- Konu Yazar
Hepimiz yaşıyoruzdur, giden özellikle duran trafikte arabanın sağından geçmek isteriz milim milim sürücü yan aynadan gördüğü halde yol vermez.....
Neden yol vermediğini sorduğumuzda hepimizin aldığı cevap buna yakındır sanıyorum "Ben bekliyorum sende bekle! " sanki hayatımızı eşit şartlarda yaşıyormuşuz gibi bir yanıt
Bu tarz yanıtlar ve bilinçsiz sürücülerle kavga etmek onların içinde bulunduğumuz durumu anlamasını sağlamıyor....
Ben kendimce en güzel cevabı buldum şiddetle tavsiye ederim
Diyalog şöyle gerçekleşiyor;
- Afedersiniz beni gördüğünüz halde neden yol vermiyorsunuz ?
- Ben bekliyorum sende bekle.......
Cevap; Bak şimdi hiiiççç alınmaca gücenmece yokk... Ben max.15 dk. sonra evimde ayaklarımı uzatmış çayımı yudumluyor olacağım.... Ama sen 1,5 saat daha bu trafikte bekleyeceksin.... Hadi eyvallah....
Keyifli sürüşler.....
Neden yol vermediğini sorduğumuzda hepimizin aldığı cevap buna yakındır sanıyorum "Ben bekliyorum sende bekle! " sanki hayatımızı eşit şartlarda yaşıyormuşuz gibi bir yanıt
Bu tarz yanıtlar ve bilinçsiz sürücülerle kavga etmek onların içinde bulunduğumuz durumu anlamasını sağlamıyor....
Ben kendimce en güzel cevabı buldum şiddetle tavsiye ederim
- Afedersiniz beni gördüğünüz halde neden yol vermiyorsunuz ?
- Ben bekliyorum sende bekle.......
Cevap; Bak şimdi hiiiççç alınmaca gücenmece yokk... Ben max.15 dk. sonra evimde ayaklarımı uzatmış çayımı yudumluyor olacağım.... Ama sen 1,5 saat daha bu trafikte bekleyeceksin.... Hadi eyvallah....
Keyifli sürüşler.....