31 MART 2011 PERŞEMBE - Rahmetli TUĞPER UZEL'in Duruşması !!!

Evet arkadaşlar, bir duruşma günü daha geldi çattı.
Ancak bu sefer ki farklı !

Sevgili arkadaşımız/kardeşimiz rahmetli Tuğper Haktan UZEL'in hayatını kaybettiği ve olaya sebebiyet verdiği iddia edilen sanık otomobil sürücüsü ile ilgili yargı sürecinin devam ettiği duruşmada, Olay Yeri İnceleme, Bilirkişi ve Adli Tıp Kurumu makamlarının, ilgili mahkeme dosyasını inceleyip, karşı tarafın "Asli kusurlu" olduğu yönünde karar bildirdiklerini merhumun babası Tuğhan Abi'den öğrenmiş bulunmaktayım!

Yani bu haber doğrultusunda bu celsede, eğer süreci uzatmaya yönelik başka bir durum ortaya çıkmaz ise, "Karar" açıklanabilme ihtimali söz konusu!

Ne kadar ironiktir ki, mahkemenin ertesi günü olan 1 NİSAN rahmetli Tuğper'in doğum günü.. Yaşasaydı 25 yaşına girecekti.. Umarım hayırlı haberler alırız ve nur içinde yatar kabrinde..

Bu önemli günde, rahmetlinin babası Tuğhan abinin yanında olup, ona destek vermek isteyen motosiklet sevdalısı arkadaşlarımızı, 31 MART 2011 PERŞEMBE günü SAAT 11:55'te, Bahariye'deki Kadıköy Adliyesi'ne bekliyoruz.

TARİH : 31 MART 2011 PERŞEMBE
SAAT : 11:55
YER : Kadıköy Adliyesi - 5. Asliye Mahkemesi

Kadıköy Adliyesi'nin yeri:
Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru,
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği,
Boğa heykelinden yukarı Bahariye' ye doğru; Tramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz; yolun sonuna doğru solda.

Tuğper ile ilgili başlıklar :

http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/52244-tugper-uzel-tugper.html

http://www.motosiklet.net/forum/etk...n-02-02-2010-tarihli-durusmasina-katilim.html

http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/74897-tugper-in-bayragi-isvec-daglarinda.html

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-2010-sali-rahmetli-tugperin-durusmasi-*.html

http://www.motosiklet.net/forum/etk...010-persembe-rahmetli-tugperin-durusmasi.html

az önce Facebooktaki sayfasına girdim...gerçekten çok seveni varmış ama beni bir yazı çok ama çok etkiledi.yazıyı Murat Aras yazmış:

"Tuğperi dünya gözüyle hiç tanımadım görmedim,anacak yüregi yanık annesiyle bizzat tesadüfen tanıştm.tarih.25.06.2010.kpss kaydı için bir okulun önüne motosikletimle geldim,bir bankın yanına yanaşıp park edyim derken bankta oturan bir kadın oğlum diye seslendi.bende sese doğru merakla baktım,baktığım anda bana motosikle...timin modelini sordu, bu yaşta bu kadın neyapcak diye yadırgadım bir an ama anlatmaya başlayınca acıklı acıklı bir an sanki düşecekmiş gibi oldum.oğlumda motosikletleri çok severdi dedi ama onu bir motosiklet kazasında kaybettik dedi ve o an inanın içim sızladı.yani oğlunu kaybetmiş bir annenin acısını bir an sanki kalbimde hissettim gözlerine bakarken.allah sabır versin ailesine ve tüm sevdiklerine.mekanı cennet olsun..."

Allah günahlarını affedip cennetine alsın...

Bir sıkıntı çıkmazsa orada olmaya çalışacağım. İlk kaza gününden bu yana üzülerek takip ettiğim bir konu. Hep ruhumla v dualarımla destek olmaya çalıştım. Bu sefer motorumla beraber destek olmaya çalışacağım.
Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun. Gencecik bir arkadaş üzülmemek elde değil. Her an hepimizin başına gelebilir duyarlı olmak lazım.

annesinin imza bölümünde bir yazısı var: "Oğlum bugün de akşam oldu, bir gün daha yaklaştım sana.." :pale: uzun zamandır böyle duygulanmamıştım.Allah tanıyan herkese sabır versin.şimdi anlıyorum çaresizliğin ne demek olduğunu

bu haberi görümce içim çok kötü oldu cbr 125 motor üstünde bir kaç resmini ve bir kaç yorumunu okumuştum mekanı cennet olsun :( çok üzüldüm.

Emre abi Yesim abla kusura bakmayin bu sefer denk getiremedim tatili durusma zamanina.

Annesine ve babasina ozurlerimi iletirsiniz katilamadigim icin.

Annesi, Babasi ve hepiniz yine dimdik,sikilmadik,usenmedik diyip gidin zorlarina gitsin artik o hakiminde vuran adaminda belki neden sikilmadan usenmeden geliyolar hala diye sorarlar kendilerine...

Emre'cim yanınızda olduğumu unutmayın. Bu sefer bedenen değil ama aklım orada olacak. Karar açıklanırsa eğer hemen haberdar et bizi lütfen.

Gelen gelemeyen herkesten Allah razı olsun arkadaşlar.
Dualarınızı eksik etmeyin yeterki.

Gelişmelerle alakalı haberdar edeceğim merak etmeyin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Anne ve babaya selamlarimi iletin.

Dualarımız sizinle, adalet bu sefer yerini bulsun artık...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten bilinen, bildiğimiz bir gerçeği açıklamak bu kadar uzun sürse de sonunda o suçsuzum deyip salıverildiğinde sırıtarak önümden geçene söyleyecek sözlerimin sabırsızlığıyla doluyum şu an....Umarım bir kez daha uzamadan karar alınır bu duruşmada. Bugüne kadar sustuk hep bu anı bekledik. Tuğperimiz rahat uyuyacak artık. Herşekilde yanımızda bize destek olan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Selamlarınızı, sevgilerinizi, iyi dileklerinizi ileteceğim.

mekanın cennet olsun tugperim .. mahkemenin kararı bu tarihe kısmetmiş demek... rahat uyu yattıgın yerde.. sevenlerin senin için elinden gelen her şeyi yapıyor... orda olaacagım ...

Güzel gelişme. Avukatı bilirkişi raporuna itiraz edecektir. İnşallah tutuklama kararı çıkar ,alırlar oracıkta içeriye. Ama doğru ya bu bir insan ölümü, önemli değil yani. Ergenekon gibi siyasi bir dava olsa duruşma salonunun kapılarını tutup kendi ayağı ile gelen sanıkları içeri alırlardı. Acaba Tuğper'i öldüreni Ergenekoncu diye mi ihbar etsek ? Bir daha gün yüzü göremezdi....

İş yerimden uzun süreli izin alamayabilirim ama yinede saat 12:00'de en az 1 saat orda olacağım.

Emre oralarda olsaydim kesinlikle orada olurdum..

Ana babaya benden selamlar..

Ama adaletin yerini bulacagina ben inanmiyorum.. :pr:

Ya sucsuz bulunacak yada suclu bulunursa cok az yatip cikacak..

Gelecek hafta vize haftam, program henüz açıklanmadı, boş günüm olursa mutlaka geleceğim. Gelemessem de aklım sınavda kalbim sizinle olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar