rüzgarın estiği yöne gidelim gezisi 27,03,2011

pazar günü için bişeler düşünüyorum aslında ama olmassa bi etkinlik düzenler toplanırız takipte olun:p güzel bi güzergah bulsam ben öncülük yaparım ama aklıma şuanda biyer gelmiyo rıdvanlada görüşeyim bu hafta sonu bişeler yapalım:)

tamam yapalım bişeyler tek olmuyo :rendeer:

pazar günü hava yagmurlu olsa bile çılgınlık yapıp atıcak kendimi yollara yagışlı havada motor kullanmak zevkli oluyor dikkatlı kullanınca tek te olmuyor dedigim gibi 3-5 kişi olsak zevki çıkar gezmemizin :cherry:

pazar günü hava yagmurlu olsa bile çılgınlık yapıp atıcak kendimi yollara yagışlı havada motor kullanmak zevkli oluyor dikkatlı kullanınca tek te olmuyor dedigim gibi 3-5 kişi olsak zevki çıkar gezmemizin :cherry:

zevkli oluyoda biz geçen hafta o zevki baya tattık sonrasında çamurlu kıyafetler ve motoru temizlemek zor oluyo ya :)

Motosikleti
Honda sh125
bende gördüm sizi :p
peşinizden koşan güvenlikçi bendim plakalarınızı trafiğe verdim üzgünüm mt den oldugunuzu bilseydim vermezdim :mrgreen: yakında gelir ceza pusulanız :queen:

bende gördüm sizi :p
peşinizden koşan güvenlikçi bendim plakalarınızı trafiğe verdim üzgünüm mt den oldugunuzu bilseydim vermezdim :mrgreen: yakında gelir ceza pusulanız :queen:

o espriyi ben yapacaktım okudum okudum en sonda yapılırmı bu bana be:pr:

myhammer
:mrgreen: cezayı kesen mt den olsun canı saolsun :p

espri deilki gerçek :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

ben değil trafik kesicek:p

fotoları kaydet inkar etmesin sonra :) daha sonrada 1 nisan olduğunu söylede rahat bir nefes alsn:queen:

Motosikleti
Honda sh125
NİSAN 1:mrgreen:

bY_aLp sen dedin diye diyorum hee :p

zevkli oluyoda biz geçen hafta o zevki baya tattık sonrasında çamurlu kıyafetler ve motoru temizlemek zor oluyo ya :)

sen benim mototu gör temizlemesi zor yerler var ama ben sadece görünen yerlerini temizleyip pasta cila çekiyorum :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Sanki kıyafet temizlemene gerek var. Asıl çamurlanan bendim. :p Dizlikler ve motor hala çamur içinde, motorun sadece selesi temiz :mrgreen:

Sanki kıyafet temizlemene gerek var. Asıl çamurlanan bendim. :p Dizlikler ve motor hala çamur içinde, motorun sadece selesi temiz :mrgreen:

o gv250 nin ağzı olsada konuşsa :mrgreen: cumartesi benim sınavlardan sonra gelde yıkayalım 2sinide :) benim araç yıkama fıskıyesi bile var 10dk lık iş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o gv250 nin ağzı olsada konuşsa :mrgreen: cumartesi benim sınavlardan sonra gelde yıkayalım 2sinide :) benim araç yıkama fıskıyesi bile var 10dk lık iş :)

Benim motor her ne kadar şimdiki kadar hiç pis olmadıysa da en son geçen sene yıkanmıştı :mrgreen: Temizlenince kendini tanıyamayıp psikolojisi bozulmasın garibanın :queen:

Benim motor her ne kadar şimdiki kadar hiç pis olmadıysa da en son geçen sene yıkanmıştı :mrgreen: Temizlenince kendini tanıyamayıp psikolojisi bozulmasın garibanın :queen:

psikolojisi bozulmasın kısmına koptum :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar