Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Ellerine saglık irfan kardeşim
ben bir mekanikçi olarak izledim imal edilmiş,montajlanmış sonuçta sorunsuz çalışır birşey elde edilmiş,bunun nasıl ve ne aşamalarla meydana çıktığı,geçen zamanların hangi kaç gecesinde uyku tutmadığı yada düşündüğün problemin aslında nekadarda basit olduğunu görüp daha evvel neden düşünemedim diye kendine hayıflandığın anlar buradan pek görülmeyebilir ama bunu bilen bilir,demek istediğim bu saydıklarınım birçok kişi için farketmediklerinden dolayı önemi olmayabilir ve değerlendiriken kişi yorumlarda görselliğe takılıyor olabilir sonuçta çalışıyor işte diye geçiştirilebilir.hoş üstünüda kapatsan hatta fiberden yanardönerli kasada yapsan rengine falanda takılabilirdikya boşver.
Ben demirçelikle yoğrulmuş imalatçı mekanikçi bir abin olarak,
seni kutluyor ve usta olarak hiç çekinmeden ellerinden öpüyorum.
NOT:Cabbar'a binmek isteğini atlamış değilim,biraz sabır sonrasında biz sana geliriz:bounce:
sevgili zıppırman abim öncelikle kullanıcı adının tatlı, espiritüel şeker bir isim olduğunu belirteyim profilini gördüğüm anda daha kullanıcı ismini okuyunca tebessüm ediyorum benim aklıma böyle zıpır isimler gelmiyor
ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun tekrardan benim hayallerimin motorudur kendileri, fakat belirli bir zaman ve ekonomik düzenlemelerden sonra inşallah alacağım motor o olacak nasip ..
yapmış olduğun güzel mantıklı yorumun için teşekkür ediyorum zira buraya keşke daha öncelerden kayıt olsaydım buranın bir forum sitesinin bu kadar kaliteli olacağı ve bu kadar kaliteli aynı zevkleri paylaşan insanlar topluluğuyla karşılaşacağım hayatta aklıma gelmezdi ,bir çok siteye üyeyim ama bu forum sitesinde günümü geçirmeye başladım abartmadan söylüyorum...
öncelikle kendi çapında takılan kimsenin tavuğuna kış demeyen,iyi kötü kendi işini kendi gören acizane amatör bir insanım ve siz kıymetli abilerim akranlarım ve kardeşlerimlede yakınen tanışmayı isterim unutulmamalıdır ki bilgi güçtür,bilgi hayattır,bilgi herşeydir,bilgi paradır ve ben bilgiye aç bir insanım ,bu bilgisizliğimden değil ,bilgiye olan açlığımdandır, elbette sevgili abicim bu tatlı sohbeti reele taşımayı isterim herşey gönlünce olsun hayırlı uğurlu olsun tekrar... görüşmek üzere...:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
takdir ve tebrik ediyorum. emeğinize sağlı, gerçekten emek ve zaman isteyen bir çalışma olmuş...
teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım yorum ve güzel düşüncelerinden dolayı ...