ben de bu haliyle karsıyım ama iron maiden gelicek bişeler yaparlar işallah
bedava biletim olsa dahi gitmeyi bırak, otobüste ayakta gitseler yer vermem...
tanımam da zaten ama insanlık adına iyi bir şeyler yapıyorlars saygı duymak gerek diye düşünüyorum.
ancak, bu kadar da idolleştirmek mi desem, kutsiyetleştirmek mi desem ne desem bilemem ama bir insanın bir insana böylesine hayran kalmasına şaşırdım yahu.
işin özüne bir bakın, siz olmazsanız onlar bir hiç.
benim ülkeme 10 yılda 1 gelmeyi düşünen grup hiç gelmesin.
asgari ücretin 600 tl olduğu bir dönemde o bilet fiyatın kurban olsun her kim geliyorsa!!!
ama sevenlerin sadece sevgilerine saygı duyuyorum.
Aç kalmışlar demekkiBütün çaptan düşen,moruklayan,popülerliğini kaybeden starlar gibi bunlarda son çıpınışlarda 3. Dünya ülkelerin turne yapıyorlar.Ama yinede güzel,hayranları posaları ilede olsa tanışacaklar.Güzel bir haber sevenleri için.:wiinkk:
bedava biletim olsa dahi gitmeyi bırak, otobüste ayakta gitseler yer vermem...
tanımam da zaten ama insanlık adına iyi bir şeyler yapıyorlars saygı duymak gerek diye düşünüyorum.
ancak, bu kadar da idolleştirmek mi desem, kutsiyetleştirmek mi desem ne desem bilemem ama bir insanın bir insana böylesine hayran kalmasına şaşırdım yahu.
işin özüne bir bakın, siz olmazsanız onlar bir hiç.
benim ülkeme 10 yılda 1 gelmeyi düşünen grup hiç gelmesin.
asgari ücretin 600 tl olduğu bir dönemde o bilet fiyatın kurban olsun her kim geliyorsa!!!
ama sevenlerin sadece sevgilerine saygı duyuyorum.
Aç kalmışlar demekkiBütün çaptan düşen,moruklayan,popülerliğini kaybeden starlar gibi bunlarda son çıpınışlarda 3. Dünya ülkelerin turne yapıyorlar.Ama yinede güzel,hayranları posaları ilede olsa tanışacaklar.Güzel bir haber sevenleri için.:wiinkk:
her konuya yorum yapılması zorunlu olduu için motosiklet.nette herkes yorum yapıo işte bilmediiniz tanımadıınız bi konuda da bırakın insanlar yorum yapsın ben susmak da bi insana saygı duyulmasını saglar die dusunuorum
yok yaw sana diildi forumda her konuyu giren hiç bi konuyu kacırmayan insanlar var ona sinirlendim metal müzikten iron maidendan bahsedioruz insanlar kendilerini burnunu sokmak zorunda hissedio o zamn o konuda da konusmak mumkun olmuo bu rahatsız edio beni de onun için ole yazdım
Boyle dusunmek iyi bir sey degil acikcasi
Bu insanlar Dunya muzik sektorune yon veren , Sadece Turkiyede degil , Polonyada , Tanzanyada yada Yeni zellandada hayran kitlesi olan Dunya ya mal olmus guruplar. Yaptiklari muzik farkli damak zevkleri ve kulturleri olan insanlari tek zevk catisi altinda toplamis.
Bence Idolesmeyi hak ediyorlar, gitarin tellerine dokunarak , kagida yazdigin iki nota ile tum Metal muzik severlerin kalbinde yer alabiliyor ise bir gurup, o kadar da idollesmeyi hak etmis demektir.
Kimse de o konsere gitmesi icin insanlarin kafasina silah dayamiyor. Turkiyede Asgari ucret 629 TL ama o kitlenin %80 ucretinin kat ve kat fazlasi degerinde CEP telefonu kullaniyor. Demekki insanlar bir sekilde zevklerini tatmin etmek icin fahis ucret odemeyi kabul ediyorlar. Bu kitlenin %5 bu konsere gitse 6 senede bir cokmu![]()
Yürekçe Hocam sakin yahu.Sinirlenme bu kadar.
Iron Maiden dediğim gibi bir külttür. Eşi olmayan bir müzik grubudur, yaptığı müzikle tarzı, tavrı ile. Bu yüzden de ne modası geçer, ne de hayranları onlardan vazgeçer. Hele bu adamları canlı dinlemek bir çeşit ibadet gibidir sevenleri için. Bizim çakma şarkıcılar gibi stüdyoda ses güzelleştirip albüm çıkarmazlar. Canlı performansları albümlerinden bile iyi olur zaman zaman. Gelsinler bakalım özellikle 30 lu yaşlarda çok adam görürüz konserde.
Bu arada ben de Lise den mezun olacağım sene Metallica gelmişti ilk kez Türkiye ye, Ahmet San ın organizasyon yaptığı yıllar. Konser yüzünden Lise mezuniyetime gitmemiştim mesela.![]()
o vakit sus da birileri sana saygı duysun.
hiçkimseye sus veya konuş deme hakkına sahip değilsin.
SEN KİMSİN KOÇUM??????????????????
bak, ben sana bile tahammül ediyorum ve mesafeyi koruyorum!!!
Birader n'aptın sen yaa :mrgreen: Kamera nerede?
SEN KİMSİN KOÇUM??????????????????
kimin veya kimlerin " burnuymuş o "
rahatsız ediyorsa okumazsın, görmezsinama sygı duyar susarsın.
bak, ben sana bile tahammül ediyorum ve mesafeyi koruyorum..
bu forum babanızın çiftliği olduğu için ole kocum mocum o sekilde konusmanız normal karsılıorum size medeni bi şekilde derdimizi de anlatamayız zaten tek bişey solicem konunun başlığına bakın bi başlık şu 'iron maiden turkiyeye geliyor" sizin ilk cümleniz "iron maideni tanımam bilmem de"
tanımıosanız susun bunu solemeye calısıorum bi insana sus demek ne zamn terbiyesizilik oldu onu da bilmiorum ama her konuda konusmak zorunda hissetmeyin kendinizi konu baslıgını sizin gibi işte bilmediği bilmediği sey hakkında da yorum yapmaktan cekinmeyen insanlar yuzunden bu şekilde hiç bi konu konusulamaz oluo burda direk size solemiorum ama forumda da o tip insanlar cok.
iron maidenı bilio musun metal muzik sevio musun yok e bırak abi o zamn ilgi alanına girmiosa yorum yapma da insanlar rahat konusabilsin