31 MART 2011 PERŞEMBE - Rahmetli TUĞPER UZEL'in Duruşması !!!

sonunda o suçsuzum deyip salıverildiğinde sırıtarak önümden geçene söyleyecek sözlerimin sabırsızlığıyla doluyum şu an.....

Susacaksin Maus...

Alles andere würde ihm gut tuen= Baska hersey ona iyi (onun hosuna gidecektir) gelecektir....

Kanst nichts machen=Birsey yapamassin...
Das ist traurig aber nackte wahrheit=Bu üzücü ama ciplakligiyla gercek bu...

Eger burada olsaydi bu olay onun anasini birak 7 sülalesini aglatirlardi ama yurdumda adalet baska calisiyor.. (eger sucluysa)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Susacaksin Maus...

Alles andere würde ihm gut tuen= Baska hersey ona iyi (onun hosuna gidecektir) gelecektir....

Kanst nichts machen=Birsey yapamassin...
Das ist traurig aber nackte wahrheit=Bu üzücü ama ciplakligiyla gercek bu...

Eger burada olsaydi bu olay onun anasini birak 7 sülalesini aglatirlardi ama yurdumda adalet baska calisiyor.. (eger sucluysa)

Ah be Remzi 3 senedir susuyoruz zaten bırak da suçlu olduğu kanıtlandığında suratına tükürebilelim bari.

zaten kadıköyde çalıyorum! bahariye 300 mtre geleceğimmm! Mekanın cennet olsun kardeşimm.... seni unutmayacağız

ilk durusmaya gelmiştim ondan sonra hep bi aksilik cıktı ama bu sefer gene orda olucam

Ah be Remzi 3 senedir susuyoruz zaten bırak da suçlu olduğu kanıtlandığında suratına tükürebilelim bari.

Suclu oldugu kanitlanirsa senin ona yapacagin tek hareket var....
Mittelfinger zeigen=Orta parmagini göstereceksin :cherry:

Aynen böyle
Ama konusmayip sadece siritacaksin.. :cherry:

bu celseye gelmeyi çok istedim ama işyerinde bir iki terslik oldu katılamadım.
celse sonucu ile ilgili bilgi bekliyoruz.

celse haftaya perşembe. hala gelme şansın var.

umarım adalet yerini bulur.

bende bu hafta sanıyordum ,
kilitlendim bu güne
önümüzdeki hafta gelek de halımızı görek

bende gelmek isterdim fakat üzülerek te olsa iş ten dolayı gelemiyorum,
umarım adalet yerini bulur mahkeme sonuçlanır ve suçlu layığını bulur.
saygılar.

Perşembe günü hava güzel görünüyor, geçen duruşmadaki gibi yağmur olmaması sevindirici.

arkadaşlar berabermi giriceksiniz içeri. kimseyi tanımıyorum, duruşma hangi salonda bilmiyorum. bi yol gösterin. birde motorla gelmekte sakınca varmı, ailesi için soruyorum

daha önceden yarın geleceğimi söylemiştim ancak iş yerinde beklenmedik bir şey çıktı.. ofisim kadıköy'de olmasına rağmen yarın sabahtan istanbul dışında olmam gerektiğinden gelemiyorum :(

arkadaşlar berabermi giriceksiniz içeri. kimseyi tanımıyorum, duruşma hangi salonda bilmiyorum. bi yol gösterin. birde motorla gelmekte sakınca varmı, ailesi için soruyorum

İçeri beraber gireriz muhtemelen, aksi takdirde içeride de buluşabiliriz gelen arkadaşlarla. Duruşma 5. Asliye salonunda, 2. kattı yanlış hatırlamıyorsam; zaten sorarsanız 5. asliye diye içeri girince tarif ederler.
Motorla gelmekte hiçbir sakınca yok, aksine mutlu oluyor ailesi motosikletleri görünce.

daha önceden yarın geleceğimi söylemiştim ancak iş yerinde beklenmedik bir şey çıktı.. ofisim kadıköy'de olmasına rağmen yarın sabahtan istanbul dışında olmam gerektiğinden gelemiyorum :(

Sağlık olsun Bulut, gelişmelerden haberdar ederiz.

Son düzenleme:
Sağolasın Remzi, özellikle aile için gerçekten yıpratıcı bir süreç..

Ben 11:00 gibi evden çıkacağım, 11:30 civarı orada olurum muhtemelen.

çarşıdayım.. cıkabilirsem .. gelmeye calışıcam.. :( yetişemezsem hakkınızı helal edin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar