hiç sorma abi, benim motorda sadece eksantrik zincirinin az bişey salmasından gelen sesi piston diye ısrar edip bana sıfır piston segman aldırtan ve bunların montajını yaparken saatlerce ugraşıp,eyüp ustayı ve diğer bir ustayı daha aradıgı halde ayarı beceremeyen daha sonrada tutmayan sente ayarı için gitiğimde ''hyosunglar dandik'' diyen gölcük extreme motor sayesinde benimde agzım fena halde yandı =) birde yine gölcükte başka bir ustanın 4 sinyal montajı yapıp uzun zenonu söküp yerine ısrarla 100 wat ampül takıp 100 lira işçilik istemesi gibi trajikomik olaylar yüzünden ustalardan servislerden nefret eder oldum. Allahtan burda İsmail abi (pc-kopat) var eyüp abi gibi büyüklerimiz varda bu kan emici vampirlere canımızı teslim etmiyoruz.
ben yinede para verdim sağlam motorumu ayarını bozdugu halde bu bahsettiğim kişiye istediği parayı verdim. 100 lira istedi ama çiziksiz yan grenajımı nasıl becerdiyse abartı bir şekilde birkaç yerinden çizdirdiği için 70 lira verdim. aslında hiç para vermeyip üstüne para almam lazımdı malum bi granaj kaça boyanır?
ama benim için sorun değil 70 lira ne batırır ne zengin eder beni ama 70 liraya bir insanı tanımış oldum zira bu insan benim arkadaşım dediğim biriydi değilmiş ne yazık ki.
gel gelelim helal ettim mi? hayır.. hepimiz 2 tekere biniyoruz. siz siz olun arkadaşlar vampirlerden uzak durun ve kulaktan dolma bilgilerle işten anlamayanlara sakın makinalarınızı açtırmayın.
valla bu tekleme olayında usta diye adlandırılan bir şahıs bana karbüratörünü temizleyelim düzelir ve senkron ayarıda yaparım 100 tl alırım dedi.dedim alırsın tabi bastım gittim ordan :queen: sonuçta bende teslim edebilirdim ve sorunumda çözülmeyecekti olan 100 kaymeye olacaktı allahtan bu konuda şanslıyımda iyi niyetli iş bilen birine denk geldim sonra :cat: