google mapsden baktım ortalama 60km uzaklık varmış yapılır aslında![]()
oraya bir gidin var ya her hafta gidesiniz gelir...nasıl bir mıknatıs çekiyorsa artık...herhalde Karadeniz çekiyor bizi...
google mapsden baktım ortalama 60km uzaklık varmış yapılır aslında![]()
oraya bir gidin var ya her hafta gidesiniz gelir...nasıl bir mıknatıs çekiyorsa artık...herhalde Karadeniz çekiyor bizi...![]()
Farukxtm
a.s birdahaki gezimize bekleriz o zamanbiz değildik o motorcular,biz floryadan sonra e-5 e çıkıp e-5ten k.çekmeceye girdik tekrar sonrada yine e-5 ten b.çekmeceye kadar gittik
betobeto
görürseniz selam verin tanışırız:cat:
eyüb
ogün bisikletcilerde çok vardı ama bende bi 2li hatırlıyorum büyük ihtimalle sizdiniz![]()
ben sizi gördüğüme eminimbir sonrakinde inşallah birlikte yaparız gezimizi
güzel geziymiş atatürk ormanınada en kolay basınköy tarafından giriliyo motorla aklınızda bulunsun![]()
Bakırköyün neresinde hocam?
carousel in yanında nimet abla gişesi var onun tam karşısında
yanımda meşhur beyaz adam kitap evi var :cat:
benim aof dersanesinede yakınmış birdahaki hafta dersaneye gittiğimde uğrarım abi![]()
beklerim :cat:
ama gelmeden önce haber ver ö.m. ile
çünkü bigün çalışıyorum bigün çalışmıyorum :queen:
Farukxtm
a.s birdahaki gezimize bekleriz o zamanbiz değildik o motorcular,biz floryadan sonra e-5 e çıkıp e-5ten k.çekmeceye girdik tekrar sonrada yine e-5 ten b.çekmeceye kadar gittik
betobeto
görürseniz selam verin tanışırız:cat:
eyüb
ogün bisikletcilerde çok vardı ama bende bi 2li hatırlıyorum büyük ihtimalle sizdiniz![]()
mis gibi gezi...tbrkler..
bu pazar'a plan yapmak lazım benim motor unda egzoz degişicek bugun bırakıcam tamırciye bide yag kaçırıyor silindir üst kapak ın ordan alt üst contayı ve o-ring i degiştirttim gene aynı yag kaçırıyor egzozu degişirken onada bakıcak olmazsa silindir üst kapak degişicekr: