[Ankara - MT]

hava kapalı olunca bura da öldü tabi :)
var mı beyler motora binen inen ?
ben bir hafta olacak marşa basamadım :(

ben sürekli biniyorum sıkıntı yok yola devam
Fatih abi de biniyordur ondan da eminim ben hatta kar yağdığında dişli lastiğim olsa o vakit bile çıkardım :queen: neyse artık bi xt600 alırsak onuda yaparız inşalllah

Arkadaşlar!! Ankara sizlere, sizler Allah'a emanet olun... ben askere gidiyorum acemi Amasya, usta istanbul... Eylül 17-18 e kadar herkes kendine mukayet olsun... Kazasız sürüşler :salut:

İlterim allahım hayırlı teskereler nasib etsin sağ sağlim git sağ sağlim gel inşallah!:rendeer:

ben sürekli biniyorum sıkıntı yok yola devam
Fatih abi de biniyordur ondan da eminim ben hatta kar yağdığında dişli lastiğim olsa o vakit bile çıkardım :queen: neyse artık bi xt600 alırsak onuda yaparız inşalllah

he biniyom ben evden işe, işten malum salonlara :queen:

xt600 yaramaz ya..

(bkz: bir alex degil)

:)

ankara'mızın güzide sayfasına eşki sözlük muamelesi yapılmasını esefle kınıyor, espiri çıtasının bu denli düşmemesi için yetkilileri göreve çağırıyorum :)

Arkadaşlar!! Ankara sizlere, sizler Allah'a emanet olun... ben askere gidiyorum acemi Amasya, usta istanbul... Eylül 17-18 e kadar herkes kendine mukayet olsun... Kazasız sürüşler :salut:

hayırlı tezkereler genc :rendeer:

Son düzenleme:

WTP

he biniyom ben evden işe, işten malum salonlara :queen:

ankara'mızın güzide sayfasına eşki sözlük muamelesi yapılmasını esefle kınıyor, espiri çıtasının bu denli düşmemesi için yetkilileri göreve çağırıyorum :)

fatih aga ostimde misin bugün ektim işi gücü, uğrayayım yanına :)

Arkadaşlar, motorumu sattım... Maksimum 2.000 TL civarı düzgün bi motor arıyorum, bilginiz olsun... Temiz, Düşük km scooter'da olur, chooper'da olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Aman Yearabbimm!! fatih abi bizi salonlara götür! :queen:

Yunus, sana bişey soracaktım, baktım msn'de yoksun burdan sorayım bari... Şu ilandaki motor bizim şadan abi'nin motoru değil mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50-mct-memurdan-4050-km-de-mct-33528705/detay Ben plakayı tam hatırlayamadım ama motor tanıdık geldi...
Eğer onun motorsa ve de duruyorsa bi konuşayımda onun motoru alayım... En azından bildiğimiz motor...

Arkadaşlar, motorumu sattım... Maksimum 2.000 TL civarı düzgün bi motor arıyorum, bilginiz olsun... Temiz, Düşük km scooter'da olur, chooper'da olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Yunus, sana bişey soracaktım, baktım msn'de yoksun burdan sorayım bari... Şu ilandaki motor bizim şadan abi'nin motoru değil mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50-mct-memurdan-4050-km-de-mct-33528705/detay Ben plakayı tam hatırlayamadım ama motor tanıdık geldi...
Eğer onun motorsa ve de duruyorsa bi konuşayımda onun motoru alayım... En azından bildiğimiz motor...

evet ta kendisinin motor :) bildiğim kadarıyla da satmadı daha yetişşş temiz motor aksesuarlı vee kmsi oldukça düşük :) şadan abi de pek fazla binmedi zaten hem ledli medli ona göre :queen:

hafta sonu sakarya caddesinde leman ın yanındaki 600f buralardamı acaba :) bu motor sahipleri hiç mi foruma takılmaz ki :mrgreen:

zaten arkadaş çaresiz çaresiz etrafına bakınıyordu ne yapacağım ben diye.(pazar günü yüksel caddesini ve kızılayın etrafını bilen bilir berbattı eylemlerden dolayı :) dersanenin canımdan polisin fırlattığı biber gazlarını, öğrencilerin attığı taşları sopaları izledik :mrgreen:)

zaten arkadaş çaresiz çaresiz etrafına bakınıyordu ne yapacağım ben diye.(pazar günü yüksel caddesini ve kızılayın etrafını bilen bilir berbattı eylemlerden dolayı :) dersanenin canımdan polisin fırlattığı biber gazlarını, öğrencilerin attığı taşları sopaları izledik :mrgreen:)

pazar konur sokakta ormancı kafedeydim ben. gri miydi senin gördüğün 600f. ama ben değilimdir o gördüğün çünkü pek çaresiz çaresiz etrafa bakmam :bounce: :mrgreen:

pardon hocam sakarda diyorum, doğrudur konur sokak, ve gri 600f :) yanınızda başka bir motorcu daha vardı dediğim gibi leman a yakındınız.Büyük ihtimalle sizdiniz o zaman :mrgreen:

pardon hocam sakarda diyorum, doğrudur konur sokak, ve gri 600f :) yanınızda başka bir motorcu daha vardı dediğim gibi leman a yakındınız.Büyük ihtimalle sizdiniz o zaman :mrgreen:

evet bendim yanımdaki de İlter'di. bu arada o ormancı kafeye bayıldım arkadaşlar. bundan sonra mekanım orasıdır :) çay ucuz yemekler kahvaltı imkanu güzel. manzara içaçıcı:mrgreen: bundan sonra toplaşmaları orda yapalım :p

yakalanmıssın arkadaş ne diye inkar ediyorsunn :p

ülen sanki hande ataiziyle yakalandık paparazzilere :queen: anca bitli piyade İLter vardı işte yanımda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar