"ZIPPIRMAN" Kardeşimizin yeni aldığı Honda Shadow VT 750c motosikleti hayırlı olsun.

hayırlı olsun... inşalllah kazasız belasız kullanmak nasip olur...bu arada şu bikaç tur verme konusunda ciddi misin abi :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorda yakışıklı üzerindekide ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.Kaza bela görmeyesin.Allah böyle bir motor inşallah bizede nasip eder...

Teşekkür ederim
Her nekadar tersini söyleselerde bence şarap gibi olan erkek
yaşlandıkça değerleniyor)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

hayırlı olsun... inşalllah kazasız belasız kullanmak nasip olur...bu arada şu bikaç tur verme konusunda ciddi misin abi :cherry:

Teşekkürler
ne demek koçum turun lafımı olur

hayırlı olsun zıppırman:) kazasız belasız sürüşler nasip olsun.

egzos ne marka? benimkinde highwayhawk var ilk taktırdıgımda sesini hic begenmedim bi şekilde susturucu falan uydurdum:) ama 2000km den sonra gecende bi cıkarim susturucuyu dedim amanın o da ne ses acaip degişmişti. tabi cobra gibi baya gümbürtülü ama güzel bi tonu var:)

inşallah bir gün MT üyesi dostlarımdan birisi çok zengin olur da bi motosiklet galerisi açar...MT üyelerine kredi kartsız makul bir peşinat ödeme koşuluyla senetle motosiklet satar...herkes bütçesine göre bi motosiklet sahibi olur...ben de curiser tutkumun başlangıcı olan bu shadowlardan birine sahip olurum...amiiiiinnnnn....

maşallah makinanın nikelajı her yanı parlıyor...baktıkça bakası geliyor insanın...allah kazadan beladan korusun..

benimkinde de highwayhawk double wall model egzoz var. basta hic begenmedim sesini. tonu ve sesin yüksekligi cok rahatsız ediciydi.kendi imkanlarımla susturucu falan ayarladım. öle idare ettim bi müddet. gecenlerde nerden aklıma geldiyse susturucuları cıkarıp denemek istedi canım yaklasık 2000 km yaptım bu arada egzozla. sesi cok degişmişti. toklasmış ve güzel bi ton almış. ama seviye tabi yüksek:) bakalım utanmadan binebilirsem bu sekilde cok tepki cekmezsem böle devam edicem:)

küçük bi şehirde yasadıgımdan buranın insanı pek alışkın degil böle gümbürtülere:p

Kazasız belasız hayırlı günlerde upuzun yollar yapmak nasip olur inşallah :)
Güle güle kullanın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun zıppırman:) kazasız belasız sürüşler nasip olsun.

egzos ne marka? benimkinde highwayhawk var ilk taktırdıgımda sesini hic begenmedim bi şekilde susturucu falan uydurdum:) ama 2000km den sonra gecende bi cıkarim susturucuyu dedim amanın o da ne ses acaip degişmişti. tabi cobra gibi baya gümbürtülü ama güzel bi tonu var:)

teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------

Kazasız belasız hayırlı günlerde upuzun yollar yapmak nasip olur inşallah :)
Güle güle kullanın.

çok teşekkür ederim,sağolun:cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
abicim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin işte olay budur be abi yaaaa ciklet gibi kımıl kımıl motor maşallah nazar değmesin ,inşallah bundan sonra alacağım motor bu olacak ,aslında benim tarzım en başından beridir buydu fakat ah o imkanlar yokmu,beğendiğimi ben alamadım ,beni beğenende bana gelmedi derler ya :)

valla sevgili abicim bir tur verecem dersen ilk güzel havada atlar gelirim o kadar hayranıyım bu makinanın ,allah tekerine taş değdirmesin saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar