[Ankara - MT]

pattis 7 taneydi bikere.

patlak lastik konusuna girmeyelim, orda seninde ihmalin var hiç açmayalım bak :)

nallıhan yolu sert moturcular için yapılmış bi yol :queen:

şu sizin orda gençten bi arkadaş vardı, o muydu showdown?

otel kaç yıldızlıydı? 3 filansa zor olmuştur sizin için, ay canım kıyamam yaa :cherry:

WTP

pattis 7 taneydi bikere.

patlak lastik konusuna girmeyelim, orda seninde ihmalin var hiç açmayalım bak :)

nallıhan yolu sert moturcular için yapılmış bi yol :queen:

şu sizin orda gençten bi arkadaş vardı, o muydu showdown?

otel kaç yıldızlıydı? 3 filansa zor olmuştur sizin için, ay canım kıyamam yaa :cherry:

abi onu bunu bilmem de, kampa sebze kasasıyla geleni ilk gördüm, adam üşenmemiş y.mahalle sebze halinden kasa almış eskişehir'de yakmak için hehehe :D şaka bir tarafa da, iyi oldu eğlendik, bir buluşursak daha çok güleriz..

nallıhan yolu sert motorcular içinde, senin emektar öksürmüş yolda biraz öyle aldık haberleri :)

otel yıldızını bilmem de, bir gün ayarlayalım ciddi gidelim abi hava düzelince, bizim çadır su alıyor-muş/muş.. :) gelince eve açtım okudum yazanı, su geçirmez değil, suya dayanıklı yazıyormuş..

lan ben gene neyse.. etmeyeceğim küfür.. :)

abi onu bunu bilmem de, kampa sebze kasasıyla geleni ilk gördüm, adam üşenmemiş y.mahalle sebze halinden kasa almış eskişehir'de yakmak için hehehe :D şaka bir tarafa da, iyi oldu eğlendik, bir buluşursak daha çok güleriz..

nallıhan yolu sert motorcular içinde, senin emektar öksürmüş yolda biraz öyle aldık haberleri :)

otel yıldızını bilmem de, bir gün ayarlayalım ciddi gidelim abi hava düzelince, bizim çadır su alıyor-muş/muş.. :) gelince eve açtım okudum yazanı, su geçirmez değil, suya dayanıklı yazıyormuş..

lan ben gene neyse.. etmeyeceğim küfür.. :)

uyku tulumuna çok para verdim, zararı çıkartmak için yazın bol bol kamp yapmam lazım :)

aslında sırf o nallıhan-sarıcakaya yolunda bile kamp yapılır. kamp alanından daha güzeldi o yol.
şelale bile varmış köyün birinde.

herkese merhaba. benim tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.daha önceden ls2 ff350 diamond kapalı kask kullanıyordum.90'ı geçince bayağı rüzgar sesi ve uğultu yapıyordu. Şu an nolan n85 kullanıyorum ls2'den pek farkı yok.270 km lik yolu kulak tıkacı olmadan geldim.motordan indiğimde kulağımdan uğultu uzun süre geçmedi.aynı problemi sizlerde yaşıyormusunuz.
saygılarımla...

uyku tulumuna çok para verdim, zararı çıkartmak için yazın bol bol kamp yapmam lazım :)

aslında sırf o nallıhan-sarıcakaya yolunda bile kamp yapılır. kamp alanından daha güzeldi o yol.

ooo abi o zaman yazın bişiler yapalım ya boş durmayalımm!!!:queen:

WTP

tamam o zaman, ostim'de sizin orada bir çaylak gidon yaptırıyım 3 eksenlide en içi dolusundan, dosta düşmana nispet olsun :):):):)

şelale severim altında hurilerle.. oooy oy..

herkese merhaba. benim tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.daha önceden ls2 ff350 diamond kapalı kask kullanıyordum.90'ı geçince bayağı rüzgar sesi ve uğultu yapıyordu. Şu an nolan n85 kullanıyorum ls2'den pek farkı yok.270 km lik yolu kulak tıkacı olmadan geldim.motordan indiğimde kulağımdan uğultu uzun süre geçmedi.aynı problemi sizlerde yaşıyormusunuz.
saygılarımla...

nolan kullanmadım ama bence hangi kalitede olursa olsun uzun yolda kulak tıkacı kullanmak şart.
ben shoei xr1000 kullanıyorum.orta halli bi kask fena değil ama uzun yolda tıkaç kullanmazsam rüzgar sesinden serseme dönüyorum.

nasıl bir nisan geçiriyoruz yarabbim :) 1 ay olacak daha 500km yapamadım.
Ya sabıııır ya sabır :queen: giden varmı arkadaşlar işe güce motorla bu havalarda ..

elbise takım pabuç kösele olduğundan günlük güneşli olsa bile işe motorla gitme şansı yok ama anasını satayım ne işten sonra ne haftasonu motor haram oldu :(

elbise takım pabuç kösele olduğundan günlük güneşli olsa bile işe motorla gitme şansı yok ama anasını satayım ne işten sonra ne haftasonu motor haram oldu :(

aynı olay bende de mevcut ama ne yapıyorum??

takım elbiseyi kösele pabucu iş yerinde bırakıpppp kafama göre sivil gidip geliyorumm:cat:

Kamçılara geçmiş olsun.
Bizde gideriz inşallah...
BU arada Fatih almış ama neyse.
Dedeman otelin arkasında dagdash diye dağ-kamp malzemeleri satan bir mağaza var ekstremi -15 olan uyku tulumu 75 TL bir bakıverin bence...

Yunuscum seyrek görüşelim :queen:

:queen:

Yunus; doğa adamı olduğun belli süpersin dostum

Teşekkür ederim tarık :cat: biz büyüklerimizden böyle gördük ::dalga::

yok gömleği montun altına giyebiliyorum sıkıntı yok arkadaşlar :) takımıda kafama estikçe giyip giyip geldiğim için nerdeyse bütün takımlar işyerinde artık ::puro::

:queen:

Teşekkür ederim tarık :cat: biz büyüklerimizden böyle gördük ::dalga::

yok gömleği montun altına giyebiliyorum sıkıntı yok arkadaşlar :) takımıda kafama estikçe giyip giyip geldiğim için nerdeyse bütün takımlar işyerinde artık ::puro::

yunus... ortağım antika adamsın yahu :queen: ama tarzını sevdim... uzun dönem çıkarsa bende benzeri bir taktik uygularım sanırım :p

hava kapalı olunca bura da öldü tabi :)
var mı beyler motora binen inen ?
ben bir hafta olacak marşa basamadım :(

WTP

bu motoru aldığımın 2. ayında 2000 km'yi dün devirdim.. geçen sene 15000 yapmıştım, bu seneyi benzer bir km ile bitirme hedefindeyim, ama tahmin ettiğin gibi, kar düşmedikçe kontağı çıkarmıyorum ben.. :)

Ben geçen haftada binmiştim,dün akşamda konya yolu-oran sitesi çevresinde 3 arkadaş baya bi gazladık :cherry: Hava o kadarda soğuk değil, bence artık sezonu açabilirsiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar