Moto-foto yarışması son final

O değilde ne oluyor böyle buralara fotoları atıyoruz ama..
Oylama nasıl yapılacak?

(Araştırmadan soru sormak nasılmış bir bakayım :) )

Arkadaşım önce bir araştır hemen ilk mesaja bakarak yazıveriyorsunuz :mrgreen: :p

Hocam şaka bi yana, sanırım diğer yarışmadaki gibi olur, tüm resimler bir arada toplanmıştı ve kullanıcı isimlerine göre anket açılmıştı..

Arkadaşım önce bir araştır hemen ilk mesaja bakarak yazıveriyorsunuz :mrgreen: :p

Hocam şaka bi yana, sanırım diğer yarışmadaki gibi olur, tüm resimler bir arada toplanmıştı ve kullanıcı isimlerine göre anket açılmıştı..

Valla klavyenin tuşlarına zor basıyorum yorgunluktan, teşekkürler bilgi için :)

1. seçilirken motorun ve aksesuarların fiyatına mı bakılacak, yoksa resim sanatsal değerine mi ? bu çok önemli :D

Hmm ilk resim yanlış olmuş Seyir halinde olması gerekiyormuş... Bu da seyir halinde iken :)
68789469.jpg

Mersin İl Temsilcisi
henüz ayın1 iolmasına rağmen nisan ayının ortalarına kadar fotoğraf biriktirme kararı vardı ama, eğer üyeler isterse ve yönetim uygun görürse belirlenen bir tarihte anketi açarız...
ama en fazla 50 anket açılan bu forumda bu 50 sayısına nasıl indirgeyeceğiz onu düşünüyorum..

kriterlere göre mi eleyerek anketi açsak?
ya da farklı bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
:silent:

henüz ayın1 iolmasına rağmen nisan ayının ortalarına kadar fotoğraf biriktirme kararı vardı ama, eğer üyeler isterse ve yönetim uygun görürse belirlenen bir tarihte anketi açarız...
ama en fazla 50 anket açılan bu forumda bu 50 sayısına nasıl indirgeyeceğiz onu düşünüyorum..

kriterlere göre mi eleyerek anketi açsak?
ya da farklı bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
:silent:

Bence sırayla olsun, kimseye hak geçmez böylece... Mesela İlk 50 fotoğraf ilk ankette 10 gün oylansın, sonraki 50 fotoğrafta 11. gün yeni anketle yeniden oylansın... Yada ayın fotoğrafı tarzı bi anket olabilir... Her ay bi anket... Yollanan ilk 50 fotodan sonrası bi sonraki aya devredebilir...

Mersin İl Temsilcisi
siteye resim koymayı bilmiyom allah kahretsin beni..

hangisini tercih ediyorsun?
1-

Uploaded with ImageShack.us
2-

Uploaded with ImageShack.us
oldu mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------

Bence sırayla olsun, kimseye hak geçmez böylece... Mesela İlk 50 fotoğraf ilk ankette 10 gün oylansın, sonraki 50 fotoğrafta 11. gün yeni anketle yeniden oylansın... Yada ayın fotoğrafı tarzı bi anket olabilir... Her ay bi anket... Yollanan ilk 50 fotodan sonrası bi sonraki aya devredebilir...

tüm fikirler aktarılsın, orta yolu bulalım diye bekliyorum kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar