin.. herkesin sorusuna cevap vermeye çalıştım...