@ slayerrr biz de arkadaşız ama duygusal bişeyler yaşıyoruz arada.. çok nazlı be arkadaş. en ufak şey de susuyo.. konuşmuyo ( stop ediyo : )
@ goat teşekkürler bu arada ve sen ne zaman sipariş ettin motor'u? Znu mu yoksa zn mi. merak ettim ama =)
@ fellon az biraz ilgileniyorum fotoğrafçılıkla da. senin de fotoğrafçılıktan kalır yanın yok bence. profil foton çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde =) ve ikimizde aynı duyguları yaşıyoruz biraz da olsa nazlılık konusunda. bende kadranı 110a kadar gördüm meğersem 90 km falanmış ya benimkide. ben de demiştim ne oluyoruz abi!! =) bu arada Vosvos konusunda katlıyorum =)
VE @ AHALİ =)
ben motordan çok fazla anlayan birisi değilim. İlk gördüğümde ne kadar temizdi. o kullanım klavuzun da ki belirli Km lerde yapılan bakımlar yapılmış. yani yapıldığı için damga falan vardı bişeyler.. 8000e kadar.. dün bi motoru tanıyalım bi bakalım içine falan dedimde. Abi motor bu zamana kadar açılmamış bile.. bakım olayını çözmedim ben. nasıl bakıyorlar. iki gözüyle mi bakıyolar, iki mıncıklıyolar motoru. aha bakımı oldu bittimi diyorlar bilmiyorum ki!!... ? buhafta açıp kurcalıycam organlarını motorun. bozmazsam iyi. çünkü, gerçekden hiç anlamıyorum bu işden. yağ değşimi ne zaman yapılır falan. arada forumdan dolayı aklımda kalan bi kaç şey var ama.. bilmiyorum ki.. =) bilinçsiz bi motor kullanıcısıyım ben evet =)