scooter aragazı verme

slm arkadaşlar benim önceki motorum mobilet olduğundan alıştık aragazı çekmeye şimdi scooter almayı düşünüyorum aynı keyfi yaşatırmı aragazı verme egzos patlatma vs ... bu arada hemen delimisin manyakmısın felan demeyin bizim bura kırsal mekan kimse rahatsız olmaz :D

alacağın scootera kalmış
dylan ve tmaxdan çok iyi zevk alırsın

bütçe varsa innova
kısıtlıysa motoran torro 100

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

şimdi vergi indirimleri var cup lar 1500-1700 arası değişiyor sıfırları
tabi innova pahalıdır bu rakamlara göre

bir de cup olursa yakıttan da yırtarsın , epeyce bir cimri meretler

bütçe varsa innova
kısıtlıysa motoran torro 100

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

şimdi vergi indirimleri var cup lar 1500-1700 arası değişiyor sıfırları
tabi innova pahalıdır bu rakamlara göre

bir de cup olursa yakıttan da yırtarsın , epeyce bir cimri meretler

innova benim kafamada yatıı kardeş bi arkadaşımda var çok memnun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer scooter alacaksan aragazı unut.Çünkü kavramanın anasını ağlatırsın.

F54

cub la ara gazı çekilmez bence ben denedim baktım tık yok hem mobilette ki zevki sesi 4 zaman lı motor la alamassın ki hele cub la hayatta ses falan yok yani

cub la ara gazı çekilmez bence ben denedim baktım tık yok hem mobilette ki zevki sesi 4 zaman lı motor la alamassın ki hele cub la hayatta ses falan yok yani

egzos değişsek bilemi abart felan atıp belki o zaman çıkar aga yapan varsa bizi aydınlatsın :)

F54

italyan silindirli bi moped gibi ses bekleme bence yapanlar elbet vardır fakat pejo gibi olamaz

o zmn senin motorun 2008 2009 model klasik yuvarlak kafalı bir ybr125 egzoznuda açtırırsın gerekirsede soba borusu kaynattırırsın stker flan çok zevk alırsın bir scooter onları yapmaz kolay kolay

Nfs

Honda innova yada yamaha crypton alırsın,aragazınıda verirsin.dağ bayır dere taş ta gidersin..

scooterde ısıklarda dururken hafif gaz verip bırakıyorum çok az tatmin edici ama performans egzoz takılırsa aragazdaki ses iyi çıkar :cat:

kardesım mobiletlerde cok ses cıkıyor ve sesı sureklı deısıyor ondan baya zevklı ama scooterda az bir ses hıc zevkı olmuyor mobylet cırlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar