Gösterge hoşuma gitti, fiyatı da uygun görünüyor.En güzel tarafı, benzini de gösteriyor
Benzini nasıl gösterecek orasını anlayamadım. acaba şamandırası falan mı var?
Cumartesi günü yağ değişimi yaptım. castrol power 1 10 w 40 yarı sentetik yağ koydum. içinden çıkan yağ da yeniymiş. Zaten eski sahibi bakımını yaptırdım demişti. Ama olsun marketten streil ambalajda bile olsa sebze meyve alırken yıkamadan yemiyoruz değil mi ?

Yaz başı bakımını bitirmiş oldum bu sayede.
Yaptıklarım ;
* K&N Filtre
* NGK CR8E Buji
* Castrol Power1 10W40 motor yağı
* Patlak park lambaları değişimi,
* Orijinal olmayan aynaların yerine orijinal aynaların montajı
* Geniş Oem ayak pegleri yerine ( onlar yüzünden kaza atlattım) HigwayHawk yuvarlak aluminyum peg taktım. Fren pedalının pozisyonu çok yüksek kaldı düşürmek sitediğimde de koruma demirine çarptı (Yan sanayi idi) onu söktüm zaten soldan darbeli idi.
* Şasenin birkaç yerinde ufak boya sökülmeleri vardı sürtünmeden. Rötuşunu yaptım.
Yapamadıklarım Hazirana kadar yapmak istediklerim ;
* Krom parçalarda yer yer lekeler var ne yaptıysam çıkaramadım komple polisaj işlemi
kaplin lastiklerinde yıpranma var. Ebayden gelişi 20 dolar (2. El) civarı TR de 0 ı 100 lira
*Sol debriyaj maneti kırılmış sola yatmadan doalyı kaynak görmüş kaynakçı ters kaynatmış delik kısmı yuakrıda gözüm takılıyor tilt oluyorum

* arka sinyaller orijinal değil onları orijinalleri ile değiştirip plakalığa monte edicem
*Gidon egzos ve koruma demiri için outlaws custom a gidecem

* xenon far
* Lastikler
Bakımdan önceki halimiz
Dün pasta cila işlemi yapacaktım fakat bir gece önce arka tekerime giren akıllı vidadan dolayı günüm kabusa döndü. motorun lastiğini sökmek gerçekten kabus

ALLAH kimsenin başına vermesin
Sağlıcakla.