31 MART 2011 PERŞEMBE - Rahmetli TUĞPER UZEL'in Duruşması !!!

emre kardeş Allah kısmet ederse son duruşmaya katılmak için bende istanbul'a gelecem bu sefer bir de biz görelim bu duruşma salonunu

Sanık yakalandıktan sonra 3 ay kadar hapis yattı ve ilk duruşmanın ardından tutuksuz olarak yargılanmasına karar verildi arkadaşlar.

Zaten bu tip vakalarda sanıklar özellikle hemen cezaevine alınıyormuş ki, olayın sıcağı sıcağına maktulün yakınları tarafından gelebilecek bir saldırıya karşı can güvenliğinin korunması amacıyla.

emre kardeş Allah kısmet ederse son duruşmaya katılmak için bende istanbul'a gelecem bu sefer bir de biz görelim bu duruşma salonunu

Başımızın üstünde yerin var dostum, buyur gel tabiki, çok seviniriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşyerimizi taşıdık o gün gidemedim. İyi ki gidememişim ama bir dahaki duruşmada Tuğhan abiye söylenen kelimenin içini ben doldurucağım hiç merak etmesinler. Çirkeflik nasıl oluyormuş, çirkef kime neye denirmiş görsünler bakalım bundan böyle. Terbiyesizliği de aşıp nerelere geldiler yazıklar olsun önümüzde ikibüklüm olmaları gerekirken utançtan, üzüntüden şu sarf ettikleri kelimelere bakın. Şaka gibi artık gerçekten insanoğlu nereye gidiyor bilemiyorum. Ama Allah binbirtürlüsünü onlara yaşarken gösterecek bundan eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar