sen yenisin galiba ((:,, yeniyim yeni

Fuarda ona bile laf saydın ya len .... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Olm ne yanar döner adamsın.... :bounce::bounce:

olm tonguc...Cem özü sözü bir adamdır şu aralar ilişkimiz limoni...bu meselelerin dışında başka özel nedenler var...benimde ona keleğim olmuştur...gün gelir aramızda halleder barışırız...onla aramızda mevzu...

keltoş niye maydonoz oluyon herşeye...ben seviyorum adamı...iti olurum köpeği olurum...

sanane kekoro...:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
olm tonguc...Cem özü sözü bir adamdır şu aralar ilişkimiz limoni...bu meselelerin dışında başka özel nedenler var...benimde ona keleğim olmuştur...gün gelir aramızda halleder barışırız...onla aramızda mevzu...

keltoş niye maydonoz oluyon herşeye...ben seviyorum adamı...iti olurum köpeği olurum...

sanane kekoro...:pr:

Sözün bittiği yer burası.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hakkaten yahu??
karaambar kamyoncular derneğine üye kaydı yapıldımı??:queen::queen::queen:
testlerden başarıyla geçtin mi????:queen::queen::queen:

samet bu işi sen yap ( tüm ağır işleri sana yaptırıyoruz ama ) bizide bu konuda bilgilendir :queen: üyeyede KAYIT işlemi bilgisi verilsin :mrgreen: ben ayvalığa geldiğinde bakarım işlem doğrumu :wiinkk:

Fake üye olduğundan şüpeleniyoruz, gerekli inceleme başlatıldı. :bounce:

ha haha ha :D :D :D nostaljiye bak.. ne tanışmışım milletle :D patron elimde gizli bi kaç video var.. pastane dolaylarında :D incelemek istersen gönderiimm..

:queen:Bende ne kayıtlar elimde acaba damlayami göndersem:queen:
He bu arada hoş geldin

şike var hile var hokkabazlık var düzenbazcılık var var da var arkadaş :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar