rüzgarın estiği yöne gidelim gezisi 27,03,2011

Farukxtm
a.s birdahaki gezimize bekleriz o zaman :) biz değildik o motorcular,biz floryadan sonra e-5 e çıkıp e-5ten k.çekmeceye girdik tekrar sonrada yine e-5 ten b.çekmeceye kadar gittik :)

betobeto
görürseniz selam verin tanışırız:cat:

eyüb

ogün bisikletcilerde çok vardı ama bende bi 2li hatırlıyorum büyük ihtimalle sizdiniz :)

ben sizi gördüğüme eminim :) bir sonrakinde inşallah birlikte yaparız gezimizi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerlerinize saglık

güzel geziymiş atatürk ormanınada en kolay basınköy tarafından giriliyo motorla aklınızda bulunsun :)

ZIPPIRMAN
saol abi:rendeer:
cesur509
saol dostum:rendeer:
umtglsr
aynen söylemeyi unuttumda biz girdikten sonra basınköy tarafındaki dümdüz girişi görmüştük :mrgreen: bide o kadar kaldırım çıkmak için uğraştık ama bize yakın kısım orasıydı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel geziymiş atatürk ormanınada en kolay basınköy tarafından giriliyo motorla aklınızda bulunsun :)

Felon'un dediği gibi girişi görmüştük ama güvenlikte tam o sıralarda takıldı peşimize :mrgreen: Yani oradan girmek biraz zor

Farukxtm
a.s birdahaki gezimize bekleriz o zaman :) biz değildik o motorcular,biz floryadan sonra e-5 e çıkıp e-5ten k.çekmeceye girdik tekrar sonrada yine e-5 ten b.çekmeceye kadar gittik :)

betobeto
görürseniz selam verin tanışırız:cat:

eyüb

ogün bisikletcilerde çok vardı ama bende bi 2li hatırlıyorum büyük ihtimalle sizdiniz :)

tabi neden olmasın katılırım size :rendeer:

bu pazar'a plan yapmak lazım benim motor unda egzoz degişicek bugun bırakıcam tamırciye bide yag kaçırıyor silindir üst kapak ın ordan alt üst contayı ve o-ring i degiştirttim gene aynı yag kaçırıyor egzozu degişirken onada bakıcak olmazsa silindir üst kapak degişicek :pr:

yahu bir classic bu kadar mı sevilip özenilir, vallahi hayranım sevgili felon'un motosiklerine olan aşkına :)

bu pazar'a plan yapmak lazım benim motor unda egzoz degişicek bugun bırakıcam tamırciye bide yag kaçırıyor silindir üst kapak ın ordan alt üst contayı ve o-ring i degiştirttim gene aynı yag kaçırıyor egzozu degişirken onada bakıcak olmazsa silindir üst kapak degişicek :pr:

pazar günü için bişeler düşünüyorum aslında ama olmassa bi etkinlik düzenler toplanırız takipte olun:p güzel bi güzergah bulsam ben öncülük yaparım ama aklıma şuanda biyer gelmiyo rıdvanlada görüşeyim bu hafta sonu bişeler yapalım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar