direksiyon kilidini nasıl açaçağım
Güzel bir soru
günaydın arkadaşlar sabah motora bineceğim bir baktık kontağı patlatmışlar direksiyon kilitli durumda şimdi direksiyonu nasıl cözerim anahtar girmiyor kontağı nasıl değiştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum....
sağol kardeş verilmiş sadakamız varmış..
bu tür bilgiler burada verilseydi motorunu sabah bulabilirmiydin?
Merhabalar,
Nisanın ilk haftasında motor gelir diyen firmalardan hiç motorunu teslim alan varmı acaba?
Ayrıca belki doğru yer değil ama, iki kask alacak şekilde arkaya çanta olarak neyi tavsiye edersiniz?Birde,alarmlı kilitletler işe yarıyor mu?kullanan tecrübe sahibi birisi bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler
Merhabalar,
Nisanın ilk haftasında motor gelir diyen firmalardan hiç motorunu teslim alan varmı acaba?
Ayrıca belki doğru yer değil ama, iki kask alacak şekilde arkaya çanta olarak neyi tavsiye edersiniz?Birde,alarmlı kilitletler işe yarıyor mu?kullanan tecrübe sahibi birisi bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler
Motorlarını alanlara hayırlı olsun. İyi sürüşler...
Ben 8 Mart 2011'de Doğu-Batı Honda'ya siparişi verdim. Nisan'ın 2. haftası teslim ederiz dediler. Beklemedeyim.
Alarmlı kilitler hakkında genelde olumlu yorum yapılıyor.
Çantalar konusunda fazla bir bilgim yok. Bu arada arka çanta demiri taktırma konusunda kararsız kaldım. Gördüğüm kadarıyla orijinal çanta taşıyıcı ile 46lt çanta kullanan var. Benimki 35 lt. olacak. Önceki motorumda çantaya ağır bir zincir ile birlikte 5-6 kg yük koyuyordum. Orijinal çanta taşıyıcı ile sorun olmamıştı. CBF150 de orijinal çanta taşıyıcı ile 6kg civarında yük taşıyan varmı acaba?
Motorlarını alanlara hayırlı olsun. İyi sürüşler...
Ben 8 Mart 2011'de Doğu-Batı Honda'ya siparişi verdim. Nisan'ın 2. haftası teslim ederiz dediler. Beklemedeyim.
Alarmlı kilitler hakkında genelde olumlu yorum yapılıyor.
Çantalar konusunda fazla bir bilgim yok. Bu arada arka çanta demiri taktırma konusunda kararsız kaldım. Gördüğüm kadarıyla orijinal çanta taşıyıcı ile 46lt çanta kullanan var. Benimki 35 lt. olacak. Önceki motorumda çantaya ağır bir zincir ile birlikte 5-6 kg yük koyuyordum. Orijinal çanta taşıyıcı ile sorun olmamıştı. CBF150 de orijinal çanta taşıyıcı ile 6kg civarında yük taşıyan varmı acaba?
[sıze="2"]vay arkadaş ya şu mondial150mc sayfasına hasta oluyorum cbf150 artık bisikletle bir tutuyolar ybr125 cbf150den daha hızlıymış beyfendi geçerken daha çok zorlanıyormuş mc de ne motor 2.8bin tl bmw den kaliteli motor alıyorsun arkadaş[/sıze]
Km 93424 Olmus bir Motor Satiyor Sahibindende cbf'ler O Kadar Dayanaklımı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-tertemiz-cbf-46272704/detay